Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga? Čega? Čemu?Kapiras da ce Vucic da vas odere na izborima kad vam daju podrsku Picula i Severina? I Marta Kos.
Pa isto kaže:Pa kaže...
Pratim ta zbivanja pomno od početka, ne zato što bi me pretjerano zanimalo što se događa u Srbiji.
To sad treba preformulisati u beži što dalje od Rusije.- Moli se Bogu i drz se Rusije
VidjecesKoga? Čega? Čemu?![]()
Jok, spasiće nas robni i trgovinska razmena sa Belorusijom i ruski krediti. Ček, pa mi to ne dobijamo od njih, bešeSpasice vas Evropski parlament i evropska unija koja se raspada![]()
Čuvajte mi Piculu.Znas li koje su bile poslednje rijeci Svetog Petra?
HahahahahhahahahahhshahahhshahshahshahhshshahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahČuvajte mi Piculu.
Pa isto kaže:
"A da studenti nisu nikakvi internacionalisti i ovostoljetna djeca cvijeća pokazuje njihov odgovor Kurtiju na njegove izraze podrške: ''Želimo da javnost obavestimo da sve ovo radimo kako bi svi koji su prekršili zakon bili izvedeni pred lice pravde, kako bismo promenili sistem i počeli konačno da rešavamo status Kosova i Metohije uz našu obnovu punog suvereniteta i ustavne zakonitosti Srbije.'' Uostalom, kome se dalo gledati prizore studentskog marša od Beograda prema Novom Sadu, mogao se nagledati srpskih zastava, šajkača i troprstnih pozdrava."
Dakle za ustaški Hrvatski tjednik Vučić je daleko bolja alternativa od blokadera koji idu sa šajkačama i sa tri prsta.
Blokaderi idu sa sajkacama i tri prsta ahhahaha je li Picula na celu kolone?Pa isto kaže:
"A da studenti nisu nikakvi internacionalisti i ovostoljetna djeca cvijeća pokazuje njihov odgovor Kurtiju na njegove izraze podrške: ''Želimo da javnost obavestimo da sve ovo radimo kako bi svi koji su prekršili zakon bili izvedeni pred lice pravde, kako bismo promenili sistem i počeli konačno da rešavamo status Kosova i Metohije uz našu obnovu punog suvereniteta i ustavne zakonitosti Srbije.'' Uostalom, kome se dalo gledati prizore studentskog marša od Beograda prema Novom Sadu, mogao se nagledati srpskih zastava, šajkača i troprstnih pozdrava."
Dakle za ustaški Hrvatski tjednik Vučić je daleko bolja alternativa od blokadera koji idu sa šajkačama i sa tri prsta.
Пишите Хрватском тједнику.Blokaderi idu sa sajkacama i tri prsta ahhahaha je li Picula na celu kolone?![]()
Ne, ne mozes preformulisati rijeci Svetog Petra Cetinjskog nikad ni sad ni za 5000 godinaTo sad treba preformulisati u beži što dalje od Rusije.
Православне Руске Империје.Znas li koje su bile poslednje rijeci Svetog Petra Cetinjskog?
- Moli se Bogu i drz se Rusije
@Lagerta
Ne citam to smece. Ti nastavi da citas njihove portale.Пишите Хрватском тједнику.
Pa sta je tu lose?Ali razumela bih da se AV ne druži sa Milanovićem, al zamisli, oni se čak i poštuju![]()
Ako Vucic dobije sledece izbore - das mi moderatora
Vidi se da je Brnaba pretužna.
Ona mislila neka druga piculaVidi se da je Brnaba pretužna.
Ništa nije slučajno.EU je namerno imenovala tog Piculu za Srbiju kako bi Vučićevi tabloidi imali materijala. Ujedno osudili opoziciju i studente na njega.![]()
Vidiš li Piculu među njima? I zašto ne?Evidentno smorena za razliku od ovih...
![]()