Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa ne mora ni da ceka da prodje ako ode kod gin kod koga ima karton i izlozi situaciju nece morati ni da zakazuje primice je odmah...takvi slucajevi se tretiraju kao hitni i primaju te odmah pa nek im objasni situaciju....
inace ...krvarenje, bolovi, i sl mogu da prodju i bez zakazivanja

Moze pomoc... Mecu sam imala 30og decembra.. Odnos sam imala 9og januara. tableticu sam popila 11og uz savet doktora.. Sledeci odnos sam imala istog dana(veceri 11og) tako da sam drugu tableticu popila posle drugog odnosa...Oba puta je prekinut odnos:confused::confused:
Sledecu mecu sam dobila na vreme 27og, medjutim bilo je veoma slabo..:( bas, bas
Danas sam bila kod ginekologa redovan pregled i ultrazvuk sve je OK!
Ima li razloga za zabrinutost?

Moze pomoc... Mecu sam imala 30og decembra.. Odnos sam imala 9og januara. tableticu sam popila 11og uz savet doktora.. Sledeci odnos sam imala istog dana(veceri 11og) tako da sam drugu tableticu popila posle drugog odnosa...Oba puta je prekinut odnos:confused::confused:
Sledecu mecu sam dobila na vreme 27og, medjutim bilo je veoma slabo..:( bas, bas

Pa samo da staviš prst na čelo - piješ urgentnu kontracepciju, praviš haos u organizmu i OPET imaš nezaštićem odnos?!?! :dontunderstand: Samo oko toga treba da brineš... ostalo ako ti je dr rekao da je ok, onda je ok.

napravila si hormonalni disbalans...srdice se

jel svrsio u tebe il ne?
i sto si, iako si zbog toga vec popila tabletu, ti ponovo imala ne zasticen odnos :dash:

pa to nisu bombonice pobogu...i ne moras svaki put kada imas nezasticen odnos (kad ne svrsi u tebi) da progutas pilulu

ako se toliko plasis trudnoci i kad ne svsi u tebi (a moguca je naravno male su sanse ali ih ima) onda se zastiti...

e ovako...ja imam jedan problem i htela bih da se konsultujem sa vama...sinoc sam imala odnose sa deckom, i sve je bilo u redu, kondom nije pukao, ali kada je svrsio sperma je iscurila iz kondoma...mnogo sam se uplasila i ne znam da li da pijem tabletu za dan posle, s tim sto sam ja bila odozgo a i neplodni su mi dani...a i on tvrdi da je to nije uradio u meni...sta mislite da li da pijem tabletu ili ne? pomazite molim vas!

e ovako...ja imam jedan problem i htela bih da se konsultujem sa vama...sinoc sam imala odnose sa deckom, i sve je bilo u redu, kondom nije pukao, ali kada je svrsio sperma je iscurila iz kondoma...mnogo sam se uplasila i ne znam da li da pijem tabletu za dan posle, s tim sto sam ja bila odozgo a i neplodni su mi dani...a i on tvrdi da je to nije uradio u meni...sta mislite da li da pijem tabletu ili ne? pomazite molim vas!

Nemoj da piješ tabletu, šanse su minimalne... neplodni dani + nije u tebi, + kondom je ostao ceo... mislim da nemaš ni jedan razlog da piješ pilulu.
P.S. Ja nisam lekar ali sam napisala kako bih ja uradila.

Zjbana ta gravitacija.

-------
Resenje je da i pored kondoma (ne bukvalno pored), vadi i onda neka se prazni u isti...

kad je iscurela?
dok je bio u tebi ili van?

i pazite kako ga vadite aman...treba da ga pridrzava dok ga vadi

nisu ti plodni dani (nije uvek sto posto sigurno al ako ti iole redovno dolazi menstruacija mozes da uhvatis onda otprilike) plus ako je van tebe iscurelo nema potrebe da pijes

moje misljenje

ma on kaze da ga izvadio pre nego sto je svrsio, i ja sam se tada pomerila i videla da je sperma iscurila...bas sada pricamo o tome i on kaze da je tek kasnije iscurila...hvala vam na pomoci ipak mislim da necu da pijem...nadam se samo da ce sve da bude u redu...

I ja se slažem, nemoj da piješ postinor, šanse su stvarno minimalne.

e ovako,sa deckom sam imam odnos i izasao je iz mene pre nego sto je svrsio ali tek smo tada videli da mu je pukao kondom... prilicno je siguran da mu nije nista izaslo dok je bio u meni ali.... postinor sam pila pre jedno godinu dana znam koliko steti organizmu,al sam u dilemi da li da ga uzmem sada opet... ciklusi su mi redovni 28 29 dana.. a odnos smo imali 4 5 dana pre menstruacije.... znam da su neplodni dani ali opet se plasim..ne znam sta da radim

Veceras sam imala sexualni odnos sa deckom za vreme 4tog dana moje menstruacije i kao i uvek koristili smo kondom..kondom je pukao i decko je svrsio pola u mene,pola u kondom.postinor tablete za dan posle sam do sad koristila dva puta za hitne slucajeve i to u toku prosle godine,zadnji put pre 4 meseca i nisam osecala nikakve nuspojave.da li je bezbedno po moje zdravlje da ih popijem sutra i da se obratim ginekologu ubuduce da ne dolazim u ovakvu situaciju sa 'pucanjem kondoma'?

Veceras sam imala sexualni odnos sa deckom za vreme 4tog dana moje menstruacije i kao i uvek koristili smo kondom..kondom je pukao i decko je svrsio pola u mene,pola u kondom.postinor tablete za dan posle sam do sad koristila dva puta za hitne slucajeve i to u toku prosle godine,zadnji put pre 4 meseca i nisam osecala nikakve nuspojave.da li je bezbedno po moje zdravlje da ih popijem sutra i da se obratim ginekologu ubuduce da ne dolazim u ovakvu situaciju sa 'pucanjem kondoma'?

Zašto bi pila postinor 4. dana menstruacije? Pretpostavljam da si još uvek krvarila?

Back