zmaj013
Primećen član
- Poruka
- 652
U ****** sta vi sve necete da radite zarad cool izgleda..... najzesce je bilo kada sam saznao da pojedine cure peglaju najobicnijom peglom za odecu svoju kosu,....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ki piletu zlatni zubi...Bliznakinja:![]()
kako mi stoji?
zezam se naravno...Pravo da ti kazem super ti stoji...taman za tebe...Bliznakinja:Sada ne ...ali malko me je peckalo..
Rekla mi je ova devojka da moram da ga cistim ujutru i uvece i sa pomeram sipkicu..ali ja ne smem!
Nemoj samo da igrash basket sa tim na obrvi...Bliznakinja:![]()
kako mi stoji?

Master_Chief:ki piletu zlatni zubi...zezam se naravno...Pravo da ti kazem super ti stoji...taman za tebe...
![]()
Xiao Chen:I sad si zadovoljna sto si se konacno izbusila, jer mozes sad da izigravas neku cool facu...
Jadni tvoji roditelji i ti kad saznaju sta si uradila... ma ti si bre iovako jadna...
DJ_MaRe:Nemoj samo da igrash basket sa tim na obrvi...
A kako molim te mislis da tvoji ne saznaju u skorije vreme? Nosices povez preko oka?![]()
Ne brini..ne igram basket
Hm, da... vec vidim... "Zar ti nije cudno sto nismo videli nasu cerku nedelju dana, a i kada je sretnemo na kratko u kuci, ona nosi naocare za sunce i veliki slameni sesir...?!"Bliznakinja:
Ne brini..ne igram basket
![]()
Ma nemam pojma Mare..necu nositi povez,samo im necu izlaziti na oci![]()

Ako?IvAnA:):Jadna ti ako te provale roditelji....

DJ_MaRe:Ako?
Mislis "KAD"...
Ma... Malo ce da joj kenjaju dan-dva i to je to... Posle sve ima da bude ok...![]()

DJ_MaRe:Meni su moji rekli "i morao si da probusis uvo..." malo iskolutali ocima i na tome se zavrsilo...![]()
Isto bi odreagovai i obrvu ili ma sta drugo da sam pirsovao... malo mogu oni da uticu na mene kada su takve stvari u pitanju...IvAnA:):Da ali....to je ipak uvo!!!To je i kod mojih opushteno...imam shest izbushenih rupa na uvetu..
IvAnA:):E sad sam videla.......Bliz, fenomenalno je....Ne obaziri se shta ti drugi kazu ako se tebi svidja......Nego, koliko si platila...?
Jadna ti ako te provale roditelji....
Ja josh nisam odustala od ideje da probushim jezik za godinu dana(kad napunim 18 )....To cu sigurno lakshe da sakrijem nego ti to....![]()
Sto se caleta tice on nece ni provaliti,u to sam sigurna
Banshee:nadam se da nije previse bolelo![]()
" Ma da ti je nisu mozda nazivo vadiliBliznakinja:Nije puno![]()
Osetila sam iglu sto je bilo grozno,ali sam odmah sebi rekla "Sofija,vadili su ti kostanu srz..ovo ti je ujed komarca u odnosu na to"

Xiao Chen:I sad si zadovoljna sto si se konacno izbusila, jer mozes sad da izigravas neku cool facu...
Jadni tvoji roditelji i ti kad saznaju sta si uradila... ma ti si bre iovako jadna...

da odobri, ali se nekako plashim (ne bola, nego nechega :? )a i smara me da se stalno brinemo oko toga. Mislim, mozda zaboravim pa mi se inficira...