Picula a?

Изгледа да је почело предизборно препуцавање па је важан сваки Цинцула. Само да се контрира онима другима!
Ево још мало...

Весна Веизовић @vesnaveizovic·21 ч (...https://x.com/atcend/status/1919889946690601358)
Увек сам непогрешиво била на исправној страни. Ви који се поносите студентима којима су Хрвати организовали туру до Брисела, које је Пицула сачекао у Стразбуру и организовао неку бедну седницу како би покушао директно да утиче на унутарњу политику Србије, или нисте нормални или вам је ниво интелигенције на нивоу ретарда, немате развијену државотворну свест, будале сте, или сте једноставно издајници сопствене земље. Знам само да нисте на правој страни и то је факат!

Meni je zaista najgore koršćenje teških srpskih tragedija zarad političkih manipulacija. Istorija se ne zaboravlja, učiš svoju decu ko smo, al ne zato da bi sutradan to tvoje dete pravdalo neki svoj zločin time. Pravoslavlje mi ne dozvoljava da budem takva osoba.

Ovo je tacno.
" a ko se nama izvinjav'o - za kolone u oluji, nasera i poklan narod, srpske iskvarene verzije - ne postuju ni mrtve vazimo za koljace a mi smo zrtve, a ti me pitas zasto necu u evropu, jbao vas amsterdam duvam skank u bloku" ...

A kao vi Crnogorci mozete da zivite u siromastvu, i bez EU standarda.

I svinje lete.

Kad je politika u pitanju,ne bi se kladio na Nadu. :D
1746649156609.png

Pozdravila te Nada, kaže, će pobedite :D

Back