Reyna
Aktivan član
- Poruka
- 1.094
Kako god......predrasude...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako god......predrasude...
Pa kako ces drugacije nazvati te "zgodne ribe" kad izadju na ulicu u topu i dopi*njaku? sa sve pirsom na pupku...![]()
Kako ću ih nazvati??? Hej super ribo, pošto???![]()
Pa kako ces drugacije nazvati te "zgodne ribe" kad izadju na ulicu u topu i dopi*njaku? sa sve pirsom na pupku...![]()
Ne,ja nisam rekla da su lose al realno,mene bi bilo blam da izadjem tako gola na ulicu...i po meni extra riba nije extra riba samo po oblacenju...i ne takvom oblacenju...al ti si musko,tako da ti to ne mozes da shvatis...al pazi razumem te na neki nacin...mislim pre cu razumeti jednog tipa nego ribu..
zasto blam?mozda si staromodna i patrijahalno odgajana pa drugacije gledas na to
jok ja kada vidim neku dobru ribu primetim kako je obucena tek posle 5 min.To kako je obucena neka riba nije sto prvo prometim kada je ugledam...msm tuzne su mi ove prosecne ribe koje se utipuju i misle da ako nose air max i helanke(a peDU im je ravno ko daska za peglanje) da su sada kao shatro vece ribe...
I da...oblacenje ima uticaja dosta kod ljudi,recimo meni se pegla kada vidim neku dobru ribu u metal fazonu![]()
zasto blam?mozda si staromodna i patrijahalno odgajana pa drugacije gledas na to
jok ja kada vidim neku dobru ribu primetim kako je obucena tek posle 5 min.To kako je obucena neka riba nije sto prvo prometim kada je ugledam...msm tuzne su mi ove prosecne ribe koje se utipuju i misle da ako nose air max i helanke(a peDU im je ravno ko daska za peglanje) da su sada kao shatro vece ribe...
I da...oblacenje ima uticaja dosta kod ljudi,recimo meni se pegla kada vidim neku dobru ribu u metal fazonu![]()
Jesi li i ti "zgodna riba"![]()
Ne nisam to rekla,podrzavam ribe koje tako misle buse zbog sebe i to mozes da pokazes samo kome hoces.Ali malo je takvih vecina busi da bi bila "cool"da bi se pokazala...Ja imam pirsing na pupku(ne mislim da to imaju samo nemoralne devojke da ne nazovem onim groznim nazivom,ko ima lepo telo zasto da ga ne ukrasi ako sme i moze,ali ne podrzavam ni da se oblaci prostacki samo da bi pokazala pirs i ostale atribute,zar nije lepse da to vidi samo onaj ko treba i da bude prava car,a ne da to gleda svaki dan i on i neko okolo?),isto tako imam na nosu i nikakve komplikacije nemam ni sa jednim,moj momak ima na obrvi,lepo stoji ali,kada skine na sat-dva,posto trenira,jedva je vrati,aliii to je zato sto nije mazao kremu svaki dan,***...
Posto sam prvi put ovde a da ne citam sve porukice,sta je bilo,jel je obrva na kraju izbusena ili ne???
Meni sasvim odgovara kako izgledam a da li sam "zgodna riba"to ne mogu da ti kazem to moras sam da procenis...nije na meni da sebe hvalim u toj meri...a onome kome svidjam svidjam kome ne nikom nista...skroz opustencija![]()
Ne nisam to rekla,podrzavam ribe koje tako misle buse zbog sebe i to mozes da pokazes samo kome hoces.Ali malo je takvih vecina busi da bi bila "cool"da bi se pokazala...
Slazem se sa tobom![]()
e drago mi je da se bar neko slaze samnom...![]()
Hahha od skoro sa ovde,ali se trudi da vas sve pohvatam....ali etooo razumem te za sada,a za posle,mmm...videcu
![]()