Piercing and Tattoo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bliznakinja:
Sada ne ...ali malko me je peckalo..
Rekla mi je ova devojka da moram da ga cistim ujutru i uvece i sa pomeram sipkicu..ali ja ne smem!

I sad si zadovoljna sto si se konacno izbusila, jer mozes sad da izigravas neku cool facu...
Jadni tvoji roditelji i ti kad saznaju sta si uradila... ma ti si bre iovako jadna...

E sad sam videla.......Bliz, fenomenalno je....Ne obaziri se shta ti drugi kazu ako se tebi svidja......Nego, koliko si platila...?
Jadna ti ako te provale roditelji....
Ja josh nisam odustala od ideje da probushim jezik za godinu dana(kad napunim 18 )....To cu sigurno lakshe da sakrijem nego ti to.... ;)

DJ_MaRe:
Ako?:)
Mislis "KAD"...:p

Ma... Malo ce da joj kenjaju dan-dva i to je to... Posle sve ima da bude ok...;)

Ma da!To sam i mislila...
Pa znash kako....nisu svachiji roditelji isti.....
Meni su moji bili postavili ultimatum - "ili izvadi to sranje iz nosa ili se iseli"....Pritom su bili smrtno ozbiljni, a meni sweet home beshe prechi....

IvAnA:):
E sad sam videla.......Bliz, fenomenalno je....Ne obaziri se shta ti drugi kazu ako se tebi svidja......Nego, koliko si platila...?
Jadna ti ako te provale roditelji....
Ja josh nisam odustala od ideje da probushim jezik za godinu dana(kad napunim 18 )....To cu sigurno lakshe da sakrijem nego ti to.... ;)

Hvala ;)
Platila sam 3.500 sve zajedno sa mindjusicom.
A sa roditeljima ce biti bas onako kako je Mare rekao..kenjace 2-3 dana,pa ce da se ucute.
Ma znaju oni mene,kad ja nesto naumim nema sanse da me odgovore od toga.
Ja sam kevu vec "pripremila" na to..rekla sam joj "Kevo ja cu to uraditi,i ti to znas..samo je pitanje vremena" ...tada je samo rekla jedno jadno "Nemoj" da izazove sazaljenje :P Sto se caleta tice on nece ni provaliti,u to sam sigurna :P

Dobro je Bliz, stvarno... ;) Ja bih tako bushila jezik, i naterala bi mamicu :mrgreen: da odobri, ali se nekako plashim (ne bola, nego nechega :? )a i smara me da se stalno brinemo oko toga. Mislim, mozda zaboravim pa mi se inficira... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back