Pink Floyd

• Začetnik teme Začetnik teme IDIOT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zbogom, plavo nebo

Vidi, mama, avion leti nebom.

Jesi li video prestrasene?
Jesi li cuo bombe kako padaju?
Jesi li se ikada pitao zasto smo morali
da trazimo sklonista kada se uzas
novoga sveta otkrio ispod plavog, bistrog neba?

Jesi li video prestrasene?
Jesi li cuo bombe kako padaju?
Ugasene su sve vatre, ali bol jos uvek gori.

Zbogom, plavo nebo.
Zbogom, plavo nebo.
Zbogom.

Molitva

Smejemo se i smejemo
smejemo se i smejemo;
Odzvanja smeh u tvojim ocima.
Penjemo se i penjemo
penjemo se i penjemo;
lagano na stabla omorike.
Placemo i placemo
placemo i placemo;
a tuga prolazi u trenutku.
Kotrljamo i kotrljamo
kotrljamo i kotrljamo;
pomozi mi da otkotrljam kamen
.

Floyd-i su nevjerojatni..,jao.,mocno je sve svaka stvar..
-meni osobno je draze kada je "Sid otisao.,Gilmour car..

-Ima jedan clanak kojeg sam nasao nedavno-"to da je waters nakon svade i povlacenja po sudovima sa floydima i Gilmourom najvise ,dao tiskat WC PAPIR SA LIKOM GILMOURA"..ali ga volim najvise..=)

3 hiljade i kusur su bila bolja mesta...:eek:
mozda su smanjili cenu poslednjih dana, ali to mi je stvarno previse za tribute band. toliko su bile karte za gilmour-a
a wall mi bas i nije omiljeni album, tako da sam resila da preskocim....;)

Slušao sam danas na radiju rekoše, ima karata još po ceni od 2500 i 3000 din...
Stvarno je mnogo za tribute.... al kapiram da original Pink Floyd ima neke finansijske koristi od ovog tributa, pošto su jedini "oficijalni" tribute...
Ne sumnjam da je bio vrhunski šou i da ih odlično skidaju međutim imam prioriteta što se tiče koncerata...

o5 velim da je granisa izmedju ludaka i genija veeeeoma tanka(pogledaj teslu-bio je zaljubljen u golubicu,brate:eek:)....naravno,da je drogom na neki nacin onemogucio da da bendu onoliko koliko bi mogao...ali,on je tezio psihodeliji,a ostatak progresivi...jebajga...i s njim i bez njega flojd je:heart:

ja sam cuo da su bili odlicni, da su svirali oko 3sata i da su odsvirali sve sa The Wall-a i jos neke pesme... cini mi se da su time svirali, neznam jos sta... ali uglavnom te "hitove", sto bi rekle kolege... :D

Ljudi koncert Aussie Floyd-a je bio mnooooogo dobar!!!! Ceo The Wall plus Time, The Great Gig in the sky, One of these days, Wish you were here, Learning to fly i brain damage/eclipse!!! Ozvucenje do jaja, 3d laseri, animacije sa wall-a... Pesme skinute do kraja ,plus neke solaze nadovezane na neke pesme(ubica)............Sve u svemu ko nije bio moze slobodno da kaze ''JA SAM DEBIL'', jer ovi ljudi vec 25 godina sviraju, a cak su i Waters i Gilmour prisustvovali njihovim koncertima...

Pa ja sam iz KG pa mi ponovo nije bilo mnogo da izdvojim jos nekih 1000din. za povratnu, zato sto sam znao da ce biti nezaboravno.

ja sam debil....;)
ipak su mi bili preskupi (za wall, koji inace ne volim mnogo), a za utehu, gledala sam gilmour-a, wright-a i mason-a pre 2 godine...i slusala echoes uzivo....i to mi je (vise nego) dovoljno :D

Svaka cast, ja ih nikad nisam gledao uzivo (zato sto sam pre 2 godine tek poceo da ih slusam), ali sad se skuplja kinta pa kad neko od njih slucajno zaluta na Balkan..............

Back