Black Hand
Aktivan član
- Poruka
- 1.556
Pa nisi ga ni ti dao.
Za šta?
Za letovanje Babića?
Evo primer..
Letovao je i Tadić tamo.
Ajde sad ti..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nisi ga ni ti dao.
Pa ima li?Ima isto fotka Slobe i Tuđmana.
Trampa u Severnoj Koreji itd,itd
Ima li primer da neko šeta kroz neprijateljsku zemlju dok demonstrira protiv svoje zemlje?
Čime je Plenki toliko iznervirao DW pa ga ovako potkopavaju?Ma kakvi neprijateljska.
@Jugoslav Čvarak
Plenković se „kao lav bori za srpske interese“
18. 2. 2025.18. februar 2025.
Zbog Naftne industrije Srbije koja je u ruskom vlasništvu, Beograd strahuje od sankcija prethodne američke administracija. O tome piše ugledni nemački list „Frankfurter algemajne cajtung“.
![]()
Ne za to, nego za ono tvoje...Za šta?
Za letovanje Babića?
Evo primer..
Letovao je i Tadić tamo.
Ajde sad ti..![]()
Nadstrešnica, Kežualko! Sad bi ti o svemu, samo ne o tome.Čime je Plenki toliko iznervirao DW pa ga ovako potkopavaju?![]()
ти и твоји мора да сте ономад ширили исто за све паре.ljudi širili bratstvo i jedinstvo.
Bemu misa valjda se na greskama uci??ти и твоји мора да сте ономад ширили исто за све паре.
сад се переш, ал уебига....![]()
ти и твоји мора да сте ономад ширили исто за све паре.
сад се переш, ал уебига....![]()
Pa ima li?
Studenti ne šetaju kroz neprijateljsku zemlju nego kroz zemlju u kojoj Vučićev čovek, Vazduplohov Babić letuje.
Studenti ne demonstriraju protiv svoje zemlje, nego za svoju zemlju protiv njenog najvećeg neprijatelja!
Pogledajte prilog 1725022
Ne postoji!Prebacivanje pregovora iz UN u Brisel i dovođenje Euleksa na Kosovo zarad potpisivanja sporazuma o pridruživanju i stabilizaciji kao i Tadićevo letovanje u Hrvatsku nisu tema.
Tema je da li postoji ikada u istoriji čovečanstva primer da neko ko demonstrira protiv svoje vlasti šeta kroz neprijateljsku zemlju?
Ne postoji!
Nisi me shvatio, ne postoji! Ti si insistirao da postoji misleći na prolazak maratonaca kroz Hrvatsku. A pošto to nije to, onda ne postoji.Eto.
Trebalo nam je pola sata da shvatiš da tako nešto ne postoji a samim tim nije ni normalno pa eto zato i podleže kritici.
Zbog toga smo beše krenuli da raspravljamo ovo?![]()
Moji nikad nisu širili “bratstva i jedinstva” a koleginica Lee ume i da umereno troluje, onako rekreativno, čisto da joj nije dosadno.Bemu misa valjda se na greskama uci??
Nisi me shvatio, ne postoji! Ti si insistirao da postoji misleći na prolazak maratonaca kroz Hrvatsku. A pošto to nije to, onda ne postoji.
Teško je naći nekog poput naših studenata, da jednu rigidnu autokratiju rastoče za šest meseci.Šta pričaš ti?
Nisam ja insistirao da postoji, nego sam te pitao da li postoji.
Ja znam da ne postoji u istoriji primer naših studenata..![]()
Teško je naći nekog poput naših studenata, da jednu rigidnu autokratiju rastoče za šest meseci.
Pa manje više svi koji su protiv vlasti u svojoj zemlji traže saveznike koje onda ta vlast percipira kao neprijatelje.Tema je da li postoji ikada u istoriji čovečanstva primer da neko ko demonstrira protiv svoje vlasti šeta kroz neprijateljsku zemlju?
Pa to je tako normalno u EU.Treba da se zalećemo autima u masu, da izmišljamo slučajne prolaznike koji se biju sa starcima, da napravimo ćacilend, pa da se nekako ulopimo u vašu ideju normalnosti?![]()
Ucis li ih onda lagerta ko smo?Meni je zaista najgore koršćenje teških srpskih tragedija zarad političkih manipulacija. Istorija se ne zaboravlja, učiš svoju decu ko smo, al ne zato da bi sutradan to tvoje dete pravdalo neki svoj zločin time. Pravoslavlje mi ne dozvoljava da budem takva osoba.
Upravo je to slučaj sa nesrećom u Novom Sadu: inače, u istoriji su poznati mnogi primeri da su razne katastrofe koje bi snašle neku zemlju korišćene kao argument protiv političkih protivnika. ni Pink ni Śolakove televizije nisu izmislili širenje moralne panike ni lovove na veštice, metoda poznata od ranije.Meni je zaista najgore koršćenje teških srpskih tragedija zarad političkih manipulacija.
Bartulica bi morao da se prvo veoma dugo izvinjava Nemcima: i posle Prvog i Drugog svetskog rata su u Nemačkoj malu decu plašili Hrvatima, upamćeni su po okrutnosti još od Tridesetogodišnjeg rata…Ucis li ih onda lagerta ko smo?
Ucis li ih koliko su Srbi stradali i ucis li ih o zlocincima nad Srbima?
Nigdje nikad nisam vidjela da si to pomenula.
Samo se uvijek posipas pepelom i pominjes neke srpske zlocine.
Ucis li ih da,ako je do izvinjavanja,ovaj Pikula i slicni treba prvi da se debelo izvinjava Srbima za zlocine svog naroda i to izvinjenje nije nimalo kratkog trajanja...a tek onda da ocekuje nekakvo srpsko izvinjenje.
Izvinjavam se ako grijesim da si ikad pominjala te srpske tragedije,ali ja nisam primijetila.
I tacno je da je ovo studentima debeli minus,ma kako se predstavljalo kao pozitivna stvar.
Mozda ciljevi jesu ispravni,ali totalno pogresan nacin njihovog ostvarivanja.
Saradnja sa dokazanim srpskim neprijateljima nikad Srbima ne moze donijeti dobro.
Istorija se uvijek ponavlja.
Dobro Seve...Bice izbori. Onda cete da placete po redditu kako su vas prodali babe i dede i kako najlakse da napustite Srbiju. Polako. Docekace vas Seve i Picula na granicnom prelazu.
Dva najveća političara današnjice na istoj fotografiji.Ma kakvi neprijateljska.
@Jugoslav Čvarak
Plenković se „kao lav bori za srpske interese“
18. 2. 2025.18. februar 2025.
Zbog Naftne industrije Srbije koja je u ruskom vlasništvu, Beograd strahuje od sankcija prethodne američke administracija. O tome piše ugledni nemački list „Frankfurter algemajne cajtung“.
![]()
Način je odvratan i morbidan od prvog dana.Ucis li ih onda lagerta ko smo?
Ucis li ih koliko su Srbi stradali i ucis li ih o zlocincima nad Srbima?
Nigdje nikad nisam vidjela da si to pomenula.
Samo se uvijek posipas pepelom i pominjes neke srpske zlocine.
Ucis li ih da,ako je do izvinjavanja,ovaj Pikula i slicni treba prvi da se debelo izvinjava Srbima za zlocine svog naroda i to izvinjenje nije nimalo kratkog trajanja...a tek onda da ocekuje nekakvo srpsko izvinjenje.
Izvinjavam se ako grijesim da si ikad pominjala te srpske tragedije,ali ja nisam primijetila.
I tacno je da je ovo studentima debeli minus,ma kako se predstavljalo kao pozitivna stvar.
Mozda ciljevi jesu ispravni,ali totalno pogresan nacin njihovog ostvarivanja.
Saradnja sa dokazanim srpskim neprijateljima nikad Srbima ne moze donijeti dobro.
Istorija se uvijek ponavlja.