Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.914
Hoces da ti slikam prvom prilikom i okacim ovdeJa sam video hiljade. A ti si možda video neku učionicu sa 30 učenika.
Zbor kod tehnicke skole i pravac kretanja do kruznog toka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoces da ti slikam prvom prilikom i okacim ovdeJa sam video hiljade. A ti si možda video neku učionicu sa 30 učenika.
Што бих веровао у нешто што се није десило?Ne želiš da veruješ, ili ti je ipak samo neprijatno što N1 ne naređuje dotičnom?
To je drugo, radilo se o povećoj šetnji koju su ljudi pokazali na temi o blokadama i protestima.Hoces da ti slikam prvom prilikom i okacim ovde
Zbor kod tehnicke skole i pravac kretanja do kruznog toka
AhaaaTo je drugo, radilo se o povećoj šetnji koju su ljudi pokazali na temi o blokadama i protestima.
Pokušaj skretanja sa teme spamovanjem nije nikakav “kreativni dijalog”. Providno.И какве везе има Понош са овим што си окачио?
Питам хипотетички, наравно да сврха твојих објава није да имају смисао, већ да затрпају форум бесмислицама и угуше сваки потенцијално креативан дијалог.
Da si ti živ i zdrav, možda smo bili zemljaci pre 30-ak godina kad sam ja živeo u Busiju ispod Čačalice. Pa Kosovskom do Više tehničke, gde mi je Grujić predavao mehaniku, a Srećković matematiku.Aleksa je u problemu ima zemljaka iz istog grada
Aleksa kad ja nisam tu slobodno spominji Pozarevac
Драго ми је да признајеш да је спамовање то што радиш качећи некакве бесмислене садржаје, постављајући безброј пута једне исте објаве неких медија, које са темом немају везе, и да је провидно.Pokušaj skretanja sa teme spamovanjem nije nikakav “kreativni dijalog”. Providno.
Desanka Maksimovic nova skola u busiju prva generacijaDa si ti živ i zdrav, možda smo bili zemljaci pre 30-ak godina kad sam ja živeo u Busiju ispod Čačalice. Pa Kosovskom do Više tehničke, gde mi je Grujić predavao mehaniku, a Srećković matematiku.
A dekan bio brat generala Perišića, a neka Ruskinja predavala fiziku.
Sami su sebe doveli u tu situaciju traženjem podrške iz Hrvatske.Kako si se dopisao, da dopišem i ja. Ako na osnovu tog jednog snimka, kažeš, ta deca glupa, studenti, budući akademski građani, kakvu poruku šalješ ovakvim snimkom i kome?
Nisu deca kriva,krivi su roditelji sto im nisu usadili nacionalnu svest a posle se cudimo sto Srbi imaju pamcenje zlatne ribiceSami su sebe doveli u tu situaciju traženjem podrške iz Hrvatske.
Nisu je tražili, a laž da jesu neće pomoći Avu da vrati rejting o osmeli se na izbore.Sami su sebe doveli u tu situaciju traženjem podrške iz Hrvatske.

Vidis kako Eu pomaze VucicuNisu je tražili, a laž da jesu neće pomoći Avu da vrati rejting o osmeli se na izbore.![]()
Све што овде на овој слици видимо је да су студенти били у Стразбуру.Ma ne, nije.
Pogledajte prilog 1725008

Ne vidim, Stižanine!Vidis kako Eu pomaze Vucicu
де, смањи доживљај.Sami su sebe doveli u tu situaciju traženjem podrške iz Hrvatske.

Svoj svog prepoznaje.Verovatno vi iz SAD to nekako drugačije vidite?![]()

Sta ako je Vucic organizator ovog punpanjaNe vidim, Stižanine!
Ne vidim ni kako će ova kampanja sa Piculom pomoći avu. Pa ranije su studente ni manje ni više nazivali ustašama, ali rejting im nije oborilo.
Nzm baš, neki su ovde tako pumpali da imaju podršku iz Hrvatske.де, смањи доживљај.
Пицула и Хр., се не питају ни за шта.
Опет нешто што се није десило.Sami su sebe doveli u tu situaciju traženjem podrške iz Hrvatske.

Glodjite se samo vas gledamo poruka iz Eu
па имају још оно мало Срба из Хрватске.Nzm baš, neki su ovde tako pumpali da imaju podršku iz Hrvatske.