Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Eh pa jel ti mislis da sam toliko zlopamtilo?;)

Pa gde si se ti izgubio !
Sto te nema !

Cao drugari evo me .. posteno da vam se odma pozalim, ker mi se nesto razboleo ceo noc nisam spavao, dezurao sam mu, povracao nesto belo, kao da se zatrovo, ali je to nemoguce uraditi u kuci. pa sam se eto malo izbacio zbog toga .. dao sam mu tablete da mu nije muka, sutra ce mi doci i doktor pa ce mu dati sta treba ..

Mackicu, nedostajali mi tvoji besni komentari da znas .. zaobilazio sam temu o zivotinjama kao djavo krst .. hehe .. nadam se da necemo vise biti u tom stimungu kao pre ... ;)

Да се разумемо ... овде ничим ниси помогао, сем што си у својој "доброти" почео са подсмехом да одговараш другима, што те сигурно не чини занимљивијим. Оног тренутка кад стварно будеш некоме од помоћи, онда се позови на доброту.
Sto su zajebani ovi munze konza,ako nista stariji sam od tebe i treba da imas neko postovanje prema starijima a sto se tice saveta evo ga jedan pravi Bulldog nije za svakog , ali tu postoji jedan problem ko jednom ima ovu rasu tesko je menja ja postujem i cenim sve rase i sve pse volim da vidim lepog psa ali pit je kao mercedes u automobilima i nemoj da se ljutis na mene koga nesto interesuje neki savet na pm da se nebi sprdao hvala

Jako lep pas a jel ima neka slika gde se jos lepse vidi ?
Hvala!:-)
Pa imam,ali dok je bio mali, a sad mu je vecina slika takva, ne mozes da ga uhvatis na jednom mestu, kao da je na struju.
Slikacu ga sutra celog, pa cu da postavim sliku.
A ajde ti postavi sliku tvog psa, bas me interesuje kakav je. Obozavam da vidim pita;-)

Sto su zajebani ovi munze konza,ako nista stariji sam od tebe i treba da imas neko postovanje prema starijima a sto se tice saveta evo ga jedan pravi Bulldog nije za svakog , ali tu postoji jedan problem ko jednom ima ovu rasu tesko je menja ja postujem i cenim sve rase i sve pse volim da vidim lepog psa ali pit je kao mercedes u automobilima i nemoj da se ljutis na mene koga nesto interesuje neki savet na pm da se nebi sprdao hvala

Kad ste stariji onda bi trebalo da ste mudriji i dovoljno vaspitani da ostavite svoje podatke u profilu o svojim godinama, ako vec insistirate na tome da vas neko zbog toga postuje. Mada to postovanje ovde niste stekli svojim postovima, pa cete tesko svojim godinama. Naucite se malo redu pa vi postujte kako mladje od sebe tako i tudje ukuse. To je osnovno vaspitanje koje se prvo uci kod kuce, i to bi trebalo vi nas da ucite, kao stariji, ako to zaista jeste, posto ste svojim postovima ostavili utisak samo da ste nepismeni maloletnik.
Prijatan dan.

Земун нема никакве везе са мојим одговором, био старији или млађи, пружи поштовање да би могао да очекујеш исти. Толико!

Kad ste stariji onda bi trebalo da ste mudriji i dovoljno vaspitani da ostavite svoje podatke u profilu o svojim godinama, ako vec insistirate na tome da vas neko zbog toga postuje. Mada to postovanje ovde niste stekli svojim postovima, pa cete tesko svojim godinama. Naucite se malo redu pa vi postujte kako mladje od sebe tako i tudje ukuse. To je osnovno vaspitanje koje se prvo uci kod kuce, i to bi trebalo vi nas da ucite, kao stariji, ako to zaista jeste, posto ste svojim postovima ostavili utisak samo da ste nepismeni maloletnik.
Prijatan dan.
Vidi vidi al je mala opasna ha ha ha,ako te bas interesuju godine ja sam krenuo u osmi razred kad si se ti rodila pa ti racunaj sto se tice ukusa vi ste operisani od toga,sto se tice vaspitanja ni to nema jel sam odgojen u domu za nezbrinutu decu Vasa Stajic znaci nema kuce nema vaspitanja ali druzeci se sa vama ovde nadam se da cu se popraviti opismeniti se i odrasti . Unapred zahvalan;)

Moj pas je rodjen iz incesta. Ne bas tako velikog, ali tu je negde. Nisam bas razumela "odgajivaca" dok mi je objasnjavao te rodbinske odnose(bilo mi je bitno samo da ga vodim kuci), tako da ne mogu da ponovim. Nisam znala da je to toliko strasno. Vecina pitova je incestoidna, jer se tako odrzava krvna linija. On je sasvim normalan pas, samo sto malo cesce ima neke prehlade i upale grla, ali ne mora da znaci da je zbog toga.Psihicki mu nista ne fali, bolji je od vecine pasa koje srecem po ulicama, i nikad nije pokazao znake agresivnosti( sem prema papucama i usisivacu) Ja nisam htela pita da bi lecila komplekse, kao sto vecina ljudi misli za ljude koje imaju ovu rasu,nego da bi dokazala da je on uz normalnog vlasnika potpuno isti pas kao i zlatni retriver, sar-pej,pudlica i ne znam ja koja vec rasa.Svi koji ga se ne plase-obozavaju ga. Zao mi je kad ga setam ulicom i pridje mi neki deda i kaze sto setas tu zver, treba zatvoriti i tebe i njega. A to samo zato sto izgleda opasno( a ja ne mogu da verujem da ON moze nekom tako da izgleda) Nerviaju me ljudi koji nemaju razumevanja. Pa pobogu, nije on kriv sto se rodio takav. A meni je drago sto sam ga uzela, osecam kao da sam mu spasila zivot, jer bi sigurno zavrsio kod nekog siledzije kojem je on samo jedan u nizu. :-(:(:sad:

Nevolja kod ukrstanja psa koji su u srodstvu je to sto mogu da se jave neke bolesti kod psa (i to ozbiljnije koje psu ugrozavaju zivot). E sad price kruze da pazljivi odgajivaci mogu da na taj nacin stvore psa koji je totalno zdrav i bez mana, ali takodje moze da se desi da taj savrseni pas ima katastrofalne potomke, tj da losi geni njega "preskoce" i zakace onda potomstvo.
Medjutim nemoj uopste da razmisljas o tome sta moze mozda da se desi, uzivaj sa svojom kucom, i drago mi je da ima tako finih vlasnika pitova kao sto si ti.;):D

p.s. a sto se tice agresivnost muzjaci pocinju da je pokazuju izmedju prve i druge godine, i to uglavnom prema drugim muzjacima, jer im je jednostavno takva priroda. I ja sam mislila da je moj pas sam andjeo dok se nije prvi put dokacio. Ali ni to nije nista strasno, samo treba da se spremis za to da cete neke pse jednostavno izbegavati, dal' zbog toga sto oni nece voleti tvog psa ili ih tvoj pas nece podnositi.

Ma znam,al se nadam. Drago mi je sto je odrastao u potpuno zdravoj sredini, tako da nece biti preterano agresivan, nego kao i svaki drugi muzijak. Veterinar je rekao da on ima nekakav "sindrom steneta" sto znaci da ce se ponasati kao stene mnogo duze nego sto je uobicajno. A meni deluje kao da nikad nece odrasti:smile:

Back