Dajte ljudi...budimo realni...Masa klinki ne zna sta je i ko je ginekolog...pricali su im da je to neki cika ili teta u belom...i da je sramota...ali nije sramota informisati se i pisati debilizme koji se protive svim zakonima fizike, biologije, hemije i ostalih nauka po raznoraznim forumima i casopisima, tipa '" Zadovoljavala sam se na cosak od stola, da li mogu da zatrudnim ...? "...
Po meni, takve osobe jos nisu za krevet i odnose...alo bre, ne budi ljanka, citaj, uci, informisi se, razgovaraj sa roditeljem ne znam...postoji toliko nacina...Grozim se od toga da koriste kontraceptivna sredstva kao zvake, da se frljaju sa raznoraznim teorijama...
Sve smo mi nekad bile nevine ( mozda su neke i dan danas ), ali nismo bile retardi...toliko gluposti i nerealnosti ima da se pitam, ko tu nije normalan...?
Normalno je otici u apoteku, kupiti tabletice, doci na forum procitati vase odgovore i sugestije ( od kojih je opet sve rekla-kazala ) i rasiriti noge...mnogo velika nauka...a put do lekara je put od trnja...i kao " jel normalno to ili nije " ?
Jos malo pa ce se ovde raditi analiza vaginalnog i papa test...