Софија
Legenda
- Poruka
- 54.759
Па...пореметили су јој се хормони....доћиће све на своје временом и нек' не пије више тај ужас од пилуле.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cure,drugarica je dobila 3. put ovog mjeseca.
Shta da se radi?
Jel to i dalje normalno?
Ljudi,imala sam rizican sex pre manje od 2 dana.... Kasni mi 3 dana,verovatno je to normalno,ali jel mi je kasno da popijema tabletu?

Ljudi,imala sam rizican sex pre manje od 2 dana.... Kasni mi 3 dana,verovatno je to normalno,ali jel mi je kasno da popijema tabletu?
A što bi pila tabletu ako si imala sex na dan kad si trebala da dobiješ? Jel znaš ti kako se prave bebe?![]()
bas, bas Moze pomoc... Mecu sam imala 30og decembra.. Odnos sam imala 9og januara. tableticu sam popila 11og uz savet doktora.. Sledeci odnos sam imala istog dana(veceri 11og) tako da sam drugu tableticu popila posle drugog odnosa...Oba puta je prekinut odnos
Sledecu mecu sam dobila na vreme 27og, medjutim bilo je veoma slabo..bas, bas
Danas sam bila kod ginekologa redovan pregled i ultrazvuk sve je OK!
Ima li razloga za zabrinutost?
Samo oko toga treba da brineš... ostalo ako ti je dr rekao da je ok, onda je ok.Moze pomoc... Mecu sam imala 30og decembra.. Odnos sam imala 9og januara. tableticu sam popila 11og uz savet doktora.. Sledeci odnos sam imala istog dana(veceri 11og) tako da sam drugu tableticu popila posle drugog odnosa...Oba puta je prekinut odnos
Sledecu mecu sam dobila na vreme 27og, medjutim bilo je veoma slabo..bas, bas
Danas sam bila kod ginekologa redovan pregled i ultrazvuk sve je OK!
Ima li razloga za zabrinutost?

e ovako...ja imam jedan problem i htela bih da se konsultujem sa vama...sinoc sam imala odnose sa deckom, i sve je bilo u redu, kondom nije pukao, ali kada je svrsio sperma je iscurila iz kondoma...mnogo sam se uplasila i ne znam da li da pijem tabletu za dan posle, s tim sto sam ja bila odozgo a i neplodni su mi dani...a i on tvrdi da je to nije uradio u meni...sta mislite da li da pijem tabletu ili ne? pomazite molim vas!
e ovako...ja imam jedan problem i htela bih da se konsultujem sa vama...sinoc sam imala odnose sa deckom, i sve je bilo u redu, kondom nije pukao, ali kada je svrsio sperma je iscurila iz kondoma...mnogo sam se uplasila i ne znam da li da pijem tabletu za dan posle, s tim sto sam ja bila odozgo a i neplodni su mi dani...a i on tvrdi da je to nije uradio u meni...sta mislite da li da pijem tabletu ili ne? pomazite molim vas!

Veceras sam imala sexualni odnos sa deckom za vreme 4tog dana moje menstruacije i kao i uvek koristili smo kondom..kondom je pukao i decko je svrsio pola u mene,pola u kondom.postinor tablete za dan posle sam do sad koristila dva puta za hitne slucajeve i to u toku prosle godine,zadnji put pre 4 meseca i nisam osecala nikakve nuspojave.da li je bezbedno po moje zdravlje da ih popijem sutra i da se obratim ginekologu ubuduce da ne dolazim u ovakvu situaciju sa 'pucanjem kondoma'?