milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
josh ako me zapechesh,imacjesh joooosh prshuteEnrique.:Milice, već se radujem, više tebi nego pršuti...
Slaviša, komšija, pršutu ćemo da podelimo, al' Milica meni...8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
josh ako me zapechesh,imacjesh joooosh prshuteEnrique.:Milice, već se radujem, više tebi nego pršuti...

Nema problema komšo,ali onda ti da je hraniš da ne moram ja o5 da koljem svinju!Enrique.:Milice, već se radujem, više tebi nego pršuti...

Komšo,mislim da si na.****!milicaanchy:Meni steroide!!!!Vecheras o5 krecjem s treninzima.Udriiiiii![]()

Da... ja... gde mi je sladoledorgazmma:gooda,prshuta,hrana,njamanje...........neko me je zvaoooooooooooooooooooo?!?!?!?!?!?!?!?

pa jbg red je biJo da promenim avatara...makar na ovom nalogu....jer zikica je banovan i ko zna kad ce da ga skinu...goveda :mad:orgazmma:uz totem najbolje prija vops!![]()
vidi NIK SLOTER JE MEDJ` NAMA! :wink:
Sloteru Nice Zarkovo ti klice!![]()
![]()
![]()

:shock:milicaanchy:Meni steroide!!!!Vecheras o5 krecjem s treninzima.Udriiiiii![]()
jooooj...slavishans:Komšo,mislim da si na.****!![]()

izvini,tek sada sam te ugledala.....izvoli:Profimare:Da... ja... gde mi je sladoled![]()
:shock:orgazmma:samo ti vezbaj,brzo ce jesen!
i o5!!!! :shock:orgazmma:

Pssst...Ne moraju svi da znaju o čemu je reč!Šta ćemo onda sa tolikim svatovima!orgazmma:pobrkala lonce,otkad zakazasmo srecan dogadjay!