Picula a?

И какве везе има Понош са овим што си окачио?
Питам хипотетички, наравно да сврха твојих објава није да имају смисао, већ да затрпају форум бесмислицама и угуше сваки потенцијално креативан дијалог.
Pokušaj skretanja sa teme spamovanjem nije nikakav “kreativni dijalog”. Providno.

Ovako su neki od tvojih istomišljenika u stanju da spamuju i teme o zločinima NDH, ti bar to ne radiš.

Aleksa je u problemu ima zemljaka iz istog grada
Aleksa kad ja nisam tu slobodno spominji Pozarevac
Da si ti živ i zdrav, možda smo bili zemljaci pre 30-ak godina kad sam ja živeo u Busiju ispod Čačalice. Pa Kosovskom do Više tehničke, gde mi je Grujić predavao mehaniku, a Srećković matematiku. :D
A dekan bio brat generala Perišića, a neka Ruskinja predavala fiziku.

Pokušaj skretanja sa teme spamovanjem nije nikakav “kreativni dijalog”. Providno.
Драго ми је да признајеш да је спамовање то што радиш качећи некакве бесмислене садржаје, постављајући безброј пута једне исте објаве неких медија, које са темом немају везе, и да је провидно.
Самокритика је исправан пут. Само тако настави. ;)

Da si ti živ i zdrav, možda smo bili zemljaci pre 30-ak godina kad sam ja živeo u Busiju ispod Čačalice. Pa Kosovskom do Više tehničke, gde mi je Grujić predavao mehaniku, a Srećković matematiku. :D
A dekan bio brat generala Perišića, a neka Ruskinja predavala fiziku.
Desanka Maksimovic nova skola u busiju prva generacija
Sve je misrisalo na novo

Што бих веровао у нешто што се није десило?
Ma ne, nije.
0C025451-30FE-4B31-9835-8FEB40EE7F57.jpeg

13944CB3-A687-480A-A77F-195EE25014F4.jpeg

Све што овде на овој слици видимо је да су студенти били у Стразбуру.
И даље не видим какве везе то има са тим што је некакав Бартулица нешто причао у Бриселу?
Вероватно ви из САД то некако другачије видите? :mrgreen:

Back