pirsinzi

Pa dobro jezik moze da se sakrije, imam drugaricu koja ima pirs neke 2 godine i njeni ne znaju.

A oko godina... Iz dobra Jure! :) Ja sam u studiju radila tetovazu i jos nisam bila punoletna (doduse punila sam 18 za nekih nedelju dana), ali nije lik pravio problema, rekao je nesto na fazon "Nemoj da roditelji dodju da mi prave problem". A sad se gomila bushi i tetovira po kucama, wc-ovima itd, sto bi rekli neprofesionalno, tako da niko ne pravi probleme oko godina...

Ja nikad ne bih stavila pirsing... Kukavica sam :confused:
Ali mi bas lepo izgleda...Na obrvi pogotovo,kad imas lepe oci i obrve onda ih tako jos vise naglasis... ;) Ali se slazem da nije elegantno... :neutral:
Ili na pupku ako imas lep struk ... xD
I jedan pirsing na telu je sasvim dovoljan...

• Podržavam
Reactions: DD
pa zavisi kako ko reaguje na bol...imas ljjude koji oce da presvisnu kad buse usi,a da ne pricam o ostalom...a ima ljudi koji imaju bas visok prag boli.

Tacno tako... Meni je bilo sve ok, kao komarac da me je bocnuo... A srugarici bilo lose, nesvest joj bila... I kukala je mesecima, jao, boli, moram da pazim da ga ne zakacim... Ja ga ni ne primecujem, eto vec cetvrtu godinu...Inace, imam 3 mindjuse na levom i jednu na desnom uvetu, tek to nisam osetila... Ali hrskavicu ne bih busila... Dosta mi je pirsing na stomaku... :D

U poslednje dve nedelje 10-oro ljudi iz moje okoline je stavilo pirs.:treptrep:

Hajd' što se to njima sviđa ali me je šokirala jedna izjava 15-ogodišnje devojke:

Ulazi u sobu i plazi se pokazujući svima šta je urdila.
-Je l'skontala keva?
-Jok.
-Kako?
-Kad je glupa k'o ****...

O_o

Da nije malo previše "puštena sa lanca"? (sad razmišljam, izgleda sam omašila temu xD)

I htedoh nešto da pitam... zar nije ona priča da pirs ili tetovažu ne mogu da nam urade ukoliko nismo punoletni ili uz saglasnost roditelja? Ili je to iz doba Jure... -.-

Ja nisam imala ni 17, al je mama isla samnom, bez nje nista... :D Ali ima puno njih koji rade bez dozvole roditelja... Jedna iz moje skole je pre par godina busila jezik, mami je rekla da je zub boli, pa zato cudno prica... Bolid...:roll:

Sve sto uradite u zivotu,bio to piercing ili tetovaza dobro razmislite, zasto zelite,gde zelite i sta..neka to bude nesto sto ce da reprezentuje vas na pravi nacin. Ne stoji svakom,morate imati odredjeni stil...
Druga stvar, ako se busite u salonu nema sanse da dobijete infekciju, jedini nacin na koji mozete pokupiti bakterije jeste vasa ne paznja, i losa higijena..
Sve detalje u vezi piercinga kao i mnoge zanimljivosti mozete naci na sajtu www.dzidze.com/blog

Rupe od busenja zarastaju od zavisnosti gde se nalaze, oralni piercinzi kao sto su jezik,usna zarastaju jako brzo..za sat,dva nakon sto izvadite nakit..Ostali piercinzi kao obrva, pupak itd ne zarastaju godinama, ako ne vadite piercing dok je sveze buseno....

mom drugu su bile krvave oci zato sto je probio neki nerv kada je busio uvo....

Bas tako.
Moze doci do kidanja nerva i infekcije.
Moja drugarica je stavila na obrvu iglicu, i stekla je tik da vadi iglicu, stavlja, vadi ,stavlja.
Dobila je infekciju zato sto je cesto vadila, nadula joj se obrva...
Ne znam sta je posle bilo....
Ja cu uraditi tatto, Boze zdravlje.
Piercing nikako.

Zanima me postoji li nacin da se piercing pokrije, neki flaser ili tako nesto? zelim da probusim obrvu a ne bih da imam problema na faxu...

aj da je srednja skola pa i da razumem sto bi to radila, mada i tad.. al ko ce da te gleda na fax-u, misim, sta sam sve vidjao.. da to pretstavlja problem, pola njih bi trebalo da stave kesu na glavu ili da ih umotaju u neki celofan..

Poslednja izmena:

Back