pijem na eks!

• Začetnik teme Začetnik teme jiang
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
milicaanchy:
Joj,jedfa chekam...
jaku nocj 'Jike...
i ostaji...
ja odoh u kjefet da se jadujem..:lol:

ON SE NE ZOVE TAKO, I NEMOJ DA MU DAJES NADIMKE!!!
Ako hoces da budes sa Enriqueom intimnija, zovi ga po imenu, koje mozda znas...????
Idi BRE "jaduj" se, kod nas takvi klinacki fazoni i mazenja ne prolaze....Sine, nek ti kupe sipku - da vezbas...!!!! ;) ;) ;)

butcher-1.gif
orgazmma:
..........gde mi je ona satarica...... :lol: :wink:
KUmo, uvek u pripravnosti...

orgazmma:
hallo,srcule...
sipam jos malo ****,nece da se baci....sto da poludish?
neko je nevaJao?!
sekirce je u borbenoy gotovosti,samo reci.....
u10208679.jpg
:lol:
u11298599.jpg
EVE ga , tu je...Uh, da mi je "ide mali postar ***ac mu je ostar.."....
butcher-1.gif

MOze Blady Mary i jos, i jos, i jos jedanpt i oba ri puta....Ziveeeeeeeeeliiiii!!!!

cuj ti njega-jadna,jedna.... :lol: ovde vlada siroka demokratija,pa cemo da te obelezimo i svaka po deo....... :lol: pre toga depilacija,cupkanje i sve sto uz to ide,a onda lizing :lol:
0331-0706-0507-3434_TN.jpg

dobro nam dosao,vampirko :lol: vidim da cu ja bar na kraju nazvati "pijem na HIMex" :lol:
opusteno ti pleti svoju mrezu i pridruzi se masovnom lizanju
0331-0706-0507-3433_TN.jpg
:lol: :lol: :lol:

Profimare:
Ne davi lily kad ne znas...

Orgi gde ja taj sladoled zeno moja virtuelna :D

EJ, BRE, odakle stizes..???Pa, da li si normalan da nekog oslovljavas sa "zeno", makar i virtuelna, a , ispalio si je MAKAR I VIRTUELNO...???!!!
A, da te pitam ja ,umesto da olizes taj sladoled, da li bi Ti MOGAO: DA MALO :
super_smilies093.gif
***CU...???
zIIIVELIIIIIIII! ;)

Nisi ti ovde niciji drveni advokat niti andjeo cuvar zato me se mani po ko zna koji put... niti si kompetentna da donosis neke zakljucke tu...

Ja i orgi mozemo da radimo sta hocemo ovde, ti uzivaj i gledaj svoja posla i svoj virtualni zivot i druzenje...

I tako... evo ga sladoled... :)
icream_topping.jpg

PROFI, gde ti zivis...nemoj da te Ljiljana nA**CI..Ne, hvataj se smnomi ne cackaj u oOsinje gnjezdo, jer cu Te proterati iz Kafane, a i malo dalje...NEMO, DA TI SE DESI....Malo sam....citaj izmedju redovaq..A sto se Tvog slihtanja kod Orgi tice, Tvoja - LICNA STVAR....
389.png

Profimare:
A sta ti to znas... manupulator si i folirant najveci...
Zaobidji me, pri kraju sam zivaca za tvoje price i gluposti...

TO , STO ZNAM, MANJE, VISE....A, to sto sam Manipulator, jel s. Tobom, manipulisem, a sto sam Folirant -jel Tebe foliram,...???? Hoces , malkice da mi se IZVINIS, da ne uzmem mikrofon i razbucam te ko "svinja :D , masnu vrecu",....Love LilyL
super_smilies092.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back