pirsinzi

Pre dva dana drugarica mi se javlja...
nudi mi da uradim pirsing u jezik, tj svugde na licu sem u obrvu
pokaže mi svoj u jeziku
i kaže 'moja drugarica to radi za džabe...samo donesi alkohol, anesteziju i minđušu, meni je u parku radila..'
jao, zgrozih se
inače jezik nikad ne bih bušila
imam jednu želju, možda je i ostvarim na proleće
a to je da uradim industrial
možda neko od vas ima jedan?
da li se teško održava, koliko košta ?

Oduvek sam htela pirs na nosu.
Medjutim sad ga svaka fuxica ima.
Neka hvala -.-

Tako je, nemoj uraditi jer ce neko mozda pomisliti da si fuxica!

Pre dva dana drugarica mi se javlja...
nudi mi da uradim pirsing u jezik, tj svugde na licu sem u obrvu
pokaže mi svoj u jeziku
i kaže 'moja drugarica to radi za džabe...samo donesi alkohol, anesteziju i minđušu, meni je u parku radila..'
jao, zgrozih se
inače jezik nikad ne bih bušila
imam jednu želju, možda je i ostvarim na proleće
a to je da uradim industrial
možda neko od vas ima jedan?
da li se teško održava, koliko košta ?

industrial kontam da je oko 2000 u stuijima... a sta ima tesko odzavati, isto kao obican pirs na hrskavici, samo duplo bola i svega sto ide uz to xD
a mislim da je moguce ako ti odma me stavi sipku da ti se mindjuse malo iskrive, i ne budu pod prvobitnim uglom i u liniji, pa mozda uvo bude malo krivo kad se stavi sipka, ali valjda se vrati to sve na mesto...
ako kontas sta hocu da kazem

industrial kontam da je oko 2000 u stuijima... a sta ima tesko odzavati, isto kao obican pirs na hrskavici, samo duplo bola i svega sto ide uz to xD
a mislim da je moguce ako ti odma me stavi sipku da ti se mindjuse malo iskrive, i ne budu pod prvobitnim uglom i u liniji, pa mozda uvo bude malo krivo kad se stavi sipka, ali valjda se vrati to sve na mesto...
ako kontas sta hocu da kazem

Znam na šta misliš, gledala sam kako se rade i to sve, valjda treba odmah da provuku 'šipku'... A imam već jedan pirs na hrskavici(helix)...Ne boli dok se buši samo baš baš dugo zarasta...Sad posle godinu i po, ne osetim da je tu uopšte i ne mogu da ga povredim.
Ako budem radila, gledaću obavezno šipkicu da stave...Ne pada mi na pamet da hodam okolo različitih ušiju z:mrgreen:

Caos i ja vam se pridruzujem....Ja sam najcesce na forumu sve o zivotinjama...Uglavnom,ja imam pirs na nosu i na usni,na nosu 3 godine,a na usni 2.I za sad je sve cool.al planiram obrvu da izbusim...Ak neko zeli da negde uradi pirs najbolje je da idete u sremsku,kod zelenjaka,ja sam tamo busila i ako obrvu budem busila isto cu kod njih,najbolji su.:mace: z:poz:

Caos i ja vam se pridruzujem....Ja sam najcesce na forumu sve o zivotinjama...Uglavnom,ja imam pirs na nosu i na usni,na nosu 3 godine,a na usni 2.I za sad je sve cool.al planiram obrvu da izbusim...Ak neko zeli da negde uradi pirs najbolje je da idete u sremsku,kod zelenjaka,ja sam tamo busila i ako obrvu budem busila isto cu kod njih,najbolji su.:mace: z:poz:

koji studio u sremskoj? :) ima dva...onaj pored puma shopa ili gore na spratu?

Back