pirsinzi

ljudi pomagajteeee....ocu da busim resu...msm radije bi jezik al tu ce me lako izvaliti....a cale mi je policajac i protiv toga je,pa ako me provali zakopace me.....zanima me sve....iskustva,dobra il losa,znaci sve.....kolike su sanse da me izvale,kolike su sanse da zadobijem neku bolescinu il tako nesto.........?????????pomagajte molim vas.....

ljudi pomagajteeee....ocu da busim resu...msm radije bi jezik al tu ce me lako izvaliti....a cale mi je policajac i protiv toga je,pa ako me provali zakopace me.....zanima me sve....iskustva,dobra il losa,znaci sve.....kolike su sanse da me izvale,kolike su sanse da zadobijem neku bolescinu il tako nesto.........?????????pomagajte molim vas.....

bolje jezik ti probusi, svakako ce te izvaliti...

Pirs nije za muskarce,msm mozes da ga stavis ali vecina ce misliti da si gej,bolje uradi neku tetovazu! Jos cale kad te vidi,a jos je i pandur sine pa taj ce da te isiba samo tako,a tet kad stavis reci ce ti alo mali sta si se to poceo da se kurcis i dace ti re5ct!

Poslednja izmena:
Pirs nije za muskarce,msm mozes da ga stavis ali vecina ce misliti da si gej,bolje uradi neku tetovazu! Jos cale kad te vidi,a jos je i pandur sine pa taj ce da te isiba samo tako,a tet kad stavis reci ce ti alo mali sta si se to poceo da se kurcis i dace ti re5ct!

pa na jeziku jeste pederski da muskarac nosi...bar meni :) na obrvi mi je cool i to i ja planiram da uradim deluje do jaja.

Hoćuuu da bušim JEEEEZIIIIK!
Vesele 18-te! Doće i moje vrame pa ima da se unakazim. Totalno! XD
A što se tiče roditelja,moja ortakinja ima na bradi. Izbušila pre god dana,njeni nisu provalili. XD

Hoćuuu da bušim JEEEEZIIIIK!
Vesele 18-te! Doće i moje vrame pa ima da se unakazim. Totalno! XD
A što se tiče roditelja,moja ortakinja ima na bradi. Izbušila pre god dana,njeni nisu provalili. XD

onda su coravi:mrgreen:
puj, jednoj devojci iz mog razreda je skoro ispao pirsing sa jezika na pod i ona ga ladno podigne i vrati nazad u usta...kad se tad nisam ispovracala:bljak:

Svasta,pa i ja sam izbusila iako mi keva nije dala i imam na usni i logicno da je provalila,a na resi ne vidi,nema sanse da izvale..a na jeziku zavisi ako ne pazis...

Ja imam na 'brvi:) Nije bas da sam taj zelela, al samo taj su dali. Moj sam je usna.. Hmm.. I jezik i korsettt :D Onaj na ledjima lepi
goalss.jpg

Taj:)

E ovako....ja imam probusen jezik i moji ne znaju....busenje nista ne boli,ali posle ti bude malo neobicno i bude naduven...ali sve to prodje....i sve one price o tome kako jezik moze lako da se inficira nisu tacne....potrebno ga je samo redovno cistiti i sve ce biti ok....Ako vas interesuje nesto pitajte me....:D

Ja imam izbušene hrskavice...U desnom uhu jednu minđušu u hrskavici, i jednu normalnu...
A u levom 6... Kevi se to i nije baš dopalo...Ali naučila je da živi s tim, i shvatila da je to deo mene :D
Sem toga ništa više ne bih želela da bušim...

Ja imam mnogo pirseva,imam i na obrvi i na usni i na jeziku i nikad nisam imao problema,pazi samo da je cist pribor...A to sa spustanjem obrvom pri najmanjem udarcu su gluposti :D rupica se formira i zaraste nakon mjesec dana... pozz :)

Back