Pink Floyd

• Začetnik teme Začetnik teme IDIOT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa kad su bili dzankosi u to vreme (:

Sa tog albuma, ja bih izdvojio Let There Be More Light i Set the Controls for the Heart of the Sun i tu uz njih jos Remember a Day.
Ostalo je malko, onako tralala. Mada ne sporim originalnost, al' jbga nema taj neki... mojo :lol:

kasno se prihvatio teme..inace poslje EKV-a,doorsa i nekih floydi su tu...kada nadem stranicu sa svim njihovim coverima ,postavim ju..inace oni su posebni najbolji albumi :Meddle,wish you were here,dark side..,ummaguma i relics su i sto tu negdje..,postujem temu..,pozdrav iz djakova..

Znam da postoji, ali ja ga nisam nabavio.
A kad pomenu The Final Cut i kad smo vec tumacili tekstove, jedna stvar na albumu mi nije bas najjasnija, Not Now John?

Licno misljenje:
Govori o razmisljanju tipicnog coveka(Margaret Thatcher) koji za sebe misli da je iznad drugih, da zrtve nisu bitne ako se postigne cilj(koji je besmislen), i da se samo iskaljivanjem nad drugima moze zadrzati autoritet najjaceg.Govori o coveku koji ne razmislja o posledicama i koji svoje probleme pokusava da potisne unistavanjem drugih(ljudi).

Mislis sada ili u mladosti? Sada se obojica raspadaju s`tim sto je Gilmour mladji 3 godine pa ne`am pojma. Al dok su bili mladji Waters sigurno!!! Krupniji je i bio je sportista, dok se Gilmour samo zaludjivao gitarom.

Back