Picula a?

Ja sam za to da se glodjemo u cetri zida a ne da to reklamiramo u Brise
Божеме'прости, Патријарх се са тобом не би сложио. ;)

видећемо коме царству да се приклонимо, ако смо у прилици, и ако нисмо све возове пропустили. :think:

Svi predsednici i premijeri putuju "vazduhoplovom" svuda pa i kod najvećih neprijatelja.

A gde si ti video do sada da demonstranti šetaju kroz neprijateljsku zemlju dok demonstriraju protiv svoje vlasti?

Nije šala, ozbiljno te pitam.
Govorim o Babiću koji je letovao u "neprijateljskoj" zemlji. Dok je bio Vučićev važan čovek.
Pa onda studenti mogu da protrče kroz zemlju u kojoj i nemaju pojma šta se kod nas dešava.

Gde je student da se bori za srce Ursule? Manite se Picule. :mrgreen:

677z381_vucic-ursula.jpg
Oni misle pomoći će im Marta Kos, kad ih samo bude sve komplet ščepala Gospdarica fon der Lajen: zašto nisu prvo došli kod nje na podvorenje?! :D

Govorim o Babiću koji je letovao u "neprijateljskoj" zemlji. Dok je bio Vučićev važan čovek.
Pa onda studenti mogu da protrče kroz zemlju u kojoj i nemaju pojma šta se kod nas dešava.

Pa političari mogu i to rade od kad je sveta i veka.
Ne samo naši, nego svi.
Sastajali su se Tuđman i Sloba u toku rata.

A sad mi reci gde si još video da neko šeta kroz neprijateljsku zemlju dok demonstrira protiv svoje vlasti?

Imaš li neki primer?

Ne samo naši, nego svi.

A sad mi reci gde si još video da neko šeta kroz neprijateljsku zemlju dok demonstrira protiv svoje vlasti?

Imaš li neki primer?
U strazbur se ide po pravdu pošto su u srbiji institucije zarobljene od strane lopova i ubica na vlasti.

Kako se nije desilo kad ih je pripadnik radikalne hrvatske emigracije izabran na listi neoustaške partije (doduše razdvojili se) onako ponizio sa govornice a oni uopšte ne reaguju na to?

Gde im je izjava povodom Bartuličine govorancije? Prećutno odobravanj
то би ти волео.
мој доживљај је да су игнорисали обојицу.
небитни су за њих. :heart:

Ne samo naši, nego svi.

Imaš li neki primer?
Kako može da bude neprijateljska kad je dopustila političaru iz Srbije da letuje u njoj? Tad nije neprijteljska, a nije bio zvanični susret kako priliči političarima na pozicijama, nego letovanje. Na brionima, odmaralištu zlikovca Tita. :D
Trčanje kroz Varaždin i Medicinijada na Pagu, e to je problem.

Mene fascinira da vi insistiranjem da se na ovom nivou vodi razgovor može postići nešto veliko, kao npr. skidanje odgovornosti sa vlasti za pad nadstrešnice.

Kako može da bude neprijateljska kad je dopustila političaru iz Srbije da letuje u njoj? Tad nije neprijteljska, a nije bio zvanični susret kako priliči političarima na pozicijama, nego letovanje. Na brionima, odmaralištu zlikovca Tita. :D
Trčanje kroz Varaždin i Medicinijada na Pagu, e to je problem.

Mene fascinira da vi insistiranjem da se na ovom nivou vodi razgovor može postići nešto veliko, kao npr. skidanje odgovornosti sa vlasti za pad nadstrešnice.

Znači nemaš primer?

"непријатељску" :lol: где Срби раде преко лета, јер смо "Тигар на Балкану" :fdlan:
ово је био само транзит преко комшилука.

п.с. не знамо ко их је дочекао у Хр.

Ma kakvi neprijateljska. :mrgreen:
@Jugoslav Čvarak

Plenković se „kao lav bori za srpske interese“​

18. 2. 2025.18. februar 2025.

Zbog Naftne industrije Srbije koja je u ruskom vlasništvu, Beograd strahuje od sankcija prethodne američke administracija. O tome piše ugledni nemački list „Frankfurter algemajne cajtung“.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Hrvatske Andrej Plenković (arhivska fotografija)

Ima isto fotka Slobe i Tuđmana.
Trampa u Severnoj Koreji itd,itd

Ima li primer da neko šeta kroz neprijateljsku zemlju dok demonstrira protiv svoje zemlje?

Back