Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BlackDragon:
ne, nisu oni debili...u pravu su sto tako postupaju... doci sa pirsingom debilno i prosto je skoro isto toliko kao i doci prenasminkan i nepristojno obucen u skolu.

yeah right...
devojko opusti se... ne ponashaj se kao da si nam svima baba tetka;)
moj pirsing-moja stvar... u tome nema nicheg nepristojnog.... samo neki idioti imaju problem da to ukapiraju...

u mojoj shkoli je to totalno opushteno...

Moon Child:
yeah right...
devojko opusti se... ne ponashaj se kao da si nam svima baba tetka;)
moj pirsing-moja stvar... u tome nema nicheg nepristojnog.... samo neki idioti imaju problem da to ukapiraju...

u mojoj shkoli je to totalno opushteno...
JA da sam na tvom mestu iz inata bih seo u prvu klupu i tim umobolnicima non-stop skretao paznju na taj slatki dodarak......

Meni se mindjusa u pupku duuuuugo svidjala, ne zato sto je svi imaju nego sto mi je to bas super. :razz: I kada sam napunila 18 lepo sam probusila i jos uvek mi se svidja. :) Tetovaza mi se takodje dugo svidjala, svi su mi govorili da ce me proci ali nije pa sam i to uradila. :razz:
Kada sam radila pupak mnogo me je bolelo, uzas. :( I bas sam se bila uplasila kada sam isla na tetoviranje jer sam pre toga bila sa drugaricom koja se nekoliko puta onesvestila! :? Mene nije bolelo, osecala sam kao da me neko grebe noktima! :razz:

svasta...sad vam se i tetovaze svidjaju... pirsing bar moze da se skine... Kako moze da vam se svidja neki crtez ili skrabotina na necijem telu ?... Sta vam je tu sexy ?... kako moze da vam se svidja sve to sto je vestacko i sto je produkt necije napaljenosti, glupih tripova i frustracija...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back