Pink Floyd

• Začetnik teme Začetnik teme IDIOT
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nadovezao bih se na clanak doticnog nemkea :'gde su ovce obicni ljudi ,koji se dive njegovim 'dubokoumnim tekstovima' i koji ce dati pet soma da ga slusaju kako kresti,divota.Njega bas briga..verovatno je na vas mislio kad je pravio album animals.

2urqmnc.jpg

Pink floyd za Oktobar najavio novi album posle 20 godina. Radi se o materijalu od pre 20 godina. Album se zove The endless river i posvećen je Riku Vrajtu. Nestrpljivo očekujemo.

Do tada... Mark Salisbury - Nineteen Fifty One 2014..album koji strašno podseća na PF... tako je i deklarisan.. similar to PF... malo sa nevericom otvorih link... kad ono u pravu su bili... vredan album, i stvarno mnogo podseća na PF iz ranijih dana.

Moj favorit sa ovog albuma

New Disasters

Veliki respekt za bend. Doduše, nisu mi baš među najomiljenijim bendovima. Mislim, sviđaju mi se njihovi tekstovi, imaju smisla, naročito, za mene, Dark Side Of The Moon i Animals. Ali, zar mora baš svaki album da bude tako spor, pasivan? Nekad su mi savršeni, da boljih ne može biti. A jednom sam samo njih slušao dva dana i pao sam u blagu depresiju. Definitivno mi nisu bend koji mogu da slušam svaki dan. A i tehnički mi nisu nešto...
Ali, neću odustati. Davaću im šansu, možda ih jednoga dana u potpunosti prihvatim. I srećno im bilo sa novim albumom, ipak priznajem da ga jedva čekam u piratskom zalivu :)

Poslednja izmena:
U polsednje vrme imamo malu poplavu bendova koji stilom oponašaju PF...ali PF iz ranijih dana... ne radi se o plagiranju jer je svuda to naglašeno.

Relativno je lako opnašati stil PF iz ranijih dana... tu mislim na sve pre albuma Midle i The dark side of the moon. Valjda će se pojaviti bendovi koji oponašaju PF i iz kasnije, raskošnije faze...

Evo procurila jedna stvar sa albuma PF Endless river... zove se Louder than words... prelep naslov za pesmu...

99925_20602.jpg

tu je i omotnica...stvar je odlična, ali ipak prosečna za floyd.... i sada imam problem sa šarkom... ne da mi da je postavim...PU!

Ima ta stvar na YT pod tim imenom, ali je fake...nije ono što ja imam...podićiću je na šark nekako...samo polako.

Tema je privremeno premeštena sa matičnog pdfa (Rok) ovde...

Obrazloženje je to da je predstojeći izlazak novog albuma (posle 20 godina) veliki dogoađaj koji ćemo ovde svi zajedno ispratiti i komentarisati.

Već imamo 2 objavljene stvari sa ovog albuma koje obećavaju da će nam PF i ovog puta dati lepe note.

Osim toga radi se o poslednjem albumu koji će ovaj, bez sumnje jedan od najuticajnijih bendova 20. veka, izdati.

Ovde ima dosta fanova PF pa očekujemo malo življu diskusiju.

Častim pivom svakoga ko nas prvi obavesti ili da link od celog albuma. Ako to budem ja opet častim pivom....

Back