Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
ajd dobro,ako je samo to razlog tvom zabusavanju!
eto,radicu neke zenske vezbice,a onih 120 kg,cu kad ti ne budes tamo
eto,radicu neke zenske vezbice,a onih 120 kg,cu kad ti ne budes tamo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I bolje ti jeEnrique.:...ustvari, kad malo bilje razmislim, ne pada mi na pamet da se branim...![]()
milicaanchy:eFe me s treninga...dajte neshto lipo
Enrikea npr![]()
Moram u teretanu da nabildujem ruke pre nego što se pozlate,kad već Eva neće da me hrani!Enrique.:![]()
..u bre što ste svi nešto teretanu spominju...otišao bih i ja, ali neću da me Eva tamo bruka kad bude teglila veće tegove od mene...![]()

Enrique.:E da, umalo da zaboravim...
ljubavi, ja sam permanentno tvoj...
..
ti me na svilen gajtan veži kao zvonce
i samo cimni kad poželiš
- ja ću ti zazvoniti.![]()
slavishans:Moram u teretanu da nabildujem ruke pre nego što se pozlate,kad već Eva neće da me hrani!![]()

zdrafo Atorchice...(:hator:Dobar dan, vi prekrasni ljudi![]()
milicaanchy:
Jeee sarma,super sarma,volim sarmu!!!! :-DEva Braun:ko to kaze?
ajde,dolazi!kera je u boxu!
p.s.neces morati nista da radis![]()
Enri,ajmo mi na pp da ne uznemiravamo poshten narodEnrique.:

besna sam,celu nocj nisam spavala od vrucjine,bre tolko je otplo,SRAMOTA :xhator:zdravo Milkichice!
a sta radis?![]()
Jes' vala vrucina, ali kod nas na severu je prijatnijemilicaanchy:besna sam,celu nocj nisam spavala od vrucjine,bre tolko je otplo,SRAMOTA :x
pa se polivam xD

gde si ti na severu...u NS-u zemlja gori...hator:Jes' vala vrucina, ali kod nas na severu je prijatnije
Mozes doci![]()
a di si tachno na severu Atore?hator:Jes' vala vrucina, ali kod nas na severu je prijatnije
Mozes doci![]()

Khm...khm....milicaanchy:besna sam,celu nocj nisam spavala od vrucjine,bre tolko je otplo,SRAMOTA :x
pa se polivam xD
Na sevrnom polu!milicaanchy:a di si tachno na severu Atore?![]()
bjezhi ti,to samo Enrike sme da zamishljaslavishans:Khm...khm....![]()

eeee...8)milicaanchy:a di si tachno na severu Atore?![]()
E a bila sam na severnom polarnom krugu, je l' si na to mislio?slavishans:Na sevrnom polu!![]()

Da,baš to!hator:E a bila sam na severnom polarnom krugu, je l' si na to mislio?![]()

...u vidu magleEnrique.:ispariše svi...