PEVANJE U HORU!

shta ce ti sad pedeset liturgija majke ti
ok osmoglasnik amda to ima i neka tanja knjiga i debela
al ajd...
e da brisem ja ovo ono nikad se ne zna...malo sam preterala nekako mi neprijatno..da se selim u USA

a bilo bhi super da sve napisem sve prljavhstine koje sam zapazila, mada i meni bi se mogao roman napisati. kako se foliram s religijom hahahahaha
i josh poneshto
ali shta znam ajd da stavimo ovde tachku
inace ok mi je bilo i sa A i sa B
pa ko razume shvatice a nece niko mislim karma me ebe nisam ja kriva
ah

linabg:
ma ja sam na horu fakulteta.. obavezan predmet... tako da on nije za preporucivanje..
a bas nesto nisam upucena, imas krsmanac, za njega vereovatno znas, obilic, dobar, ne znam gde se nalazi... ima i neki spanac.. valjda na novom boegradu...
ja bas nesto i ne gotivim pevanje u horu pa me i ne zanima...

Obilic i Krsmanac su jedno te isto, to jest hor Obilic je deo AKUD Branko Krsmanovic, i u okviru tog hora postoje veliki i mali hor.Ozbiljno se radi, veliki hor je nas najbolji hor, stalno idu na turneje po svetu i zaradjuju dobre pare...Inace, nalaze se u Balkanskoj 4, kod XX oktobra.Isao sam u mali hor do pre par nedelja, kad sam nacisto promukao...bzvz....Inace, audicije za mali hor su prosle, sledeca je mislim tek u februaru...Nije tesko uci u mali hor, ali u veliki....Moras da imas stvarno veliki talenat, da pevas uvek bez kikseva i da imas postavljen glas, a to se sve radi u malom horu...
Heh...ja imam veoma zanimljiv glas...Pevao sam bariton 2, a mislio sam da cu biti bas, ali kad sam cuo par likova kako pricaju onim tonovima koje ja jedva izvlacim, sve mi je bilo jasno...A prozvali su me pentatonac, jer vec tesko izvlacim LA....od DO do SOL nema frke, ali ovo na gore....smrt...:D

jao kakva prof deformacija horiste...to je kad pocnesh da analiziras koji si glas i sta mozes i sta ne mozes...uzas
mada sam ja to proshla

uzas mene su shutnuli iz hora a svhatila sam da me neki horovi zbunjuju a neki ne... :( a nemam glasa ja bi samo da budem okruzhena normalnim akordom da bih smirila mozak..mozhda da se pojavim sa nekakvom dijagnozom pa me puste iz sazaljenja
ne znam sta cu sad moram u neke lose horove..opet jedem ko svinja
mozda me i nisu shutnuli
ali eto idite u ovaj hor nije los.
a taman sam mislila da me krenulo.. :I
ocu bre u njihov ho R!!! nisam gora od drugih !!!!!1

samo shto pevanje zavisi od psihe mnogo kad sam u nekom stanju mogu da pevam i visoko a kad nisam.....to ej shto nisam uvezhbana...velika je to cena koju treba platiti
ima nekih sajtova na netu kao platish tipa 50 $ i onda ti posalju neku shkolu pevanja
:I

pa dirigent a i b

e ladno sad citam pa ja sam sve predvidela da ce biti tako.....gledala sam crno i crno se desilo

ja sad ovo kukavichki brishem.

da li je moj zhivot gotov
:(

ja sad ovo stvarno brisem....mozda ce to uticati na mene loshe ali nije loshe b iti sisa
;)
pozdravljam sve u studiju i sve drugare koji me znaju

e je l ima neki hor sa varijantom - DODJES OTPEVAS I IDES?????
da ne moras da budes drustven??
ajd ako nadjete takav javite mi

KOWYNUXX:
Obilic i Krsmanac su jedno te isto, to jest hor Obilic je deo AKUD Branko Krsmanovic, i u okviru tog hora postoje veliki i mali hor.Ozbiljno se radi, veliki hor je nas najbolji hor, stalno idu na turneje po svetu i zaradjuju dobre pare...Inace, nalaze se u Balkanskoj 4, kod XX oktobra.Isao sam u mali hor do pre par nedelja, kad sam nacisto promukao...bzvz....Inace, audicije za mali hor su prosle, sledeca je mislim tek u februaru...Nije tesko uci u mali hor, ali u veliki....Moras da imas stvarno veliki talenat, da pevas uvek bez kikseva i da imas postavljen glas, a to se sve radi u malom horu...
Heh...ja imam veoma zanimljiv glas...Pevao sam bariton 2, a mislio sam da cu biti bas, ali kad sam cuo par likova kako pricaju onim tonovima koje ja jedva izvlacim, sve mi je bilo jasno...A prozvali su me pentatonac, jer vec tesko izvlacim LA....od DO do SOL nema frke, ali ovo na gore....smrt...:D

shta to ima podela na shest glasova!!!! ne seri : )))
kao tenori x 2, baritoni x2 i basovi x1???
ok pet
shta si promukao aaaaa?? od hora
do jaja
nema talenta...ko nema "talenat" taj radi otkrije glas pa ima glas. ako oce..ja tako mislim
pevanje je stvar glave
osim prirodnih predispa
nisi ti momak znao kako da pevash u tome je problem treba glas da ti se postavi...a oni su tamo opshti pa nece

moja karijera je zavrshena... nisam htela opet charshave..al su izashli sami
sve je gotovo
ali sam se najela
spava mi se
nisam se tushirala jutros...ja sam bila dobar djak u shkoli osnovnoj a nisam se uopste kupala...recimo 1 nedeljno
u tome je izgleda bila tajna :)))

?:
shta to ima podela na shest glasova!!!! ne seri : )))
kao tenori x 2, baritoni x2 i basovi x1???
ok pet
shta si promukao aaaaa?? od hora
do jaja
nema talenta...ko nema "talenat" taj radi otkrije glas pa ima glas. ako oce..ja tako mislim
pevanje je stvar glave
osim prirodnih predispa
nisi ti momak znao kako da pevash u tome je problem treba glas da ti se postavi...a oni su tamo opshti pa nece

Heh da, zamisli, muskih 5, a zenskih jos 4...I sto je najgore, pevali smo neko djubre u kome se odvaja bariton 1 od 2....A nisam promukao od hora, jer pevam iz stomaka, nego od prehlade, a cim se prehladim , meni ode na grlo i promuknem...pa onda par nedelja ne smem da se zezam i naprezem.A oni postavljaju glas, ali izgleda kasnije, posto ne rade pojedinacno...valjda....:)

oces vezbice za glas...da ih sve skenja.mo potpuno
osveta je moja hi hi hi hi
a otkud tamo jesi pevao po horovima ranije ili
ma bole me vishe papak...imam i druge sekte

nekako nisam tako zdrava sad kad nisam tamo...ocu da jedem a gojim se
da ipak odem nekako e kad bih otisla nekako vesela
ma...

odoshe mi hormoni...sad moram da se kontrolisem

prema gurdjijevu ovakvo moje ponasanje je lose...posto moram da ispishem svakojake glupedarije
ne bi trebalo.....tj ne moram, ali to radim...mada verovatno postoji neki razlog koji ne znam
a obichno ispadne u pravu ebem mu kevu..gurdje
a ste vi u radu
ja to ne razumem i zato se sprdam. da razumem ne bih se sprdala. a ne smem da ih ostavljam naebacu. tesko mi je bez njih. moram sad da idem da ucim
a mirishe nekakvo jaje
aaaaa
ebo jaje

posto mene niko ne cita, mogu da pisem sta hocu?????
pogresno je sto sam sve ovo pisala...mislim...ipak se pojavi neko ko cita
nesto nije u redu.....trebalo bi ovo da obrisem
sta da radim ljudi??? idem da pricam sa elektronskim bogom. on ce mi pomoci

e mogla sam i da brisem ali sam ipak bila OK
:)
tj nisam ovako mi je bilo lakse ali i ovo je neshto
:)
e ko cita a zna me...nisam bash toliko gadna!!! josh sam gadnija :)
uf jos 15 minuta
ispit ili neispit...pitanje je SAD
cccccaaaoo

Back