Picula a?

„Уручили смо писмо које су нам студенти из Србије – уз пуно повјерење предали прије три седмице када су бициклима допутовали до Стразбура“, написао је европосланик Гордан Босанац на мрежи Икс.

Он је додао да је чињеница да су захтјеви студената стигли до највиших инстанци Европског парламента „важан корак напријед за све оне који желе другачију, бољу Србију“.

Европосланица Ирена Јовева исто је објавила и рекла да је борба за правду српских студената „достигла још једну важну тачку“.

„Са својим колегама у Европском парламенту предали смо данас писма српских студената предсједници Роберти Мецоли. Њихова инспиришућа борба за правду достигла је данас још једну важну тачку. Као и они, ми смо за владавину права, правду, одговорност и демократију“, написала је Јовева на мрежи Икс уз хаштаг #SerbianStudents.

Da je samo Picula, pa i da vam prođe, al kad ono, međutim ;)
Opet ja sa onim "lekom" koji EUropljani tako rado i olako "potežu" i koriste nad neposlušnom populacijom.
Da su ti EUropljani iskreni,kao što nisu,trebali su im pustiti kraći dokumentarac kako oni to rešavaju u svojim državama kada se takvi pobune i blokiraju visokoškolske institucije.
Najsvežiji primeri nam dolaze iz Hrvatske,Holandije i Nemačke.
Zaključak: EUroparlamentarci ih huškaju na državu u kojoj žive.

Hrvatima se već Tadić izvinjavao a oni opet to traže. Izmedju ostalog to je i dotuklo Tadića na izborima. Uništitelji političara.
Ovo je tacno.
" a ko se nama izvinjav'o - za kolone u oluji, nasera i poklan narod, srpske iskvarene verzije - ne postuju ni mrtve vazimo za koljace a mi smo zrtve, a ti me pitas zasto necu u evropu, jbao vas amsterdam duvam skank u bloku" ...

A to je bitno, ko četvrtak :mrgreen: da l nas voli il ne, i imamo veze sa njim onoliko.To što se udara na neki nazovi patritozam zarad pljuvanja studenta je već svima smešno. Mali broj ovdašnjih, koji ne prate ostale društvene mreže il prate samo po direktivi mogu ovako nešto ozbiljno shvatiti i povezati sa nekom, nazovi hrvatskom podrškom..

A to je bitno, ko četvrtak :mrgreen: da l nas voli il ne, i imamo veze sa njim onoliko.To što se udara na neki nazovi patritozam zarad pljuvanja studenta je već svima smešno. Mali broj ovdašnjih, koji ne prate ostale društvene mreže il prate samo po direktivi mogu ovako nešto ozbiljno shvatiti i povezati sa nekom, nazovi hrvatskom podrškom..

Изгледа да је почело предизборно препуцавање па је важан сваки Цинцула. Само да се контрира онима другима!
Ево још мало...

Весна Веизовић @vesnaveizovic·21 ч (...https://x.com/atcend/status/1919889946690601358)
Увек сам непогрешиво била на исправној страни. Ви који се поносите студентима којима су Хрвати организовали туру до Брисела, које је Пицула сачекао у Стразбуру и организовао неку бедну седницу како би покушао директно да утиче на унутарњу политику Србије, или нисте нормални или вам је ниво интелигенције на нивоу ретарда, немате развијену државотворну свест, будале сте, или сте једноставно издајници сопствене земље. Знам само да нисте на правој страни и то је факат!

Back