- Poruka
- 92.922
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko puta ti je postavljeno pitanje šta ti znače te slike, i nikada nisi odgovorio.
Kakve ovo ima veze sa studentskim protetima i zahtevima istih? Neko tamo je izjavio nešto?
Kolega @Straks92 je iznad okačio inkriminisani snimak, sad svako može da tumači kako hoće. Pošto se Tviter postovi iseku kod citiranja evo posta još jednom, doduše, oni koji su poricali do sada nastaviće i dalje:Што бих веровао у нешто што се није десило?
па нама је у нарави да се глођемо.Glodjite se samo vas gledamo poruka iz Eu

I onda kažu da protest nije dao rezultat.

Ja sam za to da se glodjemo u cetri zida a ne da to reklamiramo u Briseluпа нама је у нарави да се глођемо.
зато смо Срби, а не тамо неке Пицуле.![]()
OK. Sumnjam da su baš i posle onoga, ali Bartulica (poreklom iz radikalne hrvatske emigracije) ih je namerno doveo u ponižavajuću poziciju a oni koji su tamo bili iz nekih svojih razloga nisu našli za shodno da odmah reaguju i objave šta misle o tome…Ta slika gde studenti mašu je vezana za Martu Kos. Ne znam da li su mahali Hrvatima.
Je li Tonino ovde negde istakao da su studenti tražili njegovu i podršku Hrvatske?Kolega @Straks92 je iznad okačio inkriminisani snimak, sad svako može da tumači kako hoće. Pošto se Tviter postovi iseku kod citiranja evo posta još jednom, doduše, oni koji su poricali do sada nastaviće i dalje:
Nisu je tražili, a laž da jesu neće pomoći Avu da vrati rejting o osmeli se na izbore.![]()
Zašto je glupavi Picula tema? Koga bole šta je on rekao i šta njegova reč menja?
Kežualko, kad u svojoj zemlji tražiš pravdu za ubijenih 16 ljudi, nemaš vremena da se baviš Bartulicom. Kad bi se bavili samo onim što av laže, ne bi imali vremena da odu u toalet.OK. Sumnjam da su baš i posle onoga, ali Bartulica (poreklom iz radikalne hrvatske emigracije) ih je namerno doveo u ponižavajuću poziciju a oni koji su tamo bili iz nekih svojih razloga nisu našli za shodno da odmah reaguju i objave šta misle o tome…
Lako je tebi kad nisi Srbin da tako pricasOrkestrirani napadi na Piculu ti govore da je ipak bitan. Kad je neko nebitan, ne spominješ ga, zar ne? Nego je Picula izneo vrlo neprijatan izveštaj o Srbiji i prilično tačan. Spomenuo je sve nezgodne stvari, od nastrešnice i korupcije, do medijskog mraka i represije. Zato su sad naprednjaci upregli žestoku medijsku i botovsku armiju da ga pljuju. To je znak da im nije baš prijatno. Posle tog izveštaja i odlaska kod Putina, Vučić ozbiljno testira strpljenje EU, što ne znam koliko je pametno jer ga oni bukvalno održavaju na vlasti. Potpuno bizarna situacija. Cenim da će se stvari zakuvavati.
Kako se nije desilo kad ih je pripadnik radikalne hrvatske emigracije izabran na listi neoustaške partije (doduše razdvojili se) onako ponizio sa govornice a oni uopšte ne reaguju na to?Што бих веровао у нешто што се није десило?
Tebi je Marija Raspudić umerena? No comment. Ivana Kekin koja zastupa iste stavove kao i ti ovde je na izborima tamo prošla katastrofalno, proglašavana je i za srpskog trojanskog konja.па имају још оно мало Срба из Хрватске.
вероватно и крштених Хрвата.![]()
Odneće cveće Ursuli i ona će se oduševiti.Orkestrirani napadi na Piculu ti govore da je ipak bitan. Kad je neko nebitan, ne spominješ ga, zar ne? Nego je Picula izneo vrlo neprijatan izveštaj o Srbiji i prilično tačan. Spomenuo je sve nezgodne stvari, od nastrešnice i korupcije, do medijskog mraka i represije. Zato su sad naprednjaci upregli žestoku medijsku i botovsku armiju da ga pljuju. To je znak da im nije baš prijatno. Posle tog izveštaja i odlaska kod Putina, Vučić ozbiljno testira strpljenje EU, što ne znam koliko je pametno jer ga oni bukvalno održavaju na vlasti. Potpuno bizarna situacija. Cenim da će se stvari zakuvavati.

Tonino ponudio pomoć Hrvatske ili EU, ili je Plenki ponudio pomoć Hrvatske?Nisu je odbili.
To je očigledno i vidi se iz aviona.
Šetali su kroz Hrvatsku presrećni.
Da su bili pametni pa rekli..
ovo je naša stvar, menjamo našu zemlju, ne vašu, hvala vam na podršci, ispali bi šmekeri.
Mnogo su se uzvezdili, prihvatali i Kurtu i Murtu, prijala im je popularnost, da se ne lažemo.
Hebiga, sad malo da prihvate i ovu ulogu zvezde padalice.

Picula izneo vrlo neprijatan izveštaj o Srbiji i prilično tačan. Spomenuo je sve nezgodne stvari, od nastrešnice i korupcije, do medijskog mraka i represije.
Bolje ponija da joj pokloniOdneće cveće Ursuli i ona će se oduševiti.![]()
I da joj se obrati sa Vaše veličanstvo, prosto će se istopiti od miline.Odneće cveće Ursuli i ona će se oduševiti.![]()

Pih meni desanka maksimović bila prva komšinicaDesanka Maksimovic nova skola u busiju prva generacija
Sve je misrisalo na novo

Napadali su oni i nebitne, poput Gruhonjića. A i Piculi daju veći značaj svojim napadima nego što ga ima. Spinuju, po starom običaju.Orkestrirani napadi na Piculu ti govore da je ipak bitan. Kad je neko nebitan, ne spominješ ga, zar ne? Nego je Picula izneo vrlo neprijatan izveštaj o Srbiji i prilično tačan. Spomenuo je sve nezgodne stvari, od nastrešnice i korupcije, do medijskog mraka i represije. Zato su sad naprednjaci upregli žestoku medijsku i botovsku armiju da ga pljuju. To je znak da im nije baš prijatno. Posle tog izveštaja i odlaska kod Putina, Vučić ozbiljno testira strpljenje EU, što ne znam koliko je pametno jer ga oni bukvalno održavaju na vlasti. Potpuno bizarna situacija. Cenim da će se stvari zakuvavati.
Tonino ponudio pomoć Hrvatske ili EU, ili je Plenki ponudio pomoć Hrvatske?
Ili je neka pomoć od nekog ponuđena, a vi biste hteli da studenti kažu Toninu "mrš"?
Šetali krot Hrvatsku presrećni? Dobro, oće li av podneti ostavku što mu je onaj Vazdupolohov letovao na Brionima? Nije šala, vi tako povezujete stvari...![]()
Za opoziciju je bitan.Napadali su oni i nebitne, poput Gruhonjića. A i Piculi daju veći značaj svojim napadima nego što ga ima. Spinuju, po starom običaju.
Picula je odličan onaj drugi proamerički hrvat je odvratno ustaško hdz gowno.Ta slika gde studenti mašu je vezana za Martu Kos. Ne znam da li su mahali Hrvatima.
Gde je student da se bori za srce Ursule? Manite se Picule.I da joj se obrati sa Vaše veličanstvo, prosto će se istopiti od miline.
Ursula je svesna svojih aristokratskih prava, obraćanje minimum kao nekada nemačkim groficama.