ebo~korisnichko~ime
Primećen član
- Poruka
- 988
ako ima zainteresovanih, a pevali bi u crkvenom horu...bash ono ozbiljno...nek` mi se jave na priv!

linabg:alt je srednji, sopran je visok.. raspon soprana ti je od c1 do a2, a alta je od f do d2.. ako znas note, a predpostavljam da zansonda ti odredi gde si.. ako mozes da izvuces sopran, a imas malih problema onda si alt... ako nemas onda si sopran.. eto tako, pojednostavljeno
![]()
E pa daaaaaaaaaaaaa, kod nas ih ima podostalevrone:Super je pevati u horu. Mislim, znam neke dobre ribe koje pevaju u horu.![]()
Možeš li da me uvučeš u to društvo?Apach:E pa daaaaaaaaaaaaa, kod nas ih ima podosta![]()
![]()
![]()
ebo~korisnichko~ime:pevash negde lina?>?
Samo ti veDzbaj ... videcemo ssta mozze da se uradilevrone:Možeš li da me uvučeš u to društvo?Ako može,... da samo otvaram usta, a?
Da ti verujem :?levrone:Mislim, znam ja da pevam,
Ejjjjj pa to bi bilo suvisse lakolevrone:nego,...ako baš ne moram da učim te pesme. Znaš?![]()
Valjda si onda joss sopran :?Banshee:to je bas grozno kada moras sam da pevas a svi te slusaju
uvek sam imala tremu tada...ali kad pevamo svi zajedno ili kad sam sama uvek mogu da pustim glas.:? a kad onako svi krenu da bulje u tebe i ogovaraju...
inace,bila sam sopran![]()