..pa da, bolje da dobije infarkt ili kancer nego da ostane u drugom stanju..

..a ako ne zeli bebu - abortus je ubistvo, a samoubistvo lekovima nije greh..

..a kako ce da zna za promene na grlicu ako bezi od ginekologa kao djavo od krsta?
oces da kazes da je bolje da rizikuje i ostane u drugom stanju pa da placa onda da joj burgijaju po materici i rizikuje da vise nikada ne ostane u drugom stanju
i od paradajza mozes da dobijes rak, niko nije reko da ce dobiti ako popije, to je mnogo opsirnija tema, vise je za pdf zdravlje
pa na zalost mnoge mlade devojke, ma kakve devojke bre, devojcice, ne idu kod ginekologa al su zato cule za ovo od neke drugarice, pa idu po principu popicu ovo i nece mi biti nista

ova pilua sme da se pije samo 2 puta god, i to je maksimum
naravno da nece da zna da li ima neki problem ili ne ako prethodno ne ide kod lekara, ali sta mi tu mozemo, i kompanije koja pravi ovu pilulu se ogradila, dakle ako imas to i to ne pi a ti ako popijes sama si kriva, mi tu nista ne mozemo
ovo je mnogo veci veci problem koju ova tema ne moze da resi, socioloske prirode, mi nismo krivi sto roditelji ne vaspitavaju svoju decu, mi nismo krivi sto skole ne uce decu o ovme, mi nismo krivi sto neka klinka od 14 godina oce da sedne na k...a ne zna ni de tacno ulazi taj famozni k...o kome je cula sve najbolje od drugarice...mi nista ne moze povodom toga da uradimo
trudite se da sebe obrazujete u tom smeru, trudite se da vase cerke ne budu u situaciji da ne znaju nista o tome, za ove devojke, pardon decu mi ne odgovaramo, samo im eto damo male savete cisto da budu mirnije
ako smo sprecili ono dete od pre neki dan da popije ovu pilulu onda smo uradile nesto lepo, ako smo pomogle devojci kojoj je zbog pilule doslo 8 dana ranije, ako je sad one bezbriznija jer je cula da se mnogima to desava i da je to normalno, onda smo takodje uradili nesto lepo
a njihovo je da li ce il nece otici kod gin, mi na to ne uticemo, stvar njihovog vaspitanja
niko ovde ne leci preko foruma, niko ne koristi nadri lekarstvo, samo pricamo o osvojim iskustvima i na neki nacin se tesimo, eto postoje jos devojaka kojima se ovo desilo, desvava i slicno ... ponekad je to dovoljno za utehu koju nece naci kod doktora