Dobro. Ovo je smijesno.Ona mislila neka druga picula![]()
Svidja mi se tvoj smisao za humor.
Steta sto si udata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro. Ovo je smijesno.Ona mislila neka druga picula![]()
Vidiš li Piculu među njima? I zašto ne?![]()
Ako izgubi SNS, častiću te, makar i udataDobro. Ovo je smijesno.Priznajem, teska srca ali priznajem.
Svidja mi se tvoj smisao za humor.
Steta sto si udataDa nisi, mogli bi da popijemo dojc u Knez Mihajlovu kad dodjem u BG..

Izgovor ti je na nivou 4. razreda OŠPa kako da ga vidim kad su ih postavili iza hokejaškog stakla, ali zato vidim da su presrećni što su tamo, dok se od Srbije traži da se izvini Hrvatima.
al bar si pozitivan Eeee to je vec nesto. Moze li makar u Beogradu pa da navijam za studente u BGAko izgubi SNS, častiću te, makar i udata![]()
Kad studenti nisu znali citirat Mesića,"mi se nemamo šta kome izvinjavat".Pa kako da ga vidim kad su ih postavili iza hokejaškog stakla, ali zato vidim da su presrećni što su tamo, dok se od Srbije traži da se izvini Hrvatima.
Opet ja sa onim "lekom" koji EUropljani tako rado i olako "potežu" i koriste nad neposlušnom populacijom.„Уручили смо писмо које су нам студенти из Србије – уз пуно повјерење предали прије три седмице када су бициклима допутовали до Стразбура“, написао је европосланик Гордан Босанац на мрежи Икс.
Он је додао да је чињеница да су захтјеви студената стигли до највиших инстанци Европског парламента „важан корак напријед за све оне који желе другачију, бољу Србију“.
Европосланица Ирена Јовева исто је објавила и рекла да је борба за правду српских студената „достигла још једну важну тачку“.
„Са својим колегама у Европском парламенту предали смо данас писма српских студената предсједници Роберти Мецоли. Њихова инспиришућа борба за правду достигла је данас још једну важну тачку. Као и они, ми смо за владавину права, правду, одговорност и демократију“, написала је Јовева на мрежи Икс уз хаштаг #SerbianStudents.
Da je samo Picula, pa i da vam prođe, al kad ono, međutim![]()
Mislim da ga onda nećeš častit.Ako izgubi SNS, častiću te, makar i udata![]()

Ovo je tacno.Hrvatima se već Tadić izvinjavao a oni opet to traže. Izmedju ostalog to je i dotuklo Tadića na izborima. Uništitelji političara.
A to je bitno, ko četvrtak
da l nas voli il ne, i imamo veze sa njim onoliko.To što se udara na neki nazovi patritozam zarad pljuvanja studenta je već svima smešno. Mali broj ovdašnjih, koji ne prate ostale društvene mreže il prate samo po direktivi mogu ovako nešto ozbiljno shvatiti i povezati sa nekom, nazovi hrvatskom podrškom..Će se kladiš i ti?Mislim da ga onda nećeš častit.![]()
Kad studenti nisu znali citirat Mesića,"mi se nemamo šta kome izvinjavat".

živio Tonino, najblagotvorniji komesar u povesti EUWatafak?
Wac going on?
Neću,pričekaću rezultate izbora.Će se kladiš i ti?![]()
Evo, nek @Jugoslav Čvarak nastaviDaj jos![]()
Nestranacke licnosti koje ne zanima politika.A dobro, mladi su.
Mesić je ipak teža kategorija prevaranta.
Tek su skoro priznali da ih politika ipak zanima..![]()
Aha, to ono, čekam kraj, pa da vičem jurišNeću,pričekaću rezultate izbora.![]()

Posle bitke svi su generali - ja sam dao postenu ponudu!Aha, to ono, čekam kraj, pa da vičem juriš![]()
Znam da me nećeš častit kad Vučić pobjedi.Aha, to ono, čekam kraj, pa da vičem juriš![]()

Nada umire poslednjaZnam da me nećeš častit kad Vučić pobjedi.![]()
A to je bitno, ko četvrtakda l nas voli il ne, i imamo veze sa njim onoliko.To što se udara na neki nazovi patritozam zarad pljuvanja studenta je već svima smešno. Mali broj ovdašnjih, koji ne prate ostale društvene mreže il prate samo po direktivi mogu ovako nešto ozbiljno shvatiti i povezati sa nekom, nazovi hrvatskom podrškom..