pianje koje trazi savet, odnosno trebalo bi da je tako, ozenjen

vidish, meni je karijera najvise napredovala kada sam se najvishe seksala :hahaha:

salu na stranu, i ako smanjis ili se potpuno lisis sexa nema garancije da ces ustedjeno vreme konstruktivno iskoristiti! Ako volis i mozes, sigurno ce ti nedostajati. A ako si spreman da se lekovima gasis pre roka i vremena zarad karijere onda mozda da prvo posetis psihijatra, i to ne kazem maliciozno, vec predlazem krajnje dobronamerno

vidish, meni je karijera najvise napredovala kada sam se najvishe seksala :hahaha:

salu na stranu, i ako smanjis ili se potpuno lisis sexa nema garancije da ces ustedjeno vreme konstruktivno iskoristiti! Ako volis i mozes, sigurno ce ti nedostajati. A ako si spreman da se lekovima gasis pre roka i vremena zarad karijere onda mozda da prvo posetis psihijatra, i to ne kazem maliciozno, vec predlazem krajnje dobronamerno

pokusao sam, mali projekat, neuspeo, ispitao sam svoje granice, u svakom slucaju bez teskih odluka

ok, da preformulisem pitanje, kod mene je problem taj da kad me pritera zelja za seksom, moram da ga dobijem maltene odmah i to ume da bude malo nezgodno jer sam tada prilicno nervozan, a zenu nemam namere da varam niti da uopste svrljam, to je fakt. zato bi mi pomoglo nesto/neka recimo hemikalija (???) da lakse prodjem kroz neki kraci period kad azbog ovoga ili onoga ne mogu da dobijem gore navedeno

samoza- i tome slicno ne resava probleMatiku

Back