Pevanje u horu je super stvar. Pevala sam u osnovnoj, pa u srednjoj muzickoj, pa na Akademiji i jos nekoliko godina posle. Proputovala sam skoro celu Evropu, malo Azije i Amerike. Mozda oko 20-ak turneja. Neke su bile fenomenalne. Svasta vidis, zezas se i ne umoris se mnogo, ali neke!!! Kao iz najgore nocne more. Smestaj grozan, organizacija - raspad sistema...Trenutno pravim pauzu, posao. muz, deca i ostalo, ali cim se sredim pocinjem ponovo. Neko je pitao koji su horovi dobri, pa su ljudi slali odgovore tipa Krsmanac, Spanac, Obilic. Hm, hm, necu da komentarisem. Bolje neko manje drustvo. Imas vece sanse da putujes. U Krsmancu je strasno pred turneju. U horu ih peva 200, a vode na turneju njih 50 max. Za ostale nisam bas sigurna, ali ni ne putuje se toliko. Inace pevala sam u zenskom horu koji niko nije spomenuo Kolegijum muzikum. Do prosle godine smo imale bar 5 turneja godisnje, a sada nema nista u planu. Ocajna sam. Naravno volim da pevam u horu, ali mnogo vise volim da putuje. E ja udavi. Cao