IvAnA:)
Domaćin
- Poruka
- 4.433
pa nece te valjda naterati da skinesh pirsing?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahhh...neki ljudi jednostavno imaju srece....
sve devojke koje imaju piersing u jeziku su mi bash bash cool...kitty_cat:Ja sam probusila pupak kad sam bila osmi razred,tad mi je bilo extra jer niko nije imao... Krila sam od mojih dve godine sve dok mi keva jednog dana nije dosla sa predlogom da to uradim, kao videla je na nekome i super izgleda, tad sam joj pokazala i bila je odusevljena do te mere da kad sam joj rekla da cu da skidam jedva se pomirila sa tim... Sad mi je to totalno fuj jer bukvalno svi imaju...
E sad, pre godinu dana sam probusila jezik (mama me vodila) nije bolelo toliko koliko sam ja dramila... Nisam mogla da jedem normalno nekih nedelju dana, sve same supice i tako to, bio mi je jezik malo otecen ali nista nepodnosiljivo...A da i suskala sam...
Sad je sve ok i sto je najvaznije-nemam nikakvu govornu manu!

e stvarnoKad_LupimLupim:'ebo vas pirsing na jeziku vise![]()

I moja bivsha imala piercing na jeziku...ali mi nismo raskinuli zbog togakitty_cat:Ma dajte ljudi nije nista strasno, najopustenije nemojte da se plasite...
A sto se tice drugih ljudi i njihovih komentara najkrvavija je bila majka mog (sad vec bivseg)decka... Nas dvoje se spremili da izadjemo i ona me zagleda i kaze..."Boze pa meni se sve cini da imas nesto na jeziku..." i ja kazem da imam mindjusu i pokazem joj...
Izlete zena iz sobe...
Sutradan mi kaze decko da je ona proplakala celu noc-zato sto joj sin ima posla sa narkomankom...Jedva sam izdrzala da se ne smejem pred njim...Nedugo zatim smo raskinuli...
nego iz sasvim nekih drugih razloga.Master_Chief:brat mog najboljeg ortaka skochio kroz prozor i kad se prizemljio zaboravio da mu jezik bio napolju i kad je lupio o zemlju tako se i viliza zalupila,i sad ide sa jezikom koji nema jednu chetvrtinu svoje velichine...![]()
Bliznakinja:Pa kakve to veze ima sa pirsingom?![]()
Da nije hteo sam da busi jezik?![]()
Salim se![]()