Божеме'прости, Патријарх се са тобом не би сложио.Ja sam za to da se glodjemo u cetri zida a ne da to reklamiramo u Brise
видећемо коме царству да се приклонимо, ако смо у прилици, и ако нисмо све возове пропустили.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Божеме'прости, Патријарх се са тобом не би сложио.Ja sam za to da se glodjemo u cetri zida a ne da to reklamiramo u Brise

Govorim o Babiću koji je letovao u "neprijateljskoj" zemlji. Dok je bio Vučićev važan čovek.Svi predsednici i premijeri putuju "vazduhoplovom" svuda pa i kod najvećih neprijatelja.
A gde si ti video do sada da demonstranti šetaju kroz neprijateljsku zemlju dok demonstriraju protiv svoje vlasti?
Nije šala, ozbiljno te pitam.
Upravu si,odnosi se i na jednu i na drugu stranuБожеме'прости, Патријарх се са тобом не би сложио.
видећемо коме царству да се приклонимо, ако смо у прилици, и ако нисмо све возове пропустили.![]()
Letovati i protestovati nije isto zar ne??Govorim o Babiću koji je letovao u "neprijateljskoj" zemlji. Dok je bio Vučićev važan čovek.
Pa onda studenti mogu da protrče kroz zemlju u kojoj i nemaju pojma šta se kod nas dešava.
Oni misle pomoći će im Marta Kos, kad ih samo bude sve komplet ščepala Gospdarica fon der Lajen: zašto nisu prvo došli kod nje na podvorenje?!Gde je student da se bori za srce Ursule? Manite se Picule.
![]()
Govorim o Babiću koji je letovao u "neprijateljskoj" zemlji. Dok je bio Vučićev važan čovek.
Pa onda studenti mogu da protrče kroz zemlju u kojoj i nemaju pojma šta se kod nas dešava.
U strazbur se ide po pravdu pošto su u srbiji institucije zarobljene od strane lopova i ubica na vlasti.Pa političari mogu i to rade od kad je sveta i veka.
Ne samo naši, nego svi.
Sastajali su se Tuđman i Sloba u toku rata.
A sad mi reci gde si još video da neko šeta kroz neprijateljsku zemlju dok demonstrira protiv svoje vlasti?
Imaš li neki primer?
U strazbur se ide po pravdu pošto su u srbiji institucije zarobljene od strane lopova i ubica na vlasti.
то би ти волео.Kako se nije desilo kad ih je pripadnik radikalne hrvatske emigracije izabran na listi neoustaške partije (doduše razdvojili se) onako ponizio sa govornice a oni uopšte ne reaguju na to?
Gde im je izjava povodom Bartuličine govorancije? Prećutno odobravanj

I tamo ih dočekali kao heroje koji oslobađaju srbiju od tiraninaGovorim o Hrvatskoj.
U Strazbur su išli preko Mađarske.

Kako može da bude neprijateljska kad je dopustila političaru iz Srbije da letuje u njoj? Tad nije neprijteljska, a nije bio zvanični susret kako priliči političarima na pozicijama, nego letovanje. Na brionima, odmaralištu zlikovca Tita.Pa političari mogu i to rade od kad je sveta i veka.
Ne samo naši, nego svi.
Sastajali su se Tuđman i Sloba u toku rata.
A sad mi reci gde si još video da neko šeta kroz neprijateljsku zemlju dok demonstrira protiv svoje vlasti?
Imaš li neki primer?
Za tebe je Hrvatska neprijateljska zemlja?kroz neprijateljsku zemlju
I tamo ih dočekali kao heroje koji oslobađaju srbiju od tiranina![]()

Kako može da bude neprijateljska kad je dopustila političaru iz Srbije da letuje u njoj? Tad nije neprijteljska, a nije bio zvanični susret kako priliči političarima na pozicijama, nego letovanje. Na brionima, odmaralištu zlikovca Tita.
Trčanje kroz Varaždin i Medicinijada na Pagu, e to je problem.
Mene fascinira da vi insistiranjem da se na ovom nivou vodi razgovor može postići nešto veliko, kao npr. skidanje odgovornosti sa vlasti za pad nadstrešnice.
Zona sumrakaDočekali ih i Hrvati kao heroje..![]()
Eto ti primer, Babić letuje u neprijateljskoj zemlji.Znači nemaš primer?
Kontrola štete.то би ти волео.
мој доживљај је да су игнорисали обојицу.
небитни су за њих.![]()
"непријатељску"A sad mi reci gde si još video da neko šeta kroz neprijateljsku zemlju dok demonstrira protiv svoje vlasti?
где Срби раде преко лета, јер смо "Тигар на Балкану"
Ti kao neznas da para busi gde burgija nece"непријатељску"где Срби раде преко лета, јер смо "Тигар на Балкану"
ово је био само транзит преко комшилука.
п.с. не знамо ко их је дочекао у Хр.
Mene fascinira da vi insistiranjem da se na ovom nivou vodi razgovor može postići nešto veliko,
I tamo ih dočekali kao heroje koji oslobađaju srbiju od tiranina
ljudi širili bratstvo i jedinstvo.Dočekali ih i Hrvati kao heroje..![]()
Eto ti primer, Babić letuje u neprijateljskoj zemlji.
Nije isto što i maraton kroz Varaždin? Pa nije skroz, ali kad ste se vi zamarali detaljima. Kad vam odgovara Hrvatska je neprijateljska, Šreder je Srbenda, Milo saveznik...
Ti o Srbiji definitvno pišeš kao o neprijateljskoj zemlji.Za tebe je Hrvatska neprijateljska zemlja?
Pa nisi ga ni ti dao.Primer da neko šeta kroz neprijateljsku zemlju dok demonstrira protiv svoje?
Ma kakvi neprijateljska.
@Jugoslav Čvarak
Plenković se „kao lav bori za srpske interese“
18. 2. 2025.18. februar 2025.
Zbog Naftne industrije Srbije koja je u ruskom vlasništvu, Beograd strahuje od sankcija prethodne američke administracija. O tome piše ugledni nemački list „Frankfurter algemajne cajtung“.
![]()