Potraznja je velika, ne brini.Ko ce da vam kupuje taj kokain, konzervativne ruske babe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potraznja je velika, ne brini.Ko ce da vam kupuje taj kokain, konzervativne ruske babe?
Na koga to aludiras?СНСовац, сендвич дивизија трећег степена.
Potraznja je velika, zato sto vam je zapad stvorio svet sa velikim standardom zivota.Potraznja je velika, ne brini.
Pa na tipa na fotografiji, prati malo radnjuNa koga to aludiras?
Dobro, mislio sam da je nesto na moj racun, da sam caci.Pa na tipa na fotografiji, prati malo radnju![]()
Ko ce da vam kupuje taj kokain, konzervativne ruske babe?

Kao recimo Vlada Srbije?Ljubitelji Zelenskog i Europe..![]()
Problem je što gledaš snimke samo nekih. A da pogledaš obe strane, možda?Videh neki snimak gde jedan mladi covek koji je posetio EU parlamentarce skoro ushiceno kaze nesto u stilu:
"Svi tamo razumeju srpski."
Jbt, jbt, koga bre tako "bistroga" saljete u toj delegaciji... naravno jarane da svi koji su vas primili razumeju srpski jezik jer su vas primili hrvatski europarlamentarci, dalje od njih niste dospeli. Mislim, toliki stepen neinteligencije ne videh odavno.
Aha, zato Rusi kupili pola Crne GoreLjubitelji Zelenskog i Europe..![]()

Aha, zato Rusi kupili pola Crne Gore![]()

Nova.rs , zanimljivo, odgledah na njihovom portalu.Problem je što gledaš snimke samo nekih. A da pogledaš obe strane, možda?
Pa onda pitaj nas, koji gledamoNova.rs , zanimljivo, odgledah na njihovom portalu.
Da pogledam i RTS?
Izvini teta lagerto, ne gledam TV iz Srbistana vec decenijama.
Недеља борбе против тједна.Пишите Хрватском тједнику.
Stos je sto tebi recimo apsolutno nista ne bih poverovao. Ti si prvo prosvetni radnik, drugo ekstremno ostrascena itdPa onda pitaj nas, koji gledamoono, svojim očima
![]()
Kako si se dopisao, da dopišem i ja. Ako na osnovu tog jednog snimka, kažeš, ta deca glupa, studenti, budući akademski građani, kakvu poruku šalješ ovakvim snimkom i kome?Nova.rs , zanimljivo, odgledah na njihovom portalu.
Da pogledam i RTS?
Izvini teta lagerto, ne gledam TV iz Srbistana vec decenijama.
No, taj mladi covek je za mene sad vec pojam za idiota koga posaljes u svet, vidi svi pricaju srpski, ybt...
HahahahhahahhahahhahahahhahahahhahahaДа ли блокадери планирају да испуне Пицулине захтеве ако дођу на власт?
Nisam ni mislila na sebe, konkretno. Insinucija da su prosvetni radnici nepouzdani je jako zanimljiva, ali ne čudi, s obzirom na decenijsko unižavanje prosvete. Na stranu lične traume vezane za prosvetne radnikeStos je sto tebi recimo apsolutno nista ne bih poverovao. Ti si prvo prosvetni radnik, drugo ekstremno ostrascena itd
Edit.
Plus imam ja ljude koji zive u Srbistanu a verujem im.
i nema veze sa temom, tako da se neću nastavljati.razumem srbijanski gnev spram Franje, on je poslao na put za Beograd 250k ljudi, što je zauvijek uništilo demografiju pomenutog pašaluka.Pa u pravu si.
Kraj svih Šušaka, Tuđmana, Merčepa, Glavaša, Vukojevića, Koradea, Noraca i bezbroj njima sličnima, Srbi se okomili na kriminalca vulgaris Gotovinu i Istrijana Picija, koji čak ni nije kriminalac.
Smejemo se i mi hrvatskim navijačima koji su se nedavno masovno tukli. Uvek će biti podela nekih.Ali vi niste svjesni koliko mene nervira ovako kad se Srbi izmedju sebe svadjaju.
A Picula nam se smije.
I treba kad smo ovakvi.![]()