Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Anablin:Slazem se sa geologicharkom. Ako si iz Valjeva, nemoguce je da ne dobijas prijavu za Petnicu. ?! Koliko ja znam, direktor Valjevske gimnazije je jedan od glavnih likova u Petnici ...
Tuzni_patak:Ne uporedjujte broj odlazaka sa vašim kvalitetom, čak je nekad osoba koja je više u fokusu (na koju više obraćaju pažnju) manje pozivana ali se pazi kad se poziva....
DkJm:E, poohice, neizostavna si na internetu i ne moze a da te nema tamo gde se spomene i P od Petnice...!!!!!
Pa ti "visis" po ceo dan na netu?
E, kako ti dolazis u Valjevo?
He, da mogu da kazem kevi da necu biti jedina koju "odbacuju"...gagasvemir:Ja cu mog caleta namoliti da me "odbaci"!!!! Tako da reci kevi da nece biti jedina koja ce voziti svoje malo pametno detence!!!!:-D
poohica:pa naravno....![]()
nego, pa ne znam kako cu ici... posto mi iz juzne srbije uvek kasnimo u petnicu iz prostog razloga sto imamo bus koji odavde krece oko 9 ujutru, i u valjevo stize oko 2-3.... a ja hocu da stignem na vreme... tako da cu mozda ici preko bgd-a... imam bus odavde oko 6, koji u bgd stize oko 9, i onda bus u 10....pa, ako od ovih mojih niko ne bude zeleo da ide tim putem, ja cu mozda i sama....
posto sam do sad uvek isla preko bgd-a, da bih stigla na vreme...
je l i ti ides preko bgd-a?????