pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod frizera i za gore i za dole,pa ce ipak po koja da fali... :lol:
samo da neshto ne pomeshaju,pa gore budem lavace,a dole "knjiga o dzungli"
ondak ce da bidne KODZAK-SVADBA!

dobro vece,Kumasija!
da l` se ti to zagrevas?!?!?!?!?! :lol:

orgazmma:
ma,haj`te,slatki moji......ima kod mene dovoljno mesta za sve!
MARE je bio i ostao moj virt-muz,a SLAVKE mi cini uslugu,posto sam crkla-pukla da budem NS-snajka...pokupicemo pare od rodbine i pokrecemo privatan biznis......
ZIVEL!
0201-0606-2001-5000_SM.jpg

Mare-forever in my heart...... 8-)
Ako pokrecete ovaj biznis, mene ODMAH da uposlite kao degustatorku....
f050.gif

slavishans:
Mare,čuješ li ti ovo??? :shock:
I posle ćeš mene da juriš zbog jedne je.bene dlake!A one bi kod onih što ceo život šišaju ovce! :x
ju,ju....nemoy da dizes bunu na ovcahije,dragi.... :lol:
to je samo malo provoda pre onoga sto nas ceka..... :wink:
stavite mi slobodno "poyas nevinosti".... :lol:

LILI-degustator i za picence i za mlade zategnute vite momke.... :wink: :lol:

pesma za nas devojke... :lol: :lol: :lol:
"Ako je savrsen onda je ozenjen
lep i simpatican je problematican
svi bi da probaju, i da se igraju
a sta da radi devojka za udaju

Ako je bogat i sam nije normalan
ako je mami okey onda je sigurno gay
svi bi da pipkaju, malo da stipkaju
a sta da radi ova devojka za udaju"

avesic:
dobro veČe , nisam padobranac samo da se javim LiLi-ju da sam stigla pa neka počne sa upoznavanjem

DRUSTVO, da pozdravimo
0094.gif
VESICU, dobra devojcica!!!
Pronasla sam je na jednoj temi u Zenskom kutku gde idu dobre devojke, a sada ce da bude losa i da pocne da banci sa nama.
Predstavljam ti Orgi, ona mi je kuma, njen bivsi /?/ muz Mare, tu je Slavishans, EVA, Tetka Vera, Last Dance,Enrike, zvani Najboljiiiiiii, pa ako nekog propustih, nek se ne ljuti, sve ces ih i sama skontati, MNOGO BRE GOTIVNI ljudi..!!! :lol: :lol: :lol: A, zaboravih Opheeliju, lepo peva, a dans ce 100% da nam dovuce bazen...Osecam..
Ajde, obicaj je da novi plate turu, a onda nastupamo mi: stasvimo mu levak i "nezno" sipamo u glo bijelo.... ;) ;) ;) Da vidimo dokle ce da izdrzi.... :roll:

hator:

Samo za Hator, Jacques i drustvo iz coska, predstavljam vam ove pevace, ja im bila instruktor....Ako vam se ne svidjaju, silaze sa podijuma i stize drugi sastav...Love , ja vas Lily. :D :D :D :D
f035.gif
Reklamacije - primam celu noc. E, pa posto se potrudih, dajte mi ono moje pice...Jest da nije tu Enrique, ali, valjda ste zapamtili, dosadih i Bogu i narodu..Karakter...ne mesa...hm. hmmmm, mislim alkohol, ne smem da pise drugacije cak naziv i za P 8-) 8-) 8-)
f035.gif
iceriju - na drugim forumima brisu, ne smes da zatrazis..P**e...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back