Pink Floyd

• Začetnik teme Začetnik teme IDIOT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E da još nešto! Oduvek me je zanimalo šta Waters peva u pesmama Dog, Pig and Sheep! Nekako mi se čini da se misli na ljude! U stilu odnos gazda-sluga, glupe i naivne narodne mase (Sheep) , kao i pokvarneni ljudi (Pigs).

Ja imam jednu lošu osobinu, kada slušam muziku uopšte se ne udubljujem u tekst! Možda malo i zamislim kako meni odgovara tekst! :D8-)

Ah da... Animals je po meni jedan on najboljih njihovih albuma...

animals1.jpg

Mada... mozda jesam deo main-streama kada kazem da mi je The Wall najbolji... ali najvise zbog filma...
Covece... treba napraviti onako nesto... pogotovu onaj crtez za Goodbye Blue Sky (Najvise mi lici na neki uvrnuti sci-fi anime)

Jednom odlicno... :D

Ne mogu da se setim tog dela Goodbye blue sky, ali naravno nezaboravan je deo sa onom ružom (koja predstavlja ženu ili bolje rečeno ...) samo ne znam uz koju pesmu ide ta animacija.... Ne mogu da se setim. Za mene je taj film uvek bio malo pretežak...

Ne mogu da se setim tog dela Goodbye blue sky, ali naravno nezaboravan je deo sa onom ružom (koja predstavlja ženu ili bolje rečeno ...) samo ne znam uz koju pesmu ide ta animacija.... Ne mogu da se setim. Za mene je taj film uvek bio malo pretežak...

Ne mogu ni ja tacno da se setim...
Mada, evo razloga vise da ga gledam ponovo. :D

Ne mogu ni ja tacno da se setim...
Mada, evo razloga vise da ga gledam ponovo. :D

Domaći za kod kuće! Obnoviti film Wall! Za sve Flojdovce koji su zaboravili gradivo! :D
Moram priznati da ih nisam slušala dugo... A nekada nije mogao da prođe dan..

E kako bi mi prijala Pompei na velikom platnu i sa jaaaakim ozvučenjem. Pa posle toga
The Wall u istom okruženju...

Domaći za kod kuće! Obnoviti film Wall! Za sve Flojdovce koji su zaboravili gradivo! :D
Moram priznati da ih nisam slušala dugo... A nekada nije mogao da prođe dan..

E kako bi mi prijala Pompei na velikom platnu i sa jaaaakim ozvučenjem. Pa posle toga
The Wall u istom okruženju...

mmmmmm platno.... mmmmmm Jakoooo ozvucenje.... mmmmm Pink Floyd.... :D

jeste nabavili ovaj dupli dvd od gilmoura sto je izbacio nedavno? Savrsen je. Ima i par starih obrada koje toliko gotivim, npr echoes s pompeje, najezim se kad pomislim samo kako dobra stvar....
Jedini bend ciji gotovo cijeli stvaralacki opus mogu da slusam sa apsolutnim uzivanjem.
I ovi komentari tipa najjaci bend 80-ih, uf, bolje nista ne reci nego reci tako nesto....

jeste nabavili ovaj dupli dvd od gilmoura sto je izbacio nedavno? Savrsen je. Ima i par starih obrada koje toliko gotivim, npr echoes s pompeje, najezim se kad pomislim samo kako dobra stvar....
Jedini bend ciji gotovo cijeli stvaralacki opus mogu da slusam sa apsolutnim uzivanjem.
I ovi komentari tipa najjaci bend 80-ih, uf, bolje nista ne reci nego reci tako nesto....

cuj nabavila - bila u royal albert hall-u na dva koncerta...smrznem se svaki put kad pogledam taj koncert...da citiram nasu dragu rhcpforever "hoooocuuuu oooopeeet!!!!!"
salu na stranu, u zivotu nisam cula nesto bolje od drugog dela tog koncerta. perfektno odsviran, odlican izbor pesama, dobro izabrani gosti....floyd-e nikada necu videti na koncertu uzivo, ali ovo je "the next best thing" - mada mogu toplo da preporucim david gilmour in concert - meltdown iz 2002 godine. da mi je neko rekao da shine on moze da se odsvira samo na akusticnoj gitari i da zvuci opasno, ne bih mu verovala....ali zvuci opasno....;)

Ja nisam kupila taj dupli CD. Gde ima da se kupi?

dupli DVD je u pitanju. Odlican kvalitet zvuka i slike., ako imas dobro ozvucenje jos bolji dozivljaj. Mislim da u Bg ima da se kupi ali samo original na dl dvd-u. Kosta oko 30-40 eura. Za ovo nisam 100% siguran jer nisam ja kupio original nego moj drug koji je sve to prebacio na dva obicna dvd-ja i dao meni

dupli DVD je u pitanju. Odlican kvalitet zvuka i slike., ako imas dobro ozvucenje jos bolji dozivljaj. Mislim da u Bg ima da se kupi ali samo original na dl dvd-u. Kosta oko 30-40 eura. Za ovo nisam 100% siguran jer nisam ja kupio original nego moj drug koji je sve to prebacio na dva obicna dvd-ja i dao meni

mislim da ga nema jos kod nas...moji prijatelji su ga trazili, pa sam im na kraju ja snimila...
vredi svaku paru...:p

U pravu si. Htio je da kupi u Bg pa nije bilo ili je nestalo pa je narucio iz Hrvatske, Zagreba cini mi se.
Jel si bila na Watersa prosle godine u Budapest ili dje god tokom turneje?

nisam, kad sam idiot...:evil:
nikako da se organizujemo, na kraju svi odustali, a mene mrzelo da idem sama...
jos se grizem zbog toga, zamalo da ih kompletiram prosle godine - gilmour, wright i mason u londonu i waters u budimpesti ;)
najzalije mi je zbog dark side of the moon :evil:

Kaze mi ovaj drug sto mi je nasnimio ove diskove, ja nisam bio jbga. da mu je waters u budimpesti ubjedljivo najbolja 2 sata provedena u zivotu i da koncert kosta 500 eura vrijedio bi svakog centa. Audio vizuelni udar na sva cula, kaze da je plakao ko malo dijete od srece,uzbudjenja...
Volio bih da vidim sta je to uzivo...

Kaze mi ovaj drug sto mi je nasnimio ove diskove, ja nisam bio jbga. da mu je waters u budimpesti ubjedljivo najbolja 2 sata provedena u zivotu i da koncert kosta 500 eura vrijedio bi svakog centa. Audio vizuelni udar na sva cula, kaze da je plakao ko malo dijete od srece,uzbudjenja...
Volio bih da vidim sta je to uzivo...

:-(:-(:-(
e, sad sam u bedaku....ko zna kad ce se taj ponovo zaputiti na turneju...
posto si video dvd, ne treba da ti pricam kako je bilo na koncertu. cak mi je i bolje sto je bilo u malom prostoru, bila je bolja atmosfera...ljudi su 'ladno duvali za vreme koncerta, samo su se nazirali zarovi cigara...:D
koncert je poceo u pola osam, zavrsio se oko 11 i 20 ali je imao pauzu oko 20 min.

Back