Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tinar:
Moja sestra je bushila i kaze da ne boli jer tu nema puno nervnih zavrshetaka... :? Meni je to chudno... Al', ja se nikad necu bushiti...

Da, uglavnom kazu ti koji bushe jezik da ne boli....A kako joj je bilo narednih nekoliko dana?Jel je bolelo, jel mogla da pricha i tako to..?
Ja sam mislila da se za jezik koristi anestezija.....

I ja isto (za anesteziju)... Pa, mama joj dugo nije provalila, malo joj je jezik natekao pa je i shushkala po malo, ali sve je bilo ok. Ni ja nisam bila primetila odmah. Sve je proshlo kod nje ok. Mislim, ona je i nos bushila i ushi, pa ona ko da je za to stvorena. Nishta je nije bolelo, nije nijednom imala probleme...

Tinar:
I ja isto (za anesteziju)... Pa, mama joj dugo nije provalila, malo joj je jezik natekao pa je i shushkala po malo, ali sve je bilo ok. Ni ja nisam bila primetila odmah. Sve je proshlo kod nje ok. Mislim, ona je i nos bushila i ushi, pa ona ko da je za to stvorena. Nishta je nije bolelo, nije nijednom imala probleme...
.... i nos i usi i jezik..... i jel jos nesto busila.....;-)

Tinar:
Dobro je Bliz, stvarno... ;) Ja bih tako bushila jezik, i naterala bi mamicu :mrgreen: da odobri, ali se nekako plashim (ne bola, nego nechega :? )a i smara me da se stalno brinemo oko toga. Mislim, mozda zaboravim pa mi se inficira... :roll:

Moja ortakinja je busila jezik sad kad sam ja busila obrvu i nju nije puno bolelo.
Ne prica tako strasno kao sto sam mislila,ali joj je jezik sad kao pogacica :lol:
Inace,pirsing na jeziku je najlakse odrzavati,ali je zato jedno od najprokrvavljenijih mesta..zato ljudi izbegavaju ovakvu vrstu pirsinga.

Moja keva je lik najveci :lol:
Zove me danas sa posla i pricamo nesto bezveze i kaze mi da mi je videla "ono iznad obrve" , mrtva ladna kaze da je bezveze,i da se meni svidja sve sto se njoj ne svidja :lol: i krene da se smeje hahaha.
Znaci ne verujem :lol:

Bliznakinja:
Moja keva je lik najveci :lol:
Zove me danas sa posla i pricamo nesto bezveze i kaze mi da mi je videla "ono iznad obrve" , mrtva ladna kaze da je bezveze,i da se meni svidja sve sto se njoj ne svidja :lol: i krene da se smeje hahaha.
Znaci ne verujem :lol:

Ne mogu da verujem kakav ti je lik keva!!!! Moja nikad ne bi tako reagovala..... :cry:

Ja sam probusila pupak kad sam bila osmi razred,tad mi je bilo extra jer niko nije imao... Krila sam od mojih dve godine sve dok mi keva jednog dana nije dosla sa predlogom da to uradim, kao videla je na nekome i super izgleda, tad sam joj pokazala i bila je odusevljena do te mere da kad sam joj rekla da cu da skidam jedva se pomirila sa tim... Sad mi je to totalno fuj jer bukvalno svi imaju...
E sad, pre godinu dana sam probusila jezik (mama me vodila) nije bolelo toliko koliko sam ja dramila... Nisam mogla da jedem normalno nekih nedelju dana, sve same supice i tako to, bio mi je jezik malo otecen ali nista nepodnosiljivo...A da i suskala sam...
Sad je sve ok i sto je najvaznije-nemam nikakvu govornu manu!

Bliznakinja:
A cale mi je milion puta , onako u prolazu, rekao da nisam normalna :lol:
Kad si izvalio ,dragi tatice :mrgreen:

Aaaaa kakvi imash careve od roditeljima...
Za moje je to neshto nenormalno, grozno, narkomanski....
Meni kad je cale video pirsing u nosu krenuo je sa vazom da me udari po glavi....I razbio bi mi glavu da ga keva nije sprechila....

Veruj mi da nisu bas odusevljeni..i sama se cudim reakcijama.Mislim da nagore tek sledi :P Znam da se kevi ni malo ne svidja,ali je trenutno cool,rekla je "Pricacemo" Uff :P
A baba i deda mi po ceo dan skacu po zivcima...umrecu od njih vise "Gde si to videla?Ko to ima?Ko ti je to radio?Jesi li ti normalna?Ne mozes ti sama da radis sta hoces,ima to da izvadis!! ...." bla bla bla...
Katastrofa :roll:

Bliznakinja:
Veruj mi da nisu bas odusevljeni..i sama se cudim reakcijama.Mislim da nagore tek sledi :P Znam da se kevi ni malo ne svidja,ali je trenutno cool,rekla je "Pricacemo" Uff :P
A baba i deda mi po ceo dan skacu po zivcima...umrecu od njih vise "Gde si to videla?Ko to ima?Ko ti je to radio?Jesi li ti normalna?Ne mozes ti sama da radis sta hoces,ima to da izvadis!! ...." bla bla bla...
Katastrofa :roll:

Ih!Babe i dede!A tetke i tece?:D
Mom ortaku je baba mozak probila kad se ofarbao u teget,i probusio usnu.
Sto ja nemam takve zanimljive rodjake?
Svi moji pirsinzi su prosli totalno neopazeni. :-|

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back