Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ima jedna devojka mnooogo se plasi trudnoce, a upraznjava povremo sex bez zastite i tako ona sitora svaki mesec se nervira i naravno kasni joj i daje svaki mesec pare za testove, i kad odradi test i vidi da nije, smiri se i dodje joj "tetka iz crvenke" sutradan :lol: i tako u krug

:lol: :D
elem....e tamo na ginekologiji sam procitala da Postinor sprecava impantaciju ploda za matericu na pocetku trudnoce i da ima efekat ako se ne popije na odredjeno vreme...

:lol: :D
elem....e tamo na ginekologiji sam procitala da Postinor sprecava impantaciju ploda za matericu na pocetku trudnoce i da ima efekat ako se ne popije na odredjeno vreme...

da znam kako funkcionise

pa znas kako na njihovom sajtu pise da sme da se popije i nakom 72h, ali po onome sto znam o oplodnji ( a nije malo) a i savetovajuci se sa nekim farmaceutima zakljucak je da je to samo reklama cisto da docaraju kako su oni najbolji i ostalo, marketing znas vec, logicki gledano 12 sati je neki max, i dovoljno vreme da odjuris u apoteku :lol:

on ce spreciti implantaciju, ali ako do nje dodje nece nista uraditi, zato ne vredi da se pije kasnije

postoje posebne tablete koje vrse funkciju abortusa

Au, ljudi moji, sta sve necu ovde procitati...

Iskreno, pre nego sto sam pocela da postujem na Krsti, nisam ni cula za Postinor. Odakle svoj toj decici informacije o ovoj piluli? Ali zato ne znaju ni sta je/gde je grlic materice, himen, (pred)semena tecnost, ovulacija...

SEKSUALNO OBRAZOVANJE U SKOLE POD HITNO!!!

Joj ljudi,ja sam popila postinor pre jedno mesec dana i napravio mi je zbrku! Prvi put sam ga popila jer kontam,bolje i to nego da posle kukam,a nije mi vreme za dechicu nikako! :)) I kasni mi vec 12 dana a juche sam radila beta HCG test krvi i nivo hormona je ispod 1,znachi iskljuchujem trudnocu! Sad sam tako nervozna i neraspolozhena,znojim se kao nenormalna-sve u svemu,hormoni su mi u ludilu!

Joj ljudi,ja sam popila postinor pre jedno mesec dana i napravio mi je zbrku! Prvi put sam ga popila jer kontam,bolje i to nego da posle kukam,a nije mi vreme za dechicu nikako! :)) I kasni mi vec 12 dana a juche sam radila beta HCG test krvi i nivo hormona je ispod 1,znachi iskljuchujem trudnocu! Sad sam tako nervozna i neraspolozhena,znojim se kao nenormalna-sve u svemu,hormoni su mi u ludilu!

Ух, наравно да ти желим да све буде добро,а после не заборави контрацепцију! :rtfm:

Ma, videla sam koliko ste upućivale, k'o papagaji, i da ste i gubile živce, i neka.
Zaebite me te priče "klinke su već zabrljale, traže pomoć a vi tako", ma i treba im natrljati nos, a i oplaviti guzice balave, kako bre znaju za postinor, a ne znaju ni na koju rupu se pravi dete.

D'izvinete na ovom izlivu besa, ali stvarno se ne sećam kad me nešto na forumu ovako iznerviralo!

Ma, videla sam koliko ste upućivale, k'o papagaji, i da ste i gubile živce, i neka.
Zaebite me te priče "klinke su već zabrljale, traže pomoć a vi tako", ma i treba im natrljati nos, a i oplaviti guzice balave, kako bre znaju za postinor, a ne znaju ni na koju rupu se pravi dete.

D'izvinete na ovom izlivu besa, ali stvarno se ne sećam kad me nešto na forumu ovako iznerviralo!

Разумем те, потпуно.
А те исте клинке на теми ,,Сексуално образовање'' вичу како све знају о сексу и глупо је уводити тај предмет у школе!
Као, да раширим ноге умем, не треба ми школа! :mrgreen:
А шта ћу са последицама ширења ногу...то ћу на теми Пилула за...

,,Мој Миле је нижи од мене, па ми као средство контацепције користимо канту. Он стане на канту, па се тако сексамо стојећи. Кад ја чујем да он убрзано дише, и кад видим да колута сас очи, само шутнем ону канту...''

,,Мој Миле је нижи од мене, па ми као средство контацепције користимо канту. Он стане на канту, па се тако сексамо стојећи. Кад ја чујем да он убрзано дише, и кад видим да колута сас очи, само шутнем ону канту...''

:rotf::rotf::rotf: :worth:

Back