pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dje pobeze Sloter Nik :shock:
mora da yuri neke mnogo gadne krimose....po Zarkovu...
0113-0510-2812-4807_TN.jpg

Dobro jutro,deco moja draga! Gde ste svi,pilici Verini,tako sam vas se uzelela!
Lep ovaj nas Zlatibor,ali mu internet nesto ne radi najbolje.Ja vodila unuke na odmor i svi smo se odlicno proveli! Ugojila sam se par kilograma-cist vazduh,dobra hrana,rakije i vina na sve strane.Nego,pocinjem sa zimnicom,pa bi mogle ove lepe devojke da dodju do mog sela-da pomognu,a i da upoznaju ovu nasu musku mladjariju.Ljubi vas sve vasa tetka!
Hajde ziveli!
c162_p255m.jpg
c204_p991m.jpg

Dobro jutro,dete moje lepo! Vidim-vezbas i spremas se za selo.Nemoj mnogo da mi se umisicavis,znas kaki su momci ovde-vole da ljulja! :lol:
Kako si mi? Jesi li resila ljubavne jade? Ako te neki sekira,samo reci Veri,ima da ga izgrdim! :evil:
Sta ima novo? :roll:

verka serducka:
Dobro jutro,dete moje lepo! Vidim-vezbas i spremas se za selo.Nemoj mnogo da mi se umisicavis,znas kaki su momci ovde-vole da ljulja! :lol:
Kako si mi? Jesi li resila ljubavne jade? Ako te neki sekira,samo reci Veri,ima da ga izgrdim! :evil:
Sta ima novo? :roll:

a ja mislila da treba da imam jake ruke.....traktor,stala,asovenje,kopanje,drmanje vocaka....
jao....kod mene nema sta da ljulja,sve zilavo! :shock: ma,nek zulja,ima Miladin da pamti...
nemam ljubavnih jada,cuvam se za Miladina.
Kako ste vi?Jel lepo sad na selu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back