- Poruka
- 92.922
Skočio mu rejting posle Moskve pa sad može.Evo rekao Vucic da se spremite za vanredne izbore @Straks92

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skočio mu rejting posle Moskve pa sad može.Evo rekao Vucic da se spremite za vanredne izbore @Straks92

Kad je politika u pitanju,ne bi se kladio na Nadu.Nada umire poslednjabiće mi drago da okrenem jedno prasence usred Šumadije
![]()
Meni je zaista najgore koršćenje teških srpskih tragedija zarad političkih manipulacija. Istorija se ne zaboravlja, učiš svoju decu ko smo, al ne zato da bi sutradan to tvoje dete pravdalo neki svoj zločin time. Pravoslavlje mi ne dozvoljava da budem takva osoba.Изгледа да је почело предизборно препуцавање па је важан сваки Цинцула. Само да се контрира онима другима!
Ево још мало...
Весна Веизовић @vesnaveizovic·21 ч (...https://x.com/atcend/status/1919889946690601358)
Увек сам непогрешиво била на исправној страни. Ви који се поносите студентима којима су Хрвати организовали туру до Брисела, које је Пицула сачекао у Стразбуру и организовао неку бедну седницу како би покушао директно да утиче на унутарњу политику Србије, или нисте нормални или вам је ниво интелигенције на нивоу ретарда, немате развијену државотворну свест, будале сте, или сте једноставно издајници сопствене земље. Знам само да нисте на правој страни и то је факат!
Iskreno, Lagerta mi je malo zagolicala mastu da pijemo kafu ako izgubi izbore. Dojc da pijemo kad dodjem u BG...Skočio mu rejting posle Moskve pa sad može.![]()
Ovo je tacno.
" a ko se nama izvinjav'o - za kolone u oluji, nasera i poklan narod, srpske iskvarene verzije - ne postuju ni mrtve vazimo za koljace a mi smo zrtve, a ti me pitas zasto necu u evropu, jbao vas amsterdam duvam skank u bloku" ...
Je li na Vracar?Iskreno, Lagerta mi je malo zagolicala mastu da pijemo kafu ako izgubi izbore. Dojc da pijemo kad dodjem u BG...![]()
A kao vi Crnogorci mozete da zivite u siromastvu, i bez EU standarda.
I svinje lete.
Kad je politika u pitanju,ne bi se kladio na Nadu.![]()
Kidam nalijevo.

Ko je ovo u SAN SE NE SNILA!
Rađe bi dao glas Piculi.Ko je ovo u SAN SE NE SNILA!![]()

SNS glasačicaKo je ovo u SAN SE NE SNILA!![]()
stanovnici šatorčića ( da ne kažem Ćacika, uvrediće mi se ove neke osetljive dušice Jbt, udata učiteljica. Baš ti mašta. Ti bi so okreneš uz prase još nešto? C, c, c...Iskreno, Lagerta mi je malo zagolicala mastu da pijemo kafu ako izgubi izbore. Dojc da pijemo kad dodjem u BG...![]()
Ali Cacilend je winSNS glasačicastanovnici šatorčića ( da ne kažem Ćacika, uvrediće mi se ove neke osetljive dušice
)
Ova razbija blokade i kamen u bubrezima
Miso, pusti me oli na ovu vrucinu sa prasetom?Jbt, udata učiteljica. Baš ti mašta. Ti bi so okreneš uz prase još nešto? C, c, c...
Ovu treba konzervirat,i turit u ledaru dok izbori ne prođu.SNS glasačicastanovnici šatorčića ( da ne kažem Ćacika, uvrediće mi se ove neke osetljive dušice
)

Ko ce da vam kupuje taj kokain, konzervativne ruske babe?
Druze, mi zivimo od para od kokaina.
Čakaj da zaladi malo tamo predveče. Samo, komarci ubiše ove gkdineMiso, pusti me oli na ovu vrucinu sa prasetom?
СНСовац, сендвич дивизија трећег степена.Ko je ovo sad?
Pa u pravu si.Evo, nek @Jugoslav Čvarak nastavi
Picula je odličan!