slavishans
Poznat
- Poruka
- 7.111
Pa sad...Profimare:Da je vratis, nemoj dlaka da joj fali
![]()
Moraće pre svadbe kod frizerke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad...Profimare:Da je vratis, nemoj dlaka da joj fali
![]()

Ako pokrecete ovaj biznis, mene ODMAH da uposlite kao degustatorku....orgazmma:ma,haj`te,slatki moji......ima kod mene dovoljno mesta za sve!
MARE je bio i ostao moj virt-muz,a SLAVKE mi cini uslugu,posto sam crkla-pukla da budem NS-snajka...pokupicemo pare od rodbine i pokrecemo privatan biznis......
ZIVEL!![]()
Mare-forever in my heart...... 8-)
Piće,što pitaš?Eva Braun:a sta se pije ?

slavishans:Piće,što pitaš?![]()
Mare,čuješ li ti ovo??? :shock:orgazmma:Eva,hocemo devojacko da pravimo kod teta Vere?!
da vidimo kako stripuju njeni zdravi,rumeni,snazni seoski momci....
orgazmma:Eva,hocemo devojacko da pravimo kod teta Vere?!
da vidimo kako stripuju njeni zdravi,rumeni,snazni seoski momci....
ju,ju....nemoy da dizes bunu na ovcahije,dragi....slavishans:Mare,čuješ li ti ovo??? :shock:
I posle ćeš mene da juriš zbog jedne je.bene dlake!A one bi kod onih što ceo život šišaju ovce! :x

jedva cekam! 8-)Eva Braun:uh,moze Orgy.....
avesic:dobro veČe , nisam padobranac samo da se javim LiLi-ju da sam stigla pa neka počne sa upoznavanjem
A, zaboravih Opheeliju, lepo peva, a dans ce 100% da nam dovuce bazen...Osecam..Aha!jacques:opala...veselo ovde danas...neka,neka...samo napred
![]()
hator:
ZIVEEEEELIIIIIIIII!!!!buranija:Pa lepo Boga mu poljubim...eto ja ulazim a ovde i krigle lete....
E da POOOOOZ za staro drushtvo
http://s1.bitefight.ba/c.php?uid=69215
buranija:E pa ZIVELI...samo nemoj da mi krigla zavrshi u glavu...lol