Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
stricru:ovo je moja nova kuca Hana,to je Theina rodjena sestra,pa smo ih zamenili.....![]()
prodji:Pa prijatelju bolje je da pobegne,ako krene da se brani bice ono o cemu pricam sve vreme.
U ovakvim situacijama uvek je kriv vlasnik pita ili ast
jel ti se to nekad desilo?Dali je tvoj ponosan pas nekad morao da se brani,a ti ga setao bez korpe?To je to o cemu pricam.Treba izbeci ovakve situacije po svaku cenu.Ako znas da tvoj pas hoce da odreaguje na napad,onda prijatelju korpa,povodac,psa u ruke pa ga dizi 2 metra iznad zemlje,a napadaca sutiraj,gadjaj kamenom,veruj mnogo manje ce ga boleti ovo nego tvoj ponosni pas da odreaguje,a ti neznas ili nemas nista za odvajanje.spparow:Jel mi verujete da me bas briga sta drugi misle , meni je vazno sta ja mislim i moji prijatelji !
A za ostale me bas boli lakat !
Nama je u cilju da ljudima prikazemo da ovi psi nisu samo masine za ubijanje nego su kao i svi drugi psi , ali nam nije u cilju da ih prikazemo kao kukavice !
Vec kao pse sa ponosom !
Thea je mnogo plasljiva,a opet sa druge strane mnogo zivcana,posto smo je drzali u kuci pocela je da jede namestaj,grize sve,ali bukvalno sve,totalno nedefinisan pas,nikako nisam mogla da se naviknem na nju..... :? .....i Hana je isto nestasna ali sa njom nemamo problema,voli samo da cepa novine,tako da uopste ne razmisljam kad ostane sama u kuci...... :wink: ......evo jos jedne slike.....bigbear23:Video sam Theinu sliku i mnogo je slatka kao i Hana naravno!!!Fotografija je fenomenalna
![]()
a što ste ih zamenili..??
![]()
smatras?KLARENS:Lepi psici ali puno ljudi ovde uopste ne poznaje ovu rasu.
Hajde onda,otvori nam oci :shock:KLARENS:Znam ..
KLARENS:Pa nemogu ja da vam otvorim oci morate to sami da uradite citanjem o toj rasi a jel ti imas pit bula[/QUOTE
Nekad bilo
ria&tuborg:Hej pittovci vidite sta smo mi nasli za te vase kucove!!!!!!!
Posto se razumes,1 pitanje,dali kod nas postoji sansa da krenu takmicenja u vuci tereta?KLARENS:Znate sta toliko ima stvari koje pit bul radi kao na primer takmicenje vuci tereta pa je prosle godine odrzana eksterijerna izlozba u Brnu u Ceskoj gde je bilo prijavljeno jako puno pasa pit bul kod njih nije zabranjena rasa kao kod nas i on je pas kao i svaki drugi samo ga treba usmeriti
prodji:jel ti se to nekad desilo?Dali je tvoj ponosan pas nekad morao da se brani,a ti ga setao bez korpe?To je to o cemu pricam.Treba izbeci ovakve situacije po svaku cenu.Ako znas da tvoj pas hoce da odreaguje na napad,onda prijatelju korpa,povodac,psa u ruke pa ga dizi 2 metra iznad zemlje,a napadaca sutiraj,gadjaj kamenom,veruj mnogo manje ce ga boleti ovo nego tvoj ponosni pas da odreaguje,a ti neznas ili nemas nista za odvajanje.
a sta ti to znaci ne poznaju ovu rasu?KLARENS:Lepi psici ali puno ljudi ovde uopste ne poznaje ovu rasu.