hator
Poznat
- Poruka
- 7.790
Postovanje gospodine macojacques:vidi,vidi...i boginja nam navratila...moje duboko postovanje gospodjice 8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postovanje gospodine macojacques:vidi,vidi...i boginja nam navratila...moje duboko postovanje gospodjice 8)

bitno je da si ti nama dosao i da si zivozdrav..... 8-)Mada faka nigZa:ma vratiJo sam dobrog starog barnija kojeg nisam menj`o![]()
ops:
Ajde sledeci put kad navratim.Moze?
[/QUOTE]
verka serducka:Dobro jutro,dete moje lepo! Vidim-vezbas i spremas se za selo.Nemoj mnogo da mi se umisicavis,znas kaki su momci ovde-vole da ljulja!![]()
Kako si mi? Jesi li resila ljubavne jade? Ako te neki sekira,samo reci Veri,ima da ga izgrdim!![]()
Sta ima novo?![]()
kakav si bre to čovek...vi'š da me mrzi da živim...Eva Braun:.....nikako da uguram Enriqua u teretanu!
zilav,hoce da ima slauf!![]()
...a iscimali me od jutros najstrašnije...slavishans:Dobro jutro radni i neradni narode +arice.Koće da mi skuva kafu?
Enrique.:kakav si bre to čovek...vi'š da me mrzi da živim...![]()
...a iscimali me od jutros najstrašnije...
Nego, pozdrav svima, jel neko toči hladno pivo..Slaviša, jel burence još tu..?
Jeste...smishljaj posmrtni govor,jer uskoro si gotov xDEnrique.::shock:
jooooj...![]()
... :shock: ...milicaanchy:Jeste...smishljaj posmrtni govor,jer uskoro si gotov xD

Odoh u teretanu da je nabildujem malo pre nego što se pozlati!Enrique.:Slaviša, ruka ti se pozlatila...![]()

slavishans:Odoh u teretanu da je nabildujem malo pre nego što se pozlati!![]()