Pilula "za dan posle" ...

• Začetnik teme Začetnik teme Nelica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne pratiš, dete je nevino, odnosa nije ni bilo ;)

Majke ti???????????

Pa sta pita da li da popije ili ne?!

u025.gif

Poslednja izmena od moderatora:
veceras kad sam bila sa deckom,kad je svrsio,svrsio je u ruku i to obrisao i posle jedno pola sata me pipao dole i gurno prst,a nevina sam,nemam potrebu da se brinem da sam trudna zar ne?

Šanse su minimalne......Kao što ti je Jakob rekao spermatozoidi "umru mučeničkom smrću u jednom danu" na sobnoj temperaturi.....
Ali, pre no što se upustiš u sexualne odnose sa momkom popričaj sa ginekologom ili prozuji po netu, postoji niz sajtova o kontacepciji....
http://www.21dan.com/cms/item/kontracepcija/sr/Hormonska+kontracepcija.html (ako se odlučiš za pilule).....
http://www.durex.com/sr-CS/SexualLifestyle/Pages/default.aspx......sjajan durexov sajt sa korisnim informacijama o polno prenosivim bolestima....
A o HIV-u.....http://www.jazas.net/osnovno.html

al da se razumemo male su sanse, jer je to mali broj, a i vecina ce da zagine na putu do jajne celije, ima mnoooogo prepreka i klopki koje treba da prezive ;)

ne znaci da ako je sad neko imao takav odnos odma guta postinor, zato kazem male su sanse, al to i ne znaci da to treba da vam bude glavni nacin jer s povecanom ucestaloscu povecava se i sansa, logicno

Poslednja izmena:
Dajte ljudi...budimo realni...Masa klinki ne zna sta je i ko je ginekolog...pricali su im da je to neki cika ili teta u belom...i da je sramota...ali nije sramota informisati se i pisati debilizme koji se protive svim zakonima fizike, biologije, hemije i ostalih nauka po raznoraznim forumima i casopisima, tipa '" Zadovoljavala sam se na cosak od stola, da li mogu da zatrudnim ...? "...
Po meni, takve osobe jos nisu za krevet i odnose...alo bre, ne budi ljanka, citaj, uci, informisi se, razgovaraj sa roditeljem ne znam...postoji toliko nacina...Grozim se od toga da koriste kontraceptivna sredstva kao zvake, da se frljaju sa raznoraznim teorijama...
Sve smo mi nekad bile nevine ( mozda su neke i dan danas ), ali nismo bile retardi...toliko gluposti i nerealnosti ima da se pitam, ko tu nije normalan...?
Normalno je otici u apoteku, kupiti tabletice, doci na forum procitati vase odgovore i sugestije ( od kojih je opet sve rekla-kazala ) i rasiriti noge...mnogo velika nauka...a put do lekara je put od trnja...i kao " jel normalno to ili nije " ?

Jos malo pa ce se ovde raditi analiza vaginalnog i papa test...:roll:

Dajte ljudi...budimo realni...Masa klinki ne zna sta je i ko je ginekolog...pricali su im da je to neki cika ili teta u belom...i da je sramota...ali nije sramota informisati se i pisati debilizme koji se protive svim zakonima fizike, biologije, hemije i ostalih nauka po raznoraznim forumima i casopisima, tipa '" Zadovoljavala sam se na cosak od stola, da li mogu da zatrudnim ...? "...
Po meni, takve osobe jos nisu za krevet i odnose...alo bre, ne budi ljanka, citaj, uci, informisi se, razgovaraj sa roditeljem ne znam...postoji toliko nacina...Grozim se od toga da koriste kontraceptivna sredstva kao zvake, da se frljaju sa raznoraznim teorijama...
Sve smo mi nekad bile nevine ( mozda su neke i dan danas ), ali nismo bile retardi...toliko gluposti i nerealnosti ima da se pitam, ko tu nije normalan...?
Normalno je otici u apoteku, kupiti tabletice, doci na forum procitati vase odgovore i sugestije ( od kojih je opet sve rekla-kazala ) i rasiriti noge...mnogo velika nauka...a put do lekara je put od trnja...i kao " jel normalno to ili nije " ?

Jos malo pa ce se ovde raditi analiza vaginalnog i papa test...:roll:

ovo se vec radi na drugom pdf :lol:

apsolutno se slazem sa tobom, al ne mozes tako redom da ides i pljujes jer ti ni ne znas sta je bilo konkretno s onom devojkom koja je pitala

drugo ako odes kod ginekologa sa postinorom u rukama masa njih ce krenuti da histerise, zato neki eto traze pomoco ovako

niko ovde od nas iskusnijih nije lupo gluposti, na zalos ima nas dosta koji smo informisani oko ove pilule i eto mozemo da damo malu utehu nekome ko je u zestokoj panici

procitati nesto tipa decko me poljubio da li cu ostati trudna je strasno, zalosno, i pomalo i smesno al ima i gorih, ono tipa ne dobijam 4 meseca, porasto mi stomak, imala sam odnos bez zastite, da nisam mozda trudna

ako vec moram da biram od dva zla radije cu da citam ono prvo

Back