pirsinzi

Ja imam pirsing u pupku, nije bilo strasno, radila sa, pre 3 godine u nekom studiju. Inace, poznajem devojku koja je radila na obrvi i organizam joj je odbacio mindjusu. Trebala je da ispira 3 meseca sa morskom vodom, a ona vise od godinu dana... ja sam se svega pridrzavala sto mi je receno, i sve je dobro... Pa ko voli, nek' izvoli ;)

ja sam izbushila obrwu , mozete da widite na mom profilu kako mi stoji...Ali mi moji nisu dali da je imam i onda sam skinula... mada josh uwek imam rupu, ali oni wrhowi su mi zarasli...:( ali ibushicu o5... :D meni je swe bilo oke, chistila sam je samo uweche...

a jbga :(
meni je problem sto je nakon frizerke ostao iritiran i sad ne znam da li smijem da ga vadim dok se ne smiri
najpametnije bi bilo da odem i pitam ali mi se ne da... to je nekako... finalno :neutral:

Ja sam hteo pirsing na obrvi da uradim, ali ne kuglice, to mi je nekako bzvz vec iglice (ne znam kako da ih nazovem :///) ali sam se prepirao sa mojima tako da me je pustila zelja. Mozda i uradim ko zna. :D

ssh_2809_pirsing_3.jpeg

Ja imam pirsing u pupku, nije bilo strasno, radila sa, pre 3 godine u nekom studiju. Inace, poznajem devojku koja je radila na obrvi i organizam joj je odbacio mindjusu. Trebala je da ispira 3 meseca sa morskom vodom, a ona vise od godinu dana... ja sam se svega pridrzavala sto mi je receno, i sve je dobro... Pa ko voli, nek' izvoli ;)

ja se secam,kad sam kretala da izbusim stomak svi su mi pricali(koji imaju,prijateljice uglavnom),kao mnogo boli,samo da me naplase,ja odem kad ono nista,vise me boleleo busenje uveta :D nego to...bar lepo kazes,nije strasno...

mene od pirsanja uveta odbijaju krajnje prakticni razlozi tipa
stalno nosim slusalice
farbam kosu
kada perem usi nisam bas njezna i ne znam kako bi ih protrljala peskirom ako moram da budem pazljiva i zaobilazim tamo nesto :lol:

Back