spparow
Zainteresovan član
- Poruka
- 264
Ne poricem ja da ima i poremecenih pasa ( pitta , AST-a , bulta i staffordskog bulterijera ) ali je vecina korektna i dobra !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ha ha pa ti si bas neka ljuta polako opusti se dopada mi se sta si napisala a ja nisam siledzija da se bijem branim se beganjem lepi su ti stenci .. :wink: :-Dtrachara:a sta ti to znaci ne poznaju ovu rasu?
znam da je moje trogodisnje dete drzalo kost sa jedne strane, a moj pas sa druge
i vukli se i otimali u nedogled
sta jos treba da znam o svom psu?
to da ce napadne psa koji prvi napadne njega?
pa zabole me bas
eto
ti se ne branis, sta?
znam da prva nece nikog da dira, jer je onoliku tesku kobilu provedem kroz ulicu gde u svakom dvoristu ima pas
ne obazire se, boli je uvo
ne cimne me nijedne sekunde iako moze da me provuce kroz celu ulicu, da letim za njom drzeci se za povodac

e pa ovakoMackic:Slatki su mnogo! A da vam nece biti puno da imate 4 psa? Jel njih ostavljate zato sto ne mozete da se odvojite od njih ili niste mogli da nadjete pogodne nove vlasnike?

ZNAM ALI AKO NEKO NIJE TOLIKO VISOK ILI NEMA SNAGE DA DIGNE PSA NA 2m KAKO ONDA DA SE ODBRANI ?jel ti se to nekad desilo?Dali je tvoj ponosan pas nekad morao da se brani,a ti ga setao bez korpe?To je to o cemu pricam.Treba izbeci ovakve situacije po svaku cenu.Ako znas da tvoj pas hoce da odreaguje na napad,onda prijatelju korpa,povodac,psa u ruke pa ga dizi 2 metra iznad zemlje,a napadaca sutiraj,gadjaj kamenom,veruj mnogo manje ce ga boleti ovo nego tvoj ponosni pas da odreaguje,a ti neznas ili nemas nista za odvajanje.
Pa ja vicem da bi me neko cuo a taj neko da mi da odgovor na postavljeno pitanjeKlarense, искључи caps lock, велика слова овде показују као да вичеш у RL.
Поздрав!

Добро, добро, немој да буде да те нисам упозорила!![]()

A ti imas dusu ako je imas onda me pusti da pisem velikim slovimaМоја душа ти је веома захвална!![]()

Sad je napunio godinu dana,a posto oni rastu do dve i po godine, ocekujem da ce se jos dosta izmeniti( porasce mu glava,rasirice se grudni kos itd.) Uglavnom, on je mala maza, druzi se sa svima, potpuno je blesav i kao da je na struju, po ceo dan jurca i smara ukucane.