Picula a?

Videh neki snimak gde jedan mladi covek koji je posetio EU parlamentarce skoro ushiceno kaze nesto u stilu:
"Svi tamo razumeju srpski."

Jbt, jbt, koga bre tako "bistroga" saljete u toj delegaciji... naravno jarane da svi koji su vas primili razumeju srpski jezik jer su vas primili hrvatski europarlamentarci, dalje od njih niste dospeli. Mislim, toliki stepen neinteligencije ne videh odavno.

Ljubitelji Zelenskog i Europe.. :)
Sah mat!
Chess GIF

Videh neki snimak gde jedan mladi covek koji je posetio EU parlamentarce skoro ushiceno kaze nesto u stilu:
"Svi tamo razumeju srpski."

Jbt, jbt, koga bre tako "bistroga" saljete u toj delegaciji... naravno jarane da svi koji su vas primili razumeju srpski jezik jer su vas primili hrvatski europarlamentarci, dalje od njih niste dospeli. Mislim, toliki stepen neinteligencije ne videh odavno.
Problem je što gledaš snimke samo nekih. A da pogledaš obe strane, možda?

Problem je što gledaš snimke samo nekih. A da pogledaš obe strane, možda?
Nova.rs , zanimljivo, odgledah na njihovom portalu.
Da pogledam i RTS?

Izvini teta lagerto, ne gledam TV iz Srbistana vec decenijama.
No, taj mladi covek je za mene sad vec pojam za idiota koga posaljes u svet, vidi svi pricaju srpski, ybt...

Nova.rs , zanimljivo, odgledah na njihovom portalu.
Da pogledam i RTS?

Izvini teta lagerto, ne gledam TV iz Srbistana vec decenijama.
No, taj mladi covek je za mene sad vec pojam za idiota koga posaljes u svet, vidi svi pricaju srpski, ybt...
Kako si se dopisao, da dopišem i ja. Ako na osnovu tog jednog snimka, kažeš, ta deca glupa, studenti, budući akademski građani, kakvu poruku šalješ ovakvim snimkom i kome?

Stos je sto tebi recimo apsolutno nista ne bih poverovao. Ti si prvo prosvetni radnik, drugo ekstremno ostrascena itd

Edit.
Plus imam ja ljude koji zive u Srbistanu a verujem im.
Nisam ni mislila na sebe, konkretno. Insinucija da su prosvetni radnici nepouzdani je jako zanimljiva, ali ne čudi, s obzirom na decenijsko unižavanje prosvete. Na stranu lične traume vezane za prosvetne radnike :mrgreen: i nema veze sa temom, tako da se neću nastavljati.

Pa u pravu si.
Kraj svih Šušaka, Tuđmana, Merčepa, Glavaša, Vukojevića, Koradea, Noraca i bezbroj njima sličnima, Srbi se okomili na kriminalca vulgaris Gotovinu i Istrijana Picija, koji čak ni nije kriminalac.
razumem srbijanski gnev spram Franje, on je poslao na put za Beograd 250k ljudi, što je zauvijek uništilo demografiju pomenutog pašaluka.

Mrzimo Piculu jer je hristolik, bogougodan, čistog oreola i bez zadnjih namera, a mi sve to nismo, pa onda u njemu vidimo svoj negativ, zbog čega poludimo.

Back