Petnica

• Začetnik teme Začetnik teme LAY
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sto se tice testova, mi smo imali jedan na pocetku (pitanja opste kulture i neka trik pitanja, kao "Ko je desifrovao GRCKE hijerogilfe" i neka zajebantska kao "Kako se ove novi album Viki Miljkovic"...) i jedan na kraju, sa pitanjima iz onoga sto smo slusali tokom seminara, i ponovo trik pitanja... :lol: Ludaci. A imali smo i intervju- pitaju nas o onome sto smo pisali u autobiografijama i u sastavima. Dakle, nas su iscedili neverovatno... :roll:

Pa ti nisi na geologiji ili hemiji voda! Oni ce raditi test znanja iz oblasti voda, a pitanjima ce ih cediti kada budu branili referate koje ce pisati na seminaru. To znaju i hemicari, ali sta da radim kad drugi ne rade tako slicno kao mi!

DkJm:
Moram i ja da se ubacim!
Jesenas na seminaru nam je dosao jedan profa iz Novog Sada koji ima konstantan glas, glas iste boje,tona, ma uspavljujuci glas. Lik nam je predavao nesto sto bi moglo da bude jako interesantno da on nije ucinio sve da tako ne bude! Stvorio je atmosferu za "hrkanje"! Ugasio svetla i pustio prezentaciju. Mi naravno nismo spavali(bar ne ja) ni 10 sati za 3 dana, a ni saradnici sa nama. Tu scenu cu pamtiti celog zivota.Nina je sedela sa nam da toboz "cuje" novog predavaca u 5nici. Kad bi joj god glava "krenula za gravitacijom" , "izasla" bi da nesto "proveri". Da, tu su i spomenuti saradnici, pogotovo saradnica koja je zevala sinusoidalno sa frekvencom od 3zeva/min! Muskarci su se muski borili i pobegli posle 15-og minuta predavanja. Ja sam nekako prezivljavao, ali se secam sceni kao da sam bio onesvescen sveki peti minut na 2 minuta i da mi je trebalo minut da se vratim u "normalu"!
Ne znam zasto sam vam ovo ispricao, ali ne moze da skodi !!!!!! :)
Ovo ti je bilo super,mogao si da ispricas i ko je sve vreme odrzao paznju na predavanje,a ko zaspao posle 5 min predavanja. Decko u koga je profesor sve vreme gledao je bio jako pazljiv i skoncentrisano slusao predavanje. Ali oni koji su bili iza profesora (treba reci da je profesor sve vreme sedeo u istom polozaju) su se lepo odmorili,tj. lepo prespavali. :)

geologicarka:
Pa ti nisi na geologiji ili hemiji voda! Oni ce raditi test znanja iz oblasti voda, a pitanjima ce ih cediti kada budu branili referate koje ce pisati na seminaru. To znaju i hemicari, ali sta da radim kad drugi ne rade tako slicno kao mi!
Alo, i mi smo radili test znanja i na pocetku i na kraju... :roll: I mi smo radili referat, imali samo 2 min da ga prezentujemo i pitali nas. Ja sam bila super pripremljena, pa me nisu davili, dok su ostale pitali i po 5-10 min. Jedino istoricari nista nisu radili...

Pa ja nisam imala da pisem rad za prolecni, samo program za temu samostalnog istrazivanja, ali s obzirom na to da sam to odradila na zimskom sada sam imala samo nesto malo da ispravim, i da ga napisem po propisima... :)

Inace, sada 20. marta nam pocinje prolecni, a 22. exploratorium, tako da jedva cekam da odem u Petnicu.... Kad je vama prolecni?

Pa, mi smo dobili da radimo neke radove (neki imaju i istrazivacke radove, mislim sve zavisi od teme) i moramo da ih posaljemo do 1.aprila. Nama je prolecni oko prvoj maja, jos uvek ne znaju... Traje 3-4 dana koliko znam.

poohica:
pa dobro... nama vise prete nepozivanjem nego kaznenih zadacima.... :)
i spavanje naravno, ali u granicama normale..... :D

na astronomiji sam bio (pre par godina), a sto se tice spavanja - astronomi definitivno najmanje spavaju od svih vas, tako da tjuti tu i ne buni se. ushmrci gram-dva spida i resen problem.

hhmmm.... samo ti nemoj da mi pricas da se na astronomiji manje spava nego na hemiji... sestra mi je bila mladji saradnik na astronomiji (bila je i polaznik pre toga, a sada je na postdiplomskim, tako da joj je karijera mladjeg saradnik zavrsena)...

ne znam jos uvek ko je sa nama...
cuti, ja imam veliki problem oko projekta!!! moram da ga menjam, a imala sam velike zdravstvene probleme, ne idem u skolu.... i taaako... a kako sam sebi zacrtala da necu da idem na fax nego cu sve sama (dobro, sad nisam ni sposobna da odem na fax).... ne znam sta cu da radim.... hvata me panika....

Back