Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
taken within 3 days of unprotected sex, with one study indicating that beginning as late as 120 hours (5 days) after intercourse could be effective.

za one koji ne razumeju - oce da kazu da su neke studije pokazale da uspesno deluje i posle 5 dana od seksualnog odnosa

mislim da se ovo zove sreca a ne uspesno delovanje :lol:

http://en.wikipedia.org/wiki/Levonorgestrel

Državne mere za pospešivanje nataliteta :lol:
Šalu na stranu, neam pojma...

a to su dve razlicite fabrike jel?
nema vise zvanicnog sajta postinora ko pre pa ne mogu da uporedim sve ...jedva i ovo iskopah

palo mi na pamet da nije bilo nesto lose u vezi sa postinorom pa ga sklonili....zato pitam...ili je to nasa drzava uvezla neki drugi a prekinula onaj prvi iz nekih enkonomsko tajkunskih razloga :lol:....mislim necemo sad o marketingu nego samo jel neko zna da nije postinor bio malko zaeban...pila sam ga pa me interesuje
96.gif

Imam i ja jedno pitanje .
Devojka mi je u drugom stanju ,vec 3,4 nedelje . Da li postoje neke tablete , da ne bi isla na abortus ? Ako je odgovor DA , mozete li mi reci naziv tableta i kako dodji do njih ? Da li je pametno kupiti u apoteci ili da se posavetuje sa svojim ginekologom ?? Molim za odgovor . bas mi je hitno ! Hvala ...

ima mili, postoji tabletica...neko rece da kosta 30tak eura.. raspitaj se na googlu, doktoru svi doktora..

e onda fino kupo to svojoj voljenoj, drzi joj casu da popije i gledaj kako se sjebava lagano.. krvarice puno, puno, previjati se od bolova vjerovtano..ali nema veze.. bitno da ste nabavili tabletu i da ta trudnoca nestane..

kad za koji dan dobije nekakvu upaletinu, narusi hor.bilans i sutra ne daj Boze ne mogne vise ostati trudna pa nema veze..ti neces biti uz nju..ko je ****..

bitno da sada nema trudnoce..

samo naprijed...

P:S. zna fino se hebati bez razmisljanja, ali je puno dati 300e nekoj privatnoj klinici gdje vas malte ne nece ni pitati ime vec samo STRUCNO obaviti sve i dati vam antibiotike poslije da ne dodje do kakvih komplikacija.. i uz sve to zadrzace vas pola dana..sto je stvarno previse..

a to su dve razlicite fabrike jel?
nema vise zvanicnog sajta postinora ko pre pa ne mogu da uporedim sve ...jedva i ovo iskopah

palo mi na pamet da nije bilo nesto lose u vezi sa postinorom pa ga sklonili....zato pitam...ili je to nasa drzava uvezla neki drugi a prekinula onaj prvi iz nekih enkonomsko tajkunskih razloga :lol:....mislim necemo sad o marketingu nego samo jel neko zna da nije postinor bio malko zaeban...pila sam ga pa me interesuje
96.gif

pa vjerovatno je razlika od osobe do osobe..

ja sam ga popila dva puta..jednom sam dobila u roku 7 dana a jednom nakon malo duze..menstruacije su bile normalne (ni obilne ni oskudne).. sled sam dobila mj dana poslije te..

pa vjerovatno je razlika od osobe do osobe..

ja sam ga popila dva puta..jednom sam dobila u roku 7 dana a jednom nakon malo duze..menstruacije su bile normalne (ni obilne ni oskudne).. sled sam dobila mj dana poslije te..

takodje
mislim da prvi put kad sam ga pila, bilo je s razlogom
a drugi put sam se istripovala
inache nisam imala nekih problema, sem u glavi pa sam zato pochela piti pilule redovne :mrgreen:

nisam mislila na nezeljena dejstva koja su poznata nego da nije bilo neke mucke ko sa zelenom kafom, cudno mi da nestane sa trzista tek tako

imala sam ja itekako izrazena nezeljena dejstva, mucnina, vrtoglavica, drhtavica, jaka uznemirenost, nervoza, ma brate ko na iglama, pa talas besa pa talas neke uznemirenosti dobijem zelju da placem, pa da bijem, pa cas mi vrucina pa me oblije hldan znoj pa onda hladan talas smrznem se ...ma uzas.... ali dosta mi je stvar olaksao moj srecko mazio me i pazio, da sam bila sama verovatno bi bilo gore...nadam se nikad vise

Poslednja izmena:
nisam mislila na nezeljena dejstva koja su poznata nego da nije bilo neke mucke ko sa zelenom kafom, cudno mi da nestane sa trzista tek tako

imala sam ja itekako izrazena nezeljena dejstva, mucnina, vrtoglavica, drhtavica, jaka uznemirenost, nervoza, ma brate ko na iglama, pa talas besa pa talas neke uznemirenosti dobijem zelju da placem, pa da bijem, pa cas mi vrucina pa me oblije hldan znoj pa onda hladan talas smrznem se ...ma uzas.... ali dosta mi je stvar olaksao moj srecko mazio me i pazio, da sam bila sama verovatno bi bilo gore...nadam se nikad vise

Ja kada sam uzela nisam imala (Hvala Bogu) Nikakva ne zeljena dejstva ,..dva puta u zivotu sam uzela i stvarno je sve ok proslo.

e ne secam se sta je bilo sa menstruacijom al nije bilo nista nenormalno, mozda je poranila koji dan, bila je normalna

al ne deluje na sve isto

Nemoj da te čudi što je naglo povučena, ovo je društvo u kojem vlada monopol, pogotovo farmaceutski - evo šta poradi Galenika za ,,evropskom " prvom pomoći.
Što se tiče takvog ponašanja, i to je donekle normalno pošto tableta reaguje na hormone. Tako se osećaš i kada treba da dobiješ.

Ovako....imama jedan veliki problem...Ja i moja cura smo imali odnos i priliom odnosa je spao kondom...a ja nisam ni primetio....E sada..zanima me da li ona moze da ostane trudna, ako je se je njen menstrualni ciklus zavrsio 11.02 a to se desilo 19.02. S tim..ja nisam svrsio u nju, strah me da ne ostane trudna od te tecnosti u koju kazu da ima spermatozoida? Devojka je bila u bolnici pre toga jer je povracala bilo joj je muka, valjda je bilo trovanje..e sada ona je primila 5 boca infuzije i ima sve siptome trudnoce, mokri cesto, muka joj je..i dt... A iz bolnice je izasla 18.02... Molim odg da znam sta moze da se dogodi..da znam da li treba da pije lek...ili da kupi test...Molim odg, jer sam stvarno u frci

Back