Pink Floyd

• Začetnik teme Začetnik teme IDIOT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:-(:-(:-(
e, sad sam u bedaku....ko zna kad ce se taj ponovo zaputiti na turneju...
posto si video dvd, ne treba da ti pricam kako je bilo na koncertu. cak mi je i bolje sto je bilo u malom prostoru, bila je bolja atmosfera...ljudi su 'ladno duvali za vreme koncerta, samo su se nazirali zarovi cigara...:D
koncert je poceo u pola osam, zavrsio se oko 11 i 20 ali je imao pauzu oko 20 min.

Da, ko zna kada će Waters ponovo da pođe na turneju, čitala sam na jednom sajtu njegov intervju od možda pre par godina. Kaže da sada najviše voli da odmara, kulira, šeta po prirodi, peca. Nije više u godinama za ludovanje. Ne znam, možda i unučiiće ima :-D?

Uvek je bolja atmosfera na manjem koncertu!

Ja sam sokirana!!:shock::shock::shock:
isla sam na sve moguce pretrage i nema teme o mojoj omiljenoj grupi:shock:
ne mogu da vjerujem!!!:shock::shock:

jos sam pod shokom, tako da ne mogu da objasnjavam..
.....ugl znate sto trebate da pisete!!--->SVOJE MISLJENJE!!;)

Ja cu napisat svoje cim se povratim od shoka....:roll:

neces se dobro provesti u zivotu ako se od ovoga sokiras

......a znam da od ljudi nista ne moze da sokira.......;)

ima teme, nego pretraga nehto ne radi od kako su uvedene ove reforme:
http://forum.krstarica.com/threads/2389&page=16

ali ja sam se eto bar potrudila...i to se racuna....:D

nego, zna li neko od cega je umro syd?pravila sam kao neku prezentaciju, pa me eto nesto zainteresovalo...nisam nasla na google ni jedan odg da nije ''pa ja mislim...'' ''smatra se...''....i tako....malo mi je sumnjivo da je u pitanju diabetes:roll:

no more turning away....and a worldes they say that we won`t understand.....

posledice dijabetesa.
blah, ima ih mnogo, i to je neodredjen pojam ali uglavnom, dijabetes je problem.

evo baš sad slušam 'Madcap laughs', lik je neprevazidjen. baš ima onu notu neke opuštenosti, da ga boli uvo kako i šta će da odsvira, al verovatno je to od lsd-a.

znaš za one priče da je na par svirki Flojda samo došao, pozdravio publiku i ode u pola pesme :) onda ovi improvizuju nešto.

Aoo , kako je ovo dobar bend ( bio ) ... Sto rece neko , njihova muzika je toliko jaka da prodire duboko u ljudski um ...
Inace , ja se uvek najezim kada cujem ANY COLOR YOU LIKE ...
Ta pesma je po meni najbolji instrumental sa dark side of the moon ...
i on the run naravno ... :) Kako mi je samo zao sto se nisam rodio ranije ...! :( a danas muzika ne moze vise da se nazove muzikom ... :cry:
OBOZAVAM PF ! i Dave Gilmour-a ...P.S. mislim da sam negde procitao da je Sid umro od raka pankreasa i dijabetesa 2 stepena ... ali koliko je to tacno ...( ipak je covek bio u teskom psihickom stanju ) ,mada ziveo je 60 god. sto je za takve umetnike i previse xD ... :) Pozdrav za fanove PF !!!

Poslednja izmena:
Kako je on bio lep covek....
ufff!!!prezgodan!!!i gilmour!
sb.jpg

Kako mi je samo zao sto se nisam rodio ranije ...! :( a danas muzika ne moze vise da se nazove muzikom ... :cry:
OBOZAVAM PF ! i Dave Gilmour-a ...

takodje!!!:worth:
;)

Back