Pink Floyd

• Začetnik teme Začetnik teme IDIOT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
516653_pink-flojd02-foto-promo_f.jpg

Pre nedelju dana kada sam komentarisao vizuelno rešenje omotnice ovog albuma rekoh da je očigledno da je u čamcu na ovoj reci bez kraja Rik Vrajt...jedini preminuli član PF... ko zna njegovu siluetu iz mlađih dana lako će ga prepoznati... sviđa mi se što to nisu uradili baš na očigledan način.

Inače sam naziv album Endless River je jako provokativan i zanimljiv obzirom da znamo da su članovi PF prilično vremešni ... isto vremeno radi se o vrlo inteleigentnim ljudima... sa izgrađenim filozofskom stavovima o životu i o njegovoj prolaznosti...

Videćemo... da li se ova reka bez kraja odnosi na večnost u koju se svako pre ili kasnije useli ..............................................

ili

na ljude koji se na licu Zemlje smenjuju kao reka bez kraja...kao reka ponornica.... izviru i uviru.... izađu iz rupe..... i ponovo završe...... u rupi... da se tako filozofski izrazim. :rotf:

Lista pesama sa albuma Endless River...

1. Things Left Unsaid
2. It's What We Do
3. Ebb And Flow
4. Sum
5. Skins
6. Unsung
7. Anisina
8. The Lost Art of Conversation
9. On Noodle Street
10. Night Light
11. Allons-y (1)
12. Autumn'68
13. Allons-y (2)
14. Talkin' Hawkin'
15. Calling
16. Eyes To Pearls
17. Surfacing
18. Louder Than Words

18 peasama boktemazo... dupli album nas očekuje...

link za Louder Than Words ću ponoviti....

Без Вотерса то није то. Јесте да је јако чудан тип и егоманијак али Флојди су под његовом диригентском палицом снимили своје најбоље албуме. Свака част Гилмору који је врхунски гитариста али сви албуми послије "The Wall" па добрим дијелом и "Final Cut" су знатно лошији. Има пар добрих пјесама на њима али далеко је то од препознатљивих Вотерсових Флојда

Bez Votersa Flojd je snimio dva odlična albuma...A Momentary Lapse of…i The Division Bell... PF sa Votersom ali bez Vrajta snimio ispod prosečan album Final Cut... Voters snimio gomilu skoro nepoznatih albuma..kao i ostali članovi benda... Da nisu članovi tako slavnog benda njihovi solo projekti bi ostali potpuno nepoznati. Drugo, PF nikada nije bio pod dirigentskom palicom Votersa...to je mit koji ostali članovi benda ne zaslužuju. Treće,.Gilmor ...teško da spada u kategoriju virtuoza... ima on svoj šmek i neku genijalnost u muziciranju ali mislim da ne spada ni u prvih 100 gitarista na svetu...a možda ni u prvih 1000.

Sve ov što rekoh ne umanjuje moju naklonost prema PF... to je za mene bend br 1. U svakom pogledu. I da, očekujem odličan album, neće se oni brukati na kraju karijere. Para imaju dovoljno.

Кад сам рекао под Вотерсовом диригентском палицом, мислио сам на онај период бенда у којем се он истицао као главни текстописац па и лидер бенда на неки начин. Мени је лично дража та Вотерсова ера, ако могу тако да је назовем, мада о укусима не треба расправљати. :)

Naravno da su sedamdesete bile najproduktivniji period PF... sve sam biser do bisera... vidim da si nov pa nisi pročitao neku stranu unazad gde smo kometarisali i zaključili da je PF u stvari organizam... jedino kad su skupa davali su neverovatnu muziku...sami za sebe ništa posebno. Neverovatan spoj i kombinacija...sinergizam neviđeni...pojačavali su jedan drugome talente i magiju nebrojeno puta.

Нисам видио али се слажем у потпуности. Реално говорећи, нико од њих није био неки виртуоз на инструментима које су свирали али заједно су били савршени. У прилог томе иде и чињеница да су сви соло албуми чланова бенда прошли прилично незапажено.

Нисам видио али се слажем у потпуности. Реално говорећи, нико од њих није био неки виртуоз на инструментима које су свирали али заједно су били савршени. У прилог томе иде и чињеница да су сви соло албуми чланова бенда прошли прилично незапажено.

Potpumo se slažemo...kao da si pročitao celu temu... :ok:

Ne razumem? Možda ni ti mene nisi razumeo, hteo sam da kažem da ona pesma iznad što je kiki gnr postavio nije stvarno pesma pink floyda sa novog albuma. Neko loži ljude, ima milion tih klipova sa lažnim pesmama.

Znamo to..pričali smo o tome samo Kiki nije ispratila tu diskusiju...inače pokušao sam da se našalim sa time da nema veze šta je...jedina stvar koja je objavljena je Louder than words i to je autentična stvar...imaš link na prethodnoj strani.

- - - - - - - - - -

U stvari link je na ovoj strani..par postova iznad...

Ne razumem? Možda ni ti mene nisi razumeo, hteo sam da kažem da ona pesma iznad što je kiki gnr postavio nije stvarno pesma pink floyda sa novog albuma. Neko loži ljude, ima milion tih klipova sa lažnim pesmama.
Mislim da se Lakonac zeza malo. :malav:

Tačno je, u pravu si. Ima mnogo lažnih PF klipova. I ja mislim da ovo nije ni P od PF-a.

- - - - - - - - - -

Eto, potvrdio je da se našalio.

Nije lažan, pesma se nalazi na Spotify, pa proverite. http://smarturl.it/PinkFloydAllonsSpot

@ Lakonac, kao mod bi trebalo da znaš da objašnjenje za editovanje posta pišeš dole, a ne u polju gde ja postujem pa izgleda da sam ja stavila klip i napisala
da je lažan ! Molim te da to koriguješ. Hvala !

Provericemo da li je klip fake... sto si tako na kraj srca? Nervozna si malo. Zvanicno je objavljena samo Louder than words... a yt je pun laznih klipova. Ako si u pravu sledi izvinjenje, sta drugo da ti kazem.

Back