pirsinzi

ja se secam,kad sam kretala da izbusim stomak svi su mi pricali(koji imaju,prijateljice uglavnom),kao mnogo boli,samo da me naplase,ja odem kad ono nista,vise me boleleo busenje uveta :D nego to...bar lepo kazes,nije strasno...

pa zavisi kako ko reaguje na bol...imas ljjude koji oce da presvisnu kad buse usi,a da ne pricam o ostalom...a ima ljudi koji imaju bas visok prag boli.

jel zna neko gde ima da se kupi ovakav crni sljak..

ds-1.jpg

uzela sam ovde u somboru u nekoj proadvnici sa nakitom... to je ustvari kao neki fejk prosirivac koji se sastoji iz dva dela koji se spajaju... i onda sam ja samo taj jedan stavila...
shibnem ti sliku sutra da vidis, ne mogu lepo da obasnim.. xD

uzela sam ovde u somboru u nekoj proadvnici sa nakitom... to je ustvari kao neki fejk prosirivac koji se sastoji iz dva dela koji se spajaju... i onda sam ja samo taj jedan stavila...
shibnem ti sliku sutra da vidis, ne mogu lepo da obasnim.. xD

haha, imao sam i ja tih problema kad sam pokusavao da objasnim sta hocu, svasta ljudma padalo na pamet.. i onda kad sam nasao ovu sliu i pokazao.. bilo je.. ahaaaa, tooo...

hahah uopste nije photoshop :lol:

haha, imao sam i ja tih problema kad sam pokusavao da objasnim sta hocu, svasta ljudma padalo na pamet.. i onda kad sam nasao ovu sliu i pokazao.. bilo je.. ahaaaa, tooo...
evo ti u prilogu... sad valjda ces skontati kako to zapravo ide... ja sam polomila i jedan i drugi deo da mi ne bi previse virilo iz uveta kada sam prosirivala... ovaj moj je plavi, inace ima da se kupi crni, ljubicasti....

Prilozi

• untitled1.jpg
    untitled1.jpg
    46,8 KB · Pregleda: 14
E ljudi ne znam sa da radim da stavim pirsing na obrvu ili ne!?
Daj braco pomazite,dajte mi svoje savjete!!!!!!!

Bolje stavi pirsing na pupku...:per:

Ja imam na pupku i lepo je bas...:rumenko:

Sad planiram i jezik...:per:

Obrva -lepo je i to,ali kad brate obuces nesto elegantno ne ideeee sa pirsingom na obrvi.

Meni se samo zbog toga ne svidja...Moje misljenje;)

evo ti u prilogu... sad valjda ces skontati kako to zapravo ide... ja sam polomila i jedan i drugi deo da mi ne bi previse virilo iz uveta kada sam prosirivala... ovaj moj je plavi, inace ima da se kupi crni, ljubicasti....

pa da, tako nesto mi treba, crno.. rece mi drugarica da ima da se uzme negde kod doma omladine, tako da, provericu tamo.. sombor mi je malo daleko da bih se cimao zbog radi toga :D...

U poslednje dve nedelje 10-oro ljudi iz moje okoline je stavilo pirs.:treptrep:

Hajd' što se to njima sviđa ali me je šokirala jedna izjava 15-ogodišnje devojke:

Ulazi u sobu i plazi se pokazujući svima šta je urdila.
-Je l'skontala keva?
-Jok.
-Kako?
-Kad je glupa k'o ****...

O_o

Da nije malo previše "puštena sa lanca"? (sad razmišljam, izgleda sam omašila temu xD)

I htedoh nešto da pitam... zar nije ona priča da pirs ili tetovažu ne mogu da nam urade ukoliko nismo punoletni ili uz saglasnost roditelja? Ili je to iz doba Jure... -.-

Back