Pit Bull Terrier

• Začetnik teme Začetnik teme trachara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ovo je moja nova kuca Hana,to je Theina rodjena sestra,pa smo ih zamenili..... :roll:

Prilozi

• HANA.jpg
    HANA.jpg
    91,7 KB · Pregleda: 28
prodji:
Pa prijatelju bolje je da pobegne,ako krene da se brani bice ono o cemu pricam sve vreme.
U ovakvim situacijama uvek je kriv vlasnik pita ili ast

Jel mi verujete da me bas briga sta drugi misle , meni je vazno sta ja mislim i moji prijatelji !
A za ostale me bas boli lakat !

Nama je u cilju da ljudima prikazemo da ovi psi nisu samo masine za ubijanje nego su kao i svi drugi psi , ali nam nije u cilju da ih prikazemo kao kukavice !

Vec kao pse sa ponosom !

spparow:
Jel mi verujete da me bas briga sta drugi misle , meni je vazno sta ja mislim i moji prijatelji !
A za ostale me bas boli lakat !

Nama je u cilju da ljudima prikazemo da ovi psi nisu samo masine za ubijanje nego su kao i svi drugi psi , ali nam nije u cilju da ih prikazemo kao kukavice !

Vec kao pse sa ponosom !
jel ti se to nekad desilo?Dali je tvoj ponosan pas nekad morao da se brani,a ti ga setao bez korpe?To je to o cemu pricam.Treba izbeci ovakve situacije po svaku cenu.Ako znas da tvoj pas hoce da odreaguje na napad,onda prijatelju korpa,povodac,psa u ruke pa ga dizi 2 metra iznad zemlje,a napadaca sutiraj,gadjaj kamenom,veruj mnogo manje ce ga boleti ovo nego tvoj ponosni pas da odreaguje,a ti neznas ili nemas nista za odvajanje.

bigbear23:
Video sam Theinu sliku i mnogo je slatka kao i Hana naravno!!! :D Fotografija je fenomenalna ;) :D a što ste ih zamenili..?? :roll:
Thea je mnogo plasljiva,a opet sa druge strane mnogo zivcana,posto smo je drzali u kuci pocela je da jede namestaj,grize sve,ali bukvalno sve,totalno nedefinisan pas,nikako nisam mogla da se naviknem na nju..... :? .....i Hana je isto nestasna ali sa njom nemamo problema,voli samo da cepa novine,tako da uopste ne razmisljam kad ostane sama u kuci...... :wink: ......evo jos jedne slike..... :D

Prilozi

• Hana.....jpg
    Hana.....jpg
    61 KB · Pregleda: 18
  • Hana...jpg
    Hana...jpg
    86,3 KB · Pregleda: 19
  • hana......jpg
    hana......jpg
    91,2 KB · Pregleda: 16
И опет ... овде пишемо о раси и то у позитивном и едукативном контексту али на озбиљном нивоу. Мимоиђите приче типа "немаш појма", "а јел ти имаш пита", не расправљајте о људима него о самим псима наведене расе. Ако имате нешто паметно да кажете - само напред, ако не .... уздржите се.

Ma sto se raspravljate oko gluposti!!!!!!
Toliko ima STEREOTIPA kojima mozda i nesvesno nekad podlezemo u nasem"ljudskom" svetu,zar je zaista potrebno to ciniti i ovim divnim stvorenjima koji su prvenstveno (ali to je samo moje skromno misljenje) primer privrzenosti i iskrene ljubavi kao i totalne lojalnosti nama(gde bih ja postavila pitanje koliko smo toga realno vredni kao soj),a takodje i ogledala samih vlasnika!!!!
Ja sam u zivotu u svojoj neposrednoj blizini imala bar 7-8 pittova,i jos par stafova,nekoliko rottova(koji su svi stereotipom ocrnjeni) i nikada ali NIKADA nisam imala nikakvo lose iskustvo(nikad nisam ni ocekivala da cu imati)
Prvenstveno su ljudi ti koji umeju biti APSOLUTNI KRETENI!!!!!!! Kako pas da ne reaguje ako ga neko napadne?Mislim da takav pas nije zdrav!!!! Pa cak je i moj pas (labrador,Citaj: Macka sa govornom manom) kog sam imala pre 8 godina,uzasno odreagovao iako je bio mlad jer ga je mentol na ulici sutnuo u glavu bez obzira sto je imao kratak povodac i isao mi uz nogu!!!! NIJE ME SRAMOTA DA KAZEM(iako sam jako miroljubiva )DA SAM TADA IMALA BILO KAKVO ORUZJE....................
Toliko o nasoj samo kontroli!!!!
Slobodno me ispravite ako sam negde u zabludi!!!!!!!!

P.S. 3 PUTA ME JE UJEO PEKINEZER!!!!!!

Znate sta toliko ima stvari koje pit bul radi kao na primer takmicenje vuci tereta pa je prosle godine odrzana eksterijerna izlozba u Brnu u Ceskoj gde je bilo prijavljeno jako puno pasa pit bul kod njih nije zabranjena rasa kao kod nas i on je pas kao i svaki drugi samo ga treba usmeriti

KLARENS:
Znate sta toliko ima stvari koje pit bul radi kao na primer takmicenje vuci tereta pa je prosle godine odrzana eksterijerna izlozba u Brnu u Ceskoj gde je bilo prijavljeno jako puno pasa pit bul kod njih nije zabranjena rasa kao kod nas i on je pas kao i svaki drugi samo ga treba usmeriti
Posto se razumes,1 pitanje,dali kod nas postoji sansa da krenu takmicenja u vuci tereta?

prodji:
jel ti se to nekad desilo?Dali je tvoj ponosan pas nekad morao da se brani,a ti ga setao bez korpe?To je to o cemu pricam.Treba izbeci ovakve situacije po svaku cenu.Ako znas da tvoj pas hoce da odreaguje na napad,onda prijatelju korpa,povodac,psa u ruke pa ga dizi 2 metra iznad zemlje,a napadaca sutiraj,gadjaj kamenom,veruj mnogo manje ce ga boleti ovo nego tvoj ponosni pas da odreaguje,a ti neznas ili nemas nista za odvajanje.

Za tebe imam samo jedno pitanje !

Kad bi te neko na ulici sreo koga prvi put u zivotu vidis i on krene da te psuje i malo te opali rukom po glavi ( ledjima , ramenu , sutene te ,... ) ti ces da ga pogledas i da se okrenes , jel tako ???
Ili ces se odbraniti ???

E pa pitt ili AST ce lepo da nauce takvog psa pameti !
Pa se tom psu nikad u zivotu nece desiti da to ponovo uradi !

I nisam imao situacija kad je moj AST morao da se brani , ali je bilo situacija kad krene drugi pas na njega i on ispusti takav jeziv zvuk da se ceo najezim !

I moj pas je izdresiran pa kad kazem ( pusti , fuj , neka , dosta ) sve te reci koristim , on odmah pusti sta god da drzi u zubima , to sam testirao tako sto sam ga kacio za rukavicu i on visi po 5-6 minuta i kad kazem pusti njemu vilica pocne da podrhtava i posle par sekundi on je na zemlji !
Tako da neverujem da ce mi se desiti da necu moci da ga odvojim od drugog psa !
A neverujem da ce se desiti da se pokolje sa bilo kojim psom jer ga ja non stop drzim na povodcu !

To moze da potvrdi GT500 jer zajedno setamo mog psa !

Svake godine se odrzava vuca tereta za AST-e ( neznam gde ) i svaki covek moze da nabavi pedigre za svog pitta tako da i oni mogu da se takmice !

Najveci teret ikad povucen je 1500 kg i to je povukao AST-TRRYAR DIAMONDBACK REDBOLT , inace cukun deda od mog staffa !
A njegov brat je njatrofejniji AST na svetu Red Rock of Har-Wyn
272xbob
42 puta 4 u grupi
39 puta 3 u grupi
38 puta 2 u grupi
32 puta 1 u grupi
2 puta pobednika na nacionalnoj specijalki
wsg - world sieger - svetski prvak
I jedan od petorice BIS sampiona na svetu
On je najtrofejniji u istoriji AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIERA .

KLARENS:
Lepi psici ali puno ljudi ovde uopste ne poznaje ovu rasu.
a sta ti to znaci ne poznaju ovu rasu?
znam da je moje trogodisnje dete drzalo kost sa jedne strane, a moj pas sa druge
i vukli se i otimali u nedogled
sta jos treba da znam o svom psu?

to da ce napadne psa koji prvi napadne njega?
pa zabole me bas
eto
ti se ne branis, sta?
znam da prva nece nikog da dira, jer je onoliku tesku kobilu provedem kroz ulicu gde u svakom dvoristu ima pas
ne obazire se, boli je uvo
ne cimne me nijedne sekunde iako moze da me provuce kroz celu ulicu, da letim za njom drzeci se za povodac

Dobro si rekla !
Moj pas inace skace na svakog koga vidi , a u kuci imam sestru od 2 god on za ceo njegov zivot ni jednom nije pokusao da skoci na nju !

Koliko su to pazljivi psi !

Treba bajke da pricaju o njima !
A ne neke bljuvotine !

Back