gagasvemir
Početnik
- Poruka
- 33
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo ti je bilo super,mogao si da ispricas i ko je sve vreme odrzao paznju na predavanje,a ko zaspao posle 5 min predavanja. Decko u koga je profesor sve vreme gledao je bio jako pazljiv i skoncentrisano slusao predavanje. Ali oni koji su bili iza profesora (treba reci da je profesor sve vreme sedeo u istom polozaju) su se lepo odmorili,tj. lepo prespavali.DkJm:Moram i ja da se ubacim!
Jesenas na seminaru nam je dosao jedan profa iz Novog Sada koji ima konstantan glas, glas iste boje,tona, ma uspavljujuci glas. Lik nam je predavao nesto sto bi moglo da bude jako interesantno da on nije ucinio sve da tako ne bude! Stvorio je atmosferu za "hrkanje"! Ugasio svetla i pustio prezentaciju. Mi naravno nismo spavali(bar ne ja) ni 10 sati za 3 dana, a ni saradnici sa nama. Tu scenu cu pamtiti celog zivota.Nina je sedela sa nam da toboz "cuje" novog predavaca u 5nici. Kad bi joj god glava "krenula za gravitacijom" , "izasla" bi da nesto "proveri". Da, tu su i spomenuti saradnici, pogotovo saradnica koja je zevala sinusoidalno sa frekvencom od 3zeva/min! Muskarci su se muski borili i pobegli posle 15-og minuta predavanja. Ja sam nekako prezivljavao, ali se secam sceni kao da sam bio onesvescen sveki peti minut na 2 minuta i da mi je trebalo minut da se vratim u "normalu"!
Ne znam zasto sam vam ovo ispricao, ali ne moze da skodi !!!!!!![]()
Alo, i mi smo radili test znanja i na pocetku i na kraju...geologicarka:Pa ti nisi na geologiji ili hemiji voda! Oni ce raditi test znanja iz oblasti voda, a pitanjima ce ih cediti kada budu branili referate koje ce pisati na seminaru. To znaju i hemicari, ali sta da radim kad drugi ne rade tako slicno kao mi!
poohica:pa dobro... nama vise prete nepozivanjem nego kaznenih zadacima....
i spavanje naravno, ali u granicama normale.....![]()