Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
U ovoj primitivnoj zemlji redovan odlazak kod lekara je tabu - treba odlaziti kod ginekologa i pre stupanja u sex. odnose...
Bolje u savetovalište, šta će kod ginekologa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U ovoj primitivnoj zemlji redovan odlazak kod lekara je tabu - treba odlaziti kod ginekologa i pre stupanja u sex. odnose...

imam jedno pitanjee tj da mi da neko savet ...imala sam odnos sa novim deckom koristili smo kondom u je svrsio u mene tj u kondom u meni i ja kad sam ustala sa njega njemu je na korenu penisa bilo beloo ja proverila kondom nije pukao i skunuli smo g adok j ebio u erekciji ali se plasim da nije nekako moglo da izcuri na dole od vrha kondoma sperma pa nekako zaglavila u meni..mozda je to bio i moj sekret ali sam sad u opasnom tripuu..da l da popijem postinor??
Pola noci sam provela citajuci razne tekstove na ovu temu, ali moram reci da mi se ovaj forum najvise dopao. Problem mi je slican kao i kod 99 posto devojaka koje su ovde pisale. NIkad nisam pratila kad su mi plodni ili neplodni dani, niti sam imala potrebu za tim. Ciklusi su mi redovni sa oscilacijama od 2-3 dana. ZAnima me da li su dani za vreme menstrualnog ciklusa plodni? S obzirom sta sam sve veceras procitala i cula vise nisam nacisto, a jako mi je bitno da bih znala brzo da reagujem, jer u naredna 24h ,ako je tako, moram popiti postinor ( znam vec koje su nezeljene posledice, kao i to da nije apsolutno pouzdan). Znaci moje pitanje bi glasilo, da li je moguce da dodje do zaceca za vreme menstrualnog ciklusa, s obzirom da mi je siklus pri kraju?
Hvala u napred.
imam jedno pitanjee tj da mi da neko savet ...imala sam odnos sa novim deckom koristili smo kondom u je svrsio u mene tj u kondom u meni i ja kad sam ustala sa njega njemu je na korenu penisa bilo beloo ja proverila kondom nije pukao i skunuli smo g adok j ebio u erekciji ali se plasim da nije nekako moglo da izcuri na dole od vrha kondoma sperma pa nekako zaglavila u meni..mozda je to bio i moj sekret ali sam sad u opasnom tripuu..da l da popijem postinor??

Pola noci sam provela citajuci razne tekstove na ovu temu, ali moram reci da mi se ovaj forum najvise dopao. Problem mi je slican kao i kod 99 posto devojaka koje su ovde pisale. NIkad nisam pratila kad su mi plodni ili neplodni dani, niti sam imala potrebu za tim. Ciklusi su mi redovni sa oscilacijama od 2-3 dana. ZAnima me da li su dani za vreme menstrualnog ciklusa plodni? S obzirom sta sam sve veceras procitala i cula vise nisam nacisto, a jako mi je bitno da bih znala brzo da reagujem, jer u naredna 24h ,ako je tako, moram popiti postinor ( znam vec koje su nezeljene posledice, kao i to da nije apsolutno pouzdan). Znaci moje pitanje bi glasilo, da li je moguce da dodje do zaceca za vreme menstrualnog ciklusa, s obzirom da mi je siklus pri kraju?
Hvala u napred.
Jeste... spermići su se probijali na vazduh, pa se opet vratili u tvoju malu... da osvoje tvoju jajnu ćeliju kao kakvi ratnici...![]()
Da li ti znaš šta označava reč i pojam empatija?
Prosvetli me...
Da te prosvetlim i prosvetim ne mogu jer nemaš kapacitet za to.
Informativno, pa koliko se primi (ali sam unapred skeptična).
Empatija je saosećanje, tj sposobnost da emotivno i intelektualno obradimo ono što drugi doživljava i oseća.
Ne znati nije greh ako se traga za znanjem i odgovorom, ali je greh stajati drugome na muku.

Ne...Prosvetli me...
![]()
Da te prosvetlim i prosvetim ne mogu jer nemaš kapacitet za to.
Informativno, pa koliko se primi (ali sam unapred skeptična).
Empatija je saosećanje, tj sposobnost da emotivno i intelektualno obradimo ono što drugi doživljava i oseća.
Ne znati nije greh ako se traga za znanjem i odgovorom, ali je greh stajati drugome na muku.

nisam pametna......130 din. postinor2 ... Hmmmm...malo teze...
ja sam pre dva dana uzela... 460 dinara,u apoteci (cisto informativno,nebitna stvar...) Dakle...pre dva dana se desilo sta se desilo... i otisla sam u apoteku...kupila...
Znala sam sta pijem,posto sam ih pila vec jednom (pre dve godine)...
verujte mi da sam se skoro 12 sati borila sama sa sobom...da li da popijem ili ne... (iako sam znala da bi trebalo da ih popijem sto pre)
U jako dugoj sam vezi,naravno,ne bi bio smak sveta da se ispostavi da sam trudna,ali sam procitala gomilu ovakvih (negativnih) stvari o Postinoru...ipak,popila sam...jednostavno sam se uspanicila...i popila...nikakve posledice nisam osetila (bar ne one koje su navedene u uputstvu) ...ali mogu samo da zamislim koliko sam sokirala svoj organizam... Ne znam da li se nekoj od vas desavalo da se kaje posle uzimanja iste...da li sam normalna ili nisam...da li sam nesto emotivna ovih dana ili nisam...ali takve mi gluposti padaju na pamet...mozda je i to prouzrokovano uzimanjem pilula...nisam pametna...

...130 din. postinor2 ... Hmmmm...malo teze...
ja sam pre dva dana uzela... 460 dinara,u apoteci (cisto informativno,nebitna stvar...) Dakle...pre dva dana se desilo sta se desilo... i otisla sam u apoteku...kupila...
Znala sam sta pijem,posto sam ih pila vec jednom (pre dve godine)...
verujte mi da sam se skoro 12 sati borila sama sa sobom...da li da popijem ili ne... (iako sam znala da bi trebalo da ih popijem sto pre)
U jako dugoj sam vezi,naravno,ne bi bio smak sveta da se ispostavi da sam trudna,ali sam procitala gomilu ovakvih (negativnih) stvari o Postinoru...ipak,popila sam...jednostavno sam se uspanicila...i popila...nikakve posledice nisam osetila (bar ne one koje su navedene u uputstvu) ...ali mogu samo da zamislim koliko sam sokirala svoj organizam... Ne znam da li se nekoj od vas desavalo da se kaje posle uzimanja iste...da li sam normalna ili nisam...da li sam nesto emotivna ovih dana ili nisam...ali takve mi gluposti padaju na pamet...mozda je i to prouzrokovano uzimanjem pilula...nisam pametna...
)) ) ...
Zdravo, nova sam ovde, i htela sam da se nadovezem na ovu temu.
Pre tacno mesec dana sam koristila Postinor 2, usled pucanja kondoma, ali se , kreten, nisam konsultovala sa ginekologom.
Sve sam uradila kako treba, uzela sam prvu oko 16 sati posle odnosa, i drugu 12 sati posle.
MORAM da napomenem, da mi je menstruacija taj put pre odnosa trajala samo 4 dana, dakle, dobila sam 17. a imala odnos 21. Pilulu sam uzela 22. a krvarenje je pocelo 23. i trajalo nekih 6 dana. Procitala sam sve o Postinoru i znam i kontradikcije, kao i da period moze kasniti od 7 do 10 dana. Evo sutra ce biti tacno 10 dana kasnjenja i malo sam nervozna.
Nameravam da sto pre odem do ginekologa, ali se sve nadam da cu sutra dobiti.
Ono sto me najvise brine, i sto nisu objasnili jeste, posto se pilula uzima izmedju 11. i 18. dana perioda, a ja je nisam uzela tad, vec 5. dana, koliko se to lose moze odraziti na moj organizam?
Molim vas, ako neko zna, nek mi javi. Unapred sam zahvalna, i takodje TOPLO PREPORUCUJEM SVIM DEVOJKAMA DA PILULU UZIMAJU SAMO URGENTNO, NAJVISE 2 PUTA GODISNJE, A AKO SE MOZE NI TOLIKO.
Ja sam je sad uzela i mogu vam reci, NIKAD VISE....

Dakle, prvi put u zivotu mi se desilo da pukne kondom u toku sexa,a plus ni on ni ja nismo osetili. Tako da je blago receno ejakulirao u mene. Sad znam da su mi neplodni dani, ali toliko sam se naslusala sudbina drugih zena koje su ostajale trudne za vreme menstruacije, da su imale menstruaciju i za vreme trudnoce, itd... Jednostavno, panika je proradila.
Debilno zvuci, znam. Sad samo cekam moju zastavicu Japana da se vrati... T oT
Te što zatrudne za vreme menstruacije su priče za prepričavanje, znači jedne od milion, a ti vrlo lako možeš da budeš jedna od sto koja je pilulom poremetila ciklus na duže staze